|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 06:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Pagrindiniai akcentai, renkantis vinilo plokštelų grotuvą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Pagrindiniai akcentai, renkantis vinilo plokštelų grotuvą |
Parašytas: 2007 04 09, 20:35 |
|
|
|
|
| Dj Tamsta rašo: |
| Dmitrij rašo: |
Sorry,kad temą sukūriau ir pats joje ne dalyvauju, nes kiek pagalvojau ir nusprenžiau,akd pirmą vertėtų gerą stiprintuvą susirinkti .... vinilas kolkas palauks  |
Sita tema pleveno ore, jei ne tu, as buciau pradejes. Kadangi klauses "Melodija 103 stereo" pries kokius tik 20metu, bet prisiminimai iki siol gyvi pakankamai neblogai man jaunam tada skambejo. Bandziau dabar prikelti is mirusiu, bet bandymu metu viena kolonke sudege, tad teko nurasyti melodija ir ieskoti kito. O kad gerai issirinkti pades tavo sukurta tema. |
Tu rusiškai gerai kerti ?  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 09, 20:38 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
aš tai dar blaškausi tarp dviejų stiprintuvų.. Gainclono ir The Monster, kur tema sukūręs, bet vinor nepasako apie skambesį.. . Prie to pačio galvoju ir patefonui preampą į tą pačią dėžę sumontuot. Štai tokį: su NE5532 http://sound.westhost.com/project06.htm |
Gali pametėti tojo Monster linką su schema Pasižiūresiu, kas ko vertas .. Aš esu trumpiausio signalo kelio šalininkas, gainclon'ą išsirinakau vadovaudamasis šiuo kriterijum
einu žvilgtelesiu, ka ten siūlo Eliotas  |
|
_________________ 860346985
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 09, 21:25 |
|
|
|
|
| Leksas rašo: |
| Dj Tamsta rašo: |
| Rusiskai moku neblogiau nei gimtaja. |
sprendziant is kitelio tu ir vokiskai turetum gerai kirst  |
šio, su tema tas nesusiję, bet ir aš Deutsch kertu  |
|
Paskutinį kartą redagavo Dmitrij, 2007 04 09, 22:49. Redaguota 1 kartą _________________ 860346985
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 10, 00:27 |
|
|
|
|
| zx rašo: |
| vipix rašo: |
| Nu i ka? Nei vienos grupes is savo saraso neradau... |
vadinasi netikrinai, maidenu pats pridaviau kruva, turi buti
na jei nieko ten idomaus nerasi, pasiziurek cia www.gemm.com |
Nu ner niekur nieko uzknisa.... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 10, 10:19 |
|
|
|
|
Siaip turejau ta korektoriu projekt modernizuota, lyginau su lempiniu, groja neblogai, bet.........
Labai mazas stiprinimas, lempinio mazas, sakau reikia didesnio, nu bet to projekto visai slabnas..........
Labai didelis triuksmas , nors atskiras maitinimo saltinis isorinis, nu bet sumina tai kosmaras...............
Svarbiausia...........garsas labai taisiklingas ir jo vien klausant atrodys grazu, bet cia kaip multikas per skaitmenini telika, vaizdelis idealus, bet....visiskai sintetinis, prijungus lempini.........viskas prazysta kaip geles pavasari, dusia dainuoja, neapsakomas jausmas..............
Pagrindinis akcentas : jei kristaliniai tokie geri tai kodel visi gryzta prie lempu? sudetingas maitinimas, daug sveria, sroves naudoja daug, kaista ir t.t. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 14, 19:54 |
|
|
|
|
Ir stai as " Dual CS 511" laimingas turetojas. Bet parsivezes, pasidariau ne toks laimingas, kai reikejo issitraukti sena tarybini stiprintuva "Elektrona" turinti pirmini stiprinima.
O siaip labiausia patiko viena lietuviska daina is senosios mano kolekcijos, kurioje bicas dainuoja: " Kai per leda bega peles", as kiek klausiau jos pas mane tai per smeli begioja. Teks savo visa fonoteka maudyti
Gal kas turit panasu "Dual'a" konsultacijos reiketu.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |