|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 15:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Stirpintuvas arčiau akumuliatoriaus, ar dinamikų?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Stirpintuvas arčiau akumuliatoriaus, ar dinamikų? |
Parašytas: 2008 01 06, 15:51 |
|
|
|
|
| ad rašo: |
| Black Scorpio rašo: |
reziume: laukia eksperimentini8s minusinio laido vedimas nuo akumo  |
Nematau čia jokio eksperimento, čia elementarus elektros instaliacijos pravedimo automobilyje principas.Netgi pajungimo instrukcijose tai rekomenduojama. |
nei vienoj taip, nemaciau... visusr nurodymas buvo jungti prie kebulo...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2008 01 06, 17:24 |
|
|
|
|
| hellmis rašo: |
Turiu savo kuklią nuomonę, nematau prasmės mašinoj vaikytis kažkokių garso aukštumų, juk čia mašina. Kalnas elektros prietaisų, variklio triukšmas, lauko triukšmas, plastmasių barškėjimas, garsiai iš važiuoklės, pečiuko ventiliatorius ir t.t. Tikrai važiuojant neišgirsi kokio ilgio ar storio sujungti laidai, dar klausimas ar išgirsi skirtumą tarp skirtingų sistemos komponentų. Didžiausias juntamas skirtumas- garso kiekis, ypač žemų, tai lengvai juntama, net ir kurčiam  |
Va, šiai nuomonei pritarčiau visu 100% Mašinoje gerai yra paklausyti žinių per radiją, išgirsti kur kamštis koks, na dar galima lengvos relax muzikėlės paklausyti. Juokingi man žmogai su visokiais BUM-BUM. Muziką klausau namie, per normalią aparatūrą, o ne suspaustas automobilio mažame tūryje, kur iš principo negali būti gero skambesio. Bent tokio, kaip aš jį suprantu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 06, 19:35 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
Turiu savo kuklią nuomonę, nematau prasmės mašinoj vaikytis kažkokių garso aukštumų, juk čia mašina. Kalnas elektros prietaisų, variklio triukšmas, lauko triukšmas, plastmasių barškėjimas, garsiai iš važiuoklės, pečiuko ventiliatorius ir t.t. Tikrai važiuojant neišgirsi kokio ilgio ar storio sujungti laidai, dar klausimas ar išgirsi skirtumą tarp skirtingų sistemos komponentų. Didžiausias juntamas skirtumas- garso kiekis, ypač žemų, tai lengvai juntama, net ir kurčiam  |
Va, šiai nuomonei pritarčiau visu 100% Mašinoje gerai yra paklausyti žinių per radiją, išgirsti kur kamštis koks, na dar galima lengvos relax muzikėlės paklausyti. Juokingi man žmogai su visokiais BUM-BUM. Muziką klausau namie, per normalią aparatūrą, o ne suspaustas automobilio mažame tūryje, kur iš principo negali būti gero skambesio. Bent tokio, kaip aš jį suprantu. |
nu zinai, kai namuose nei vietos tam reikalui nera, nei galimybiu aplamai muzika klausyti (aplink labai daug nemegeju muzikos aplamai) plius dar ir namie retai bunant, mano nuomone masina siuo atveju geriau tinka.. juk as ten praktiskai daugiau laiko praleidziu nei savo kambary
p.s. abie bum bum cia niekas ir nekalba  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 06, 21:45 |
|
|
|
|
| Aš klausau muziką mašinoj, bet tik tam, kad linksmiau ir maloniau būtų, mat kiekvieną dieną mažiausiai po valandą išbraukiu iš dienos sėdėdamas prie vairo. Dažniausiai klausau relax fm arba kokį naujai iškeptą diską perklausau. Bet visa tai tik kaip fonas, kelionės paįvairinimas, o ne gilinimasis į subtilybes. Grįžęs tą patį diską paklausau namie ir atrodo, kad visai kitas diskas groja. Aš anksčiau irgi svajojau, kad susidėsiu super aparatūrą į mašiną ir bus awesome, deja... Kol mašina nebus rolls royce, bentley ar bent MB S klasės, tikrai stebuklų mašinoj nedarysiu:D galima kažką galvoti tokiose mašinose, kur girdisi rankinio laikrodžio tiksėjimas ir norint išgirsti kas vyksta lauke yra mikrofonai automobilio išorėje, mygtuko paspaudimu įjungi lauko garsus per garso sistemą. Tokioje mašinoje nebūtų išorės triukšmų problemos, bet mašina vistiek liktų mašina. O važinėjant su standartiniu barškalu tikrai manau neverta sukti galvos dėl laidų. Nesakau, kad reikia palikti gamyklinę 15m senumo garso sistemą automobilyje, bet viskam yra ribos, kurias nusistatom patys. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 07, 06:34 |
|
|
|
|
| Aš klausau muziką mašinoj, bet tik tam, kad linksmiau ir maloniau būtų, mat kiekvieną dieną mažiausiai po valandą išbraukiu iš dienos sėdėdamas prie vairo. Dažniausiai klausau relax fm arba kokį naujai iškeptą diską perklausau. Bet visa tai tik kaip fonas, kelionės paįvairinimas, o ne gilinimasis į subtilybes. Grįžęs tą patį diską paklausau namie ir atrodo, kad visai kitas diskas groja. Aš anksčiau irgi svajojau, kad susidėsiu super aparatūrą į mašiną ir bus awesome, deja... Kol mašina nebus rolls royce, bentley ar bent MB S klasės, tikrai stebuklų mašinoj nedarysiu:D galima kažką galvoti tokiose mašinose, kur girdisi rankinio laikrodžio tiksėjimas ir norint išgirsti kas vyksta lauke yra mikrofonai automobilio išorėje, mygtuko paspaudimu įjungi lauko garsus per garso sistemą. Tokioje mašinoje nebūtų išorės triukšmų problemos, bet mašina vistiek liktų mašina. O važinėjant su standartiniu barškalu tikrai manau neverta sukti galvos dėl laidų. Nesakau, kad reikia palikti gamyklinę 15m senumo garso sistemą automobilyje, bet viskam yra ribos, kurias nusistatom patys. |
VA, kur teisingiausia nuomonė! O visas "žalias" jaunimas tik konkuruoja tarpusavyje tuo keldami pavojų ne tik savo ausims bet ir aplinkiniams. Ne triukšmo prasme, o saugumo, kai atbukę nuo triukšmo, euforijoje nebeskiria kur kairė o kur dešinė! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 07, 09:46 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
VA, kur teisingiausia nuomonė! O visas "žalias" jaunimas tik konkuruoja tarpusavyje tuo keldami pavojų ne tik savo ausims bet ir aplinkiniams. Ne triukšmo prasme, o saugumo, kai atbukę nuo triukšmo, euforijoje nebeskiria kur kairė o kur dešinė! |
Ačiū bet aš ir pats dar jaunas prieš porą metų kitaip dar galvojau apie muziką mašinoje, bet kažkaip "atsikandau" to, nu "neveža" nors tu ką. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 07, 11:12 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Ačiū Wink bet aš ir pats dar jaunas Smile prieš porą metų kitaip dar galvojau apie muziką mašinoje, bet kažkaip "atsikandau" to, nu "neveža" nors tu ką. |
"Žalias" turėjau galvoje 16...20-mečius. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 07, 14:10 |
|
|
|
|
Skaitau ir zvengiu ..
Nu nepatinka neklausykit jus tos muzikos masinoje, nepatinka bum bum niekas nevercia jo klausytis.yra zmoniu kurie megsta muzika klausytis namie, erdveme kambaryje kur gerai sklinda garsas ir yra zmoniu kur patinka standartineja masinoje bumbseti.Ir nereikia cia del nieko gincytis, tiesiog zmones buna dvieju tipu.
O masinoje idejus izoliacine medziaga gera, idejus gerus garsiakalbius aukstos klases ir nedideli subufer'i galima maloniai klausytis tiek pop, tehno,electro ar relax muzikos.Zinoma jei ten i supuvusi lauziuka koki prigrusi aparaturos be saiko vien tik bagazine barskes tada "sh..." ....  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |