|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 12, 13:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Ar galima ideti skydeli su taxometru vietoj laikrodzio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Ar galima ideti skydeli su taxometru vietoj laikrodzio |
Parašytas: 2006 07 22, 16:40 |
|
|
|
na kolkas nera galimybiu pamegint su kitu generatoriumi..
O galima placiau apie W isvada? is kur jis imasi, ir kas juo ateina?
Man sake pasikonsultuot su elektiku, nes tikriausiai kazkas generatoriui yra negerai... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 07 22, 20:58 |
|
|
|
W isvadas generatoriuje tai kintama itampa paimta nuo vienos is faziu jos daznis priklauso nuo generatoriaus sukiu bet nevienodai tavo atveju gali buti ne vien skyvuko dydis nes gali skirtis ir suviniotu viju skaicius. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 07 22, 21:29 |
|
|
|
Ne generuojama itampa reguliuoja krovimo rele skiriasi tik generuojamas daznis kuo apsukos didyn tuo didesnis daznis i ta dazni ir reaguoja tachometras. Imama visalaik nuo apvijos galo priekio ar galo nera skirtumo nuo vidurio paemes kazin ar gausi kita dazni nebent mazesne itampa. Gal ne taip supratai ka turejau galvoje "viju skaiciu" tai ne kad viename gabale suviniota daugiau ar maziau viju o kad gali buti daugiau ar maziau tu gabalu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 04, 13:30 |
|
|
|
Zinot taip primeciau, kad jeigu uzdeciau benzininio tachometro skale tai man jis rodytu gerai! Nes kur man rodo ant laisvu su padsosu, ten kaiptik ant benzininio uzrasyta 1000. O kur baigiasi mano variklio apsukos, ten yra mazdaug parasyta 5000. Ar generatoriai nesiskyria?
Ar gali buti kad pas mane stovi benzininis generatorius? |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 08 06, 22:43 |
|
|
|
Viskas dabar issiaiskinta.
Tuscia eiga
Su podsosu 1050.
Dugnas - parodo 5000.
Esme kad skydelio ploksteje galima rinktis dalikliu kieki. Jei nesirinkt jokio, tai strele nuvaziuoja beveiks visa apskritima
Taigi susirenkame toki navarota (1, 2) ir einam i kiema jungineti - parinkineti. Namo gryztam, suslituojam "peremychkes" ir surenkam. Man reikejo arba ilituoti tik BR8 arba sulituoti visas isskyrus BR8. Pasirinkau pirma varianta.
Tikrai taip, Valeo generatorius duodavo didesni dazni, negu manasis bosch. Bet dabar tai nesvarbu.
jau buvau pasiruoses keist generatoriu, skyvus ir visus dirzelius, nes valeo jungiasi placiu dirzeliu:) uff.
Stai, automobilistai, moneta i jusu ziniu kaupykle. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 08 07, 00:19 |
|
|
|
Dedant Valeo nebutina keisti dirzeli reikia tik pakeisti ant valeo skyvuka na bet tavo variantas zymiai pigesnis ir paprastesnis nezinojau tokios baikos nors logiskai mastant taip taip ir turetu buti nejaugi kiekvienam generatoriui prigaminsi skydeliu viskas visalaik labai paprastai atrodo kai suzinai kaip tai daroma va tik viena problema is kur gauti informacija  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |