|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 15:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Neįtikėtina istorija. Reikia pagalbos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
 |
 |
 |
Re: Neįtikėtina istorija. Reikia pagalbos |
Parašytas: 2013 01 22, 16:25 |
|
|
|
|
| troliu auka rašo: |
Sveiki. Deja neesu elektronikos žinovas ir visos varžos, laidininkai ir pan. man yra gilus miškas. Tačiau turiu gan didelę bėdą - psichinį kaimyną. Kad jam varžtų visai galvoj nėra - ne naujiena nei man, nei kitiems kaimynams. Aš neesu blogietis, ar vakarėlių rengėjas, tad jokių diskomfortų aplinkiniams nekeliu, todėl mano kaimyno veiksmai gali būti vertinami TIK kaip neadekvatūs situacijai ir net prilyginami baudžiamojo kodekso numatytoms veikoms.
Situacija komiška, bet man nejuokinga. Kaimynas gyvena aukštu žemiau nei aš ir naktį, man pradedant miegoti, naudoja kažkokį, impulsus skleidžiantį įrenginį, kad mano miegą trikdyti. Aš manau, kad tai kažkoks elektros energiją skleidžiantis prietaisas, bet kadangi nieko apie tai neišmanau - pafantazuoju, kad gal koks elektromagnetas, ar pan yra naudojamas.
O jausmas, gavus, tą impulsą yra gan pažįstamas. Panašus jausmas, kurį daugelis patiriame kartais (pasąmonei krentant į miegą, mus visus, kartais lengvai nupurto), tik to idijoto sukeltas jausmas stipresnis (nors būna ir silpnesnių). Antras niuansas - gavus stiprų impulsą, pakyla kūno temperatūra (tiesiog pasidaro karšta gulint).
Ką daryti??? Kaip izoliuoti savo lovą, kad tos bangos manęs nepasiektų? Ar reikia visą lovos plotą izoliuoti, ar tik lovos kojas, liečiančias grindis? Ta prasme - ar gali elektra keliauti oru, nedidelį atstumą? (tokiu atveju reiktų izoliuoti visą lovos užimamą, plotą). Kokias medžiagas naudoti? (netikėtai prekybos centre aptikau nukainuotų durų kilimėlių, kurie, lyg ir, guminiai, tai prisipirkau jų ir bandžiau uždengti grindis, bet nelabai padėjo (gal nepakankamai stori kilimėliai...?)
Prašau padėkit kas nors |
PILNATIS arteja??? o kas bus per pacia pilnati??? jeigu dabar taip ... |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
 |
 |
Neįtikėtina istorija. Reikia pagalbos |
Parašytas: 2013 01 22, 16:37 |
|
|
|
|
| Arnas11 rašo: |
TARPTAUTINĖ JUNGTINIŲ TAUTŲ SVEIKATOS ORGANIZACIJA po ilgamečių tyrimų, paskelbė, jog neaptikta jokių įrodymų, kad mobilieji sukelia vėžį ar dar ką nors. |
Man tai primena boksininko teiginį, kad normalūs žmonės turi atlaikyti be pasekmių normalius smūgius į galvą.
Arba šitą vairuotoją, kuriam tik paniekinančią šypseną EURO6 reikalavimai sukeltų. http://ikelk.lt/buckets/fc6299d070 |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |