|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 23:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Kokią interneto naršyklę naudojate ir kodėl?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kokią interneto naršyklę naudojate? |
Kokią interneto naršyklę naudojate? |
Internet Explorer |
|
18% |
[ 12 ] |
Mozilla Firefox |
|
40% |
[ 26 ] |
Netscape |
|
0% |
[ 0 ] |
Opera |
|
29% |
[ 19 ] |
Mozilla |
|
9% |
[ 6 ] |
Safari |
|
0% |
[ 0 ] |
Kita |
|
3% |
[ 2 ] |
|
Iš viso balsų : 65 |
|
|
 |
 |
 |
 |
Kokią interneto naršyklę naudojate ir kodėl? |
Parašytas: 2006 07 04, 02:55 |
|
|
|
As uz OPERA, man ji yra geriausia, didelis greitis, patogi. Dabar net torrent siuntimas yra tai isvis nuostabu, tiesiog stebuklas, o ne programa. Joje man labai patinka tab'u sistema, siuntimo greitis, visas style'as, valdymas ir seip 9 versijoje yra tokie dalykai kaip "Widgets", kitaip sakant mazos programeles, iskiepijamos i OPERA. Vienas is widgetu (mano megstamiausiu) yra oru programele,labai patogu paziureti orus ir oru prognozes (savo miesto) , viskas labai issamiai ir informatyviai pas OPERA labai daug patogiu "navarotu" ir pliusu bet visko nevardinsiu, jau miego noriu
AS SAKAU : vienareiksmiskai OPERA !!!!!!!!!!!!!!!
o kas cia rase :
Citata: |
Tiesa sakant,man draugas man nezinant (tada kada megojau) suinstalino Firefox ir esu tuo labai patenkintas:) ir atidaro puslapius zimiai greiciau ir apskritai yra zimiai geresnis uz IE,Opera ir kitokias programas(cia mano nuomone) |
tai perskaites juokiausi zmogus naudojosi IE, jam irase raudonaja lape, ir sako kad jam greiciau krauna uz OPERA ir kitas narsykles, kai jis tik jas IE ir lape te ciupinejas    daznai taip buna kai kas nors sako kad kasnors yra geresnis uz ta ar ana,nors to net nebande...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 07 20, 07:29 |
|
|
|
Man Opera taip pat mielesnė už FireFox, tačiau naudoju IE apvalkalą Maxton, taigis galiu naudotis tabais. Čia patogus update'as ir puslapių nedarko, skirtingai nei kt naršyklės. Opera nebloga dėl greičio, ypač faina kai judi po puslapį rodyklėmis (laptopas) - reaguoja kur kas noriau. Tiek Opera, tiek FireFox dizainas nėra toks išbaigtas kaip IE ar jų apvalkalų. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 15, 23:49 |
|
|
|
Internet Explorer....bet pastaruoju metu labai jau man pradeda nepatikt.....kazkada bandziau Opera, bet nieko gero negaliu pasakyt....dabar galvoju ismegint mozilla.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 28, 21:39 |
|
|
|
sveiki, nu isbandziau ir as mozilla firefok, bet nerandu tokio dalyko kaip favourites kaip IE ir idomu ar history taip pat lankytus puslapius registruoja dienomis kaip IE i atskirus folderius sumeta. kaip firefoks tai galima padaryti? nzn ar aikiai parasiau bet gal suprasit  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 10 28, 22:08 |
|
|
|
exz1p rašo: |
sveiki, nu isbandziau ir as mozilla firefok, bet nerandu tokio dalyko kaip favourites kaip IE ir idomu ar history taip pat lankytus puslapius registruoja dienomis kaip IE i atskirus folderius sumeta. kaip firefoks tai galima padaryti? nzn ar aikiai parasiau bet gal suprasit  |
Firefox favorites pakaitalas yra Bookmarks esantis meniu juostoje. History tai yra Meniu GO arba tiesiog Crtl + H |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |