Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 26 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 26, 03:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » 400w stiprintuvas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 46
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 22, 12:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kaudio rašo:
Citata:
Zinai durneli ,GERAUSIAS STIPRINTUVAS YRA SKAITMENINIS.bet netavo nosiai jis. Tas zmogus ,kuris konstravo mano pateikta stipintuva(400w) Dabar dirba butent su skaitmeniniais .

Tie skaitmeniniai ar panasus tavo stiprintuvai tinka Skuode ir aplinkiniose kaimuose vesti tik sokius Laughing ,o kvailumo turi uztektinai(gal i foruma isimete kvailumo virusas)....

Cia ,zmogus gyvena klaipedoj ,kuris groja baruose ir panasiose vietose. Very Happy
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 22, 12:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dmitrij
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką AIM adresas
N joa visi turime savo priciudu, as pvz. labai atkaklus ir uzsispyres esu Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Gal izeidineti ir nereiketu, cia kilo moksliniu pagrindu gincas, o pavirto i asmeniskumus..... Rolling Eyes

PranešimasParašytas: 2006 06 22, 12:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vinor
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Maxxas
atrodo kad jūs nesuprantate kas yra kas - kur yra audiofilinė aparatūra ir kur yra koncertinė aparatūra.
koncertinė aparatūra - didelė galia, vid. jautrios kolonėlės, mikšeriai, ilgi laidai ir t.t. kokybė vidutiniška
audiofilinė aparatūra - 100 proc. tikslumo galia nėra pagrindinis dalykas, iškraipymai taip pat, pagrindas intermoduliaciniai iškraipymai, trumpas kelias ir min. harmonikų skaičius
aišku Kaudio turi savo požiūrį į kai kuriuos atrodo visiems aiškius ar bent aiškius dalykus ir kad nurodo kelią tai yra jau labai gerai, bet toliau yra Jūsų teisė rinktis ar eiti ar sapalioti savo tiesas ir nesąmones . pasiskaičius ankstesnius straipsnius buvo Joda - panašus dalyvis tik su savo filosofija (visi durni as vienas protingas ir nieko nesuprantat).
linkiu perskaityti pranešimus (Joda), savo ir dirbti, dirbti, dirbti
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 22, 15:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
http://www.arky.ru/audio/shem/sukhov.pdf

Maxxai: aš vis galvojau kur tą schemą esu matęs, iškarto maniau Agejevo, paskui atsiminiau, kad čia nuo Suchovo "numušta". Wink
Bet tai palygink su originalu, ten tavo duotoj schemoj gana "pachaltūrinta" Wink
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 22, 22:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dovydas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kaudio rašo:
Tie skaitmeniniai ar panasus tavo stiprintuvai tinka Skuode ir aplinkiniose kaimuose vesti tik sokius Laughing ,o kvailumo turi uztektinai(gal i foruma isimete kvailumo virusas)....

Hm... Rolling Eyes Prašyčiau nesidergti iš Žemaičių ir Skuodo Exclamation . Pats esu iš Skuodo ir esu vedęs ne vienus šokius (ir ne tik) ir naudojau ne tokia jau lievą aparatūrą Cool Žinoma iki Kaudio lempinukų dar toli, bet man ir toks garsas suteikia puikių emocijų. Namuose irgi neklausau su lempinukais, nors keletą turiu...
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 23, 08:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ad rašo:
http://www.arky.ru/audio/shem/sukhov.pdf

Maxxai: aš vis galvojau kur tą schemą esu matęs, iškarto maniau Agejevo, paskui atsiminiau, kad čia nuo Suchovo "numušta". Wink
Bet tai palygink su originalu, ten tavo duotoj schemoj gana "pachaltūrinta" Wink

Visu pirma nepachalturinta ,o perdaryta .Tai jau ne tas pats. Nera apsaugos. Na ir tranzai kiti , rezistoriu nominalai skiriasi . Kaip norit ,galit vadint,bet jis skamba gerai. o konstruoti ji ,ar ne ,cia jau jusu pasirinkimas.
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 23, 09:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Maxxas rašo:
[Visu pirma nepachalturinta ,o perdaryta .Tai jau ne tas pats. Nera apsaugos. Na ir tranzai kiti , rezistoriu nominalai skiriasi . Kaip norit ,galit vadint,bet jis skamba gerai. o konstruoti ji ,ar ne ,cia jau jusu pasirinkimas.

Na taigi parašiau pachaltūrinta kabutėse Wink Matai aš atsiminiau kad tą schemą vienas mano bendradarbių tais laikais darė.Bet kažkas jam nesisekė tai ilgokai vargo, aš tuo metu pereidinėjau į kitą darbą ir nežinau kaip pasibaigė.Reiks prie progos paklausti.
Tada dirbau Šiaulių "Nuklono" gamykloj, ji buvo karinė, todėl gauti detalių nebuvo problemos.Mes paprastai kai tik gaudavom naują Radio žurnalą, beveik visas ten buvusiais schemas išbandydavom, va todėl ir atsiminiau kad matyta. Laughing
O kad schema supaprastinta, tai čia nieko blogo nematau.Kartais tokios dar geriau už originalus veikdavo. Wink Tuo labiau kad čia salės įgarsinimui, kažko ypatingo ir nereikia.
Gal čia Kaudio ir per griežtai pasisakei-šiaip tai kiekvienam savo... Wink
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 23, 10:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Jo.Esu idejes dar viena schema ,bet jau ten gamyklinis stipras .Pilna schema ir su apsauga. Kas netingit ,galit pasiziuret.
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 23, 11:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Maxxas rašo:
Jo.Esu idejes dar viena schema ,bet jau ten gamyklinis stipras .Pilna schema ir su apsauga. Kas netingit ,galit pasiziuret.

Na jau žiūrėjau Wink
Dabar dar klausimėlis: tą variantą kur remontavai, kai paleidai ar bandei nuimt charakteristikas? Na bent jau su oscilografu ką rodė įvairiuose dažniuose prie nominalaus, ar max. galingumo.
Klausiu todėl, kad net esant minimaliems iškraipymams( na pvz. vos vos matomam laipteliui).žalčiai-muzikantai jį išgirsta, kai besiklausant sakykim salėje atrodo kaip ir gerai Wink
Tai va kaip ten su tais dalykais tavo schemoj Question Wink
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 27, 08:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ad rašo:
Maxxas rašo:

Na jau žiūrėjau Wink
Dabar dar klausimėlis: tą variantą kur remontavai, kai paleidai ar bandei nuimt charakteristikas? Na bent jau su oscilografu ką rodė įvairiuose dažniuose prie nominalaus, ar max. galingumo.
Klausiu todėl, kad net esant minimaliems iškraipymams( na pvz. vos vos matomam laipteliui).žalčiai-muzikantai jį išgirsta, kai besiklausant sakykim salėje atrodo kaip ir gerai Wink
Tai va kaip ten su tais dalykais tavo schemoj Question Wink

Nebandziau.Bet tas "ZALTYS" pats klausesi salej ,buvo savo GEM pasijunges ir pulta ir visa kita .Is bandem salej ,jokiu trukumu jis isausies nepastebejo.Kas del priekabumo ,tai ten zmogus labai priekabus ant to dalyko.Jis toki stipra rinkosi ne del kainos,o kad jam patiko geras skambesys Very Happy
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 27, 13:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na va kaip tik per jonines buvau susitikęs tą buvusį bendradarbį.Paklausiau kaip ten buvo, sakė leidosi derinant gana sunkiai, kažkuriam dažnyje į aukštų pusę mėgdavo pageneruoti.Jis buvo vienas iš tų ankstyvųjų diskotekininkų-chalturščikų-važinėdavo po kaimus vesdavo"diskanus".Sakė kelis kartus degė tranzai galiniai,keitė juos į vokiškus ar čekiškus, bet paskui visai pribaigė, nes ir diskotekom nebeužsiimdavo.Bet taip dėl kokybės ypatingai nereiškė susižavėjimo Wink
Na čia aišku priklauso kas daro ir kaip, na ir svarbu kokios kokybės detalės.
Tai taip suprantu kad tau gana "nuskilo" jei po remonto pasileido be derinimo Wink Kiek man yra tekę remontuoti pramoninių, paprastai tekdavo nemažai su kai kuriais "pasantykiauti" Laughing
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 28, 08:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ad rašo:
Na va kaip tik per jonines buvau susitikęs tą buvusį bendradarbį.Paklausiau kaip ten buvo, sakė leidosi derinant gana sunkiai, kažkuriam dažnyje į aukštų pusę mėgdavo pageneruoti.Jis buvo vienas iš tų ankstyvųjų diskotekininkų-chalturščikų-važinėdavo po kaimus vesdavo"diskanus".Sakė kelis kartus degė tranzai galiniai,keitė juos į vokiškus ar čekiškus, bet paskui visai pribaigė, nes ir diskotekom nebeužsiimdavo.Bet taip dėl kokybės ypatingai nereiškė susižavėjimo Wink
Na čia aišku priklauso kas daro ir kaip, na ir svarbu kokios kokybės detalės.
Tai taip suprantu kad tau gana "nuskilo" jei po remonto pasileido be derinimo Wink Kiek man yra tekę remontuoti pramoninių, paprastai tekdavo nemažai su kai kuriais "pasantykiauti" Laughing

Visokiu schemu yra kiek teke remontuoti ,tai visi pasileisdavo gerai. Kas del nesuderinamumo ,tai kiek pamenu ten buvo labai tikslus potencai.Ju markes as nepamenu.Isvaizda : nedideli,kvadratiniai ,o reaguliuojas su mazu varztuku sone. Su tokiais labai tiksliai eina suderinti.Manau tu juos zinai.
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 28, 11:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Maxxas rašo:
[:

Visokiu schemu yra kiek teke remontuoti ,tai visi pasileisdavo gerai. Kas del nesuderinamumo ,tai kiek pamenu ten buvo labai tikslus potencai.Ju markes as nepamenu.Isvaizda : nedideli,kvadratiniai ,o reaguliuojas su mazu varztuku sone. Su tokiais labai tiksliai eina suderinti.Manau tu juos zinai.[/quote]
Na toks ir tas "pasileidimas" Wink Aišku pilnai pakanka suvesti ramybės srovę ir nulinį potencialą išėjime, na dar pažiūrėti oscilografu kad nebūtų "laiptelio" Wink Ir didžiajai daliai klijentų to pakas- groja, perdaug nesijaučia iškraipymų-valio Wink
Bet va yra išrankesni klientai ir dalis sudėtingesnių schemų(čia kalba eina apie tranzistorines ),ypač rusų pramoniniai stiprintuvai kur ne tik schemotecnika niekam tikus ir velniai žino kam prikrauta saujos detalių Laughing Arba variantas kai nėra pvz. tokių tranzų ir keiti tuom ką turi, tai tada jau ir tekdavo pavargti.Tai ypač aktualu buvo ir tada kai prasidėjo vakarietiška aparatūra, o čia teko keisti rusiškom detalėm.
Aš žinau apie kokius paderinamus kalbi(спз-16 ir kt.) ir dėl ko jie tikslūs tokie-ten gana nemažai brangių metalų: paladis ir pan.Juos ir supirkinėdavo brangiai dėl to.
Bet juk visų varžų derinant kai reikia suvesti vien tokiais nepakeisi, brangokai gausis Wink Laughing Tekdavo ir su dilde varžas "papilavoti" kad privesti iki reikiamos varžos ir nuosekliai ir lygiagrečiai jungti ir RC grandinėles kabinti ir dar visokio velnio prigalvoti Wink
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 06 28, 11:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Koks čia velnias iš tavo citatosMaxxai gavosi nepagaunu kampo Rolling Eyes Exclamation Na bet gal atsirinksi kur tavo kur mano mintys Wink
 400w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2006 08 31, 09:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ad rašo:
Koks čia velnias iš tavo citatosMaxxai gavosi nepagaunu kampo Rolling Eyes Exclamation Na bet gal atsirinksi kur tavo kur mano mintys Wink

Taip taip ,ju ten nedaug ,viso tik 3 Very Happy
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu