|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 22:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » neina instalint win8
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 11:12 |
|
|
|
Nu pabandysiu padaryt memtesta, bet jauciu neiseis, nes neaptinka jo, pvz per win setupa neaptinka, bandant per ubuntu setupa ismeta errora input/output kazkatai, o pasijungus per usb tai krauna krauna kad ji prijungt ir neuzkrauna, bet kokia programa neuzkrauna kol neatjungiu ssd. Nu zodziu pirma bandysiu nunest i kilobaita kad graznint isvis, nes cia smaukymasis taip bandant irasinet, gal koki kita paimsiu, nes pentadieni as ji pirkau, o jei jau labai nesutiks priimt atgal tai tegul garantinis pas juos sutvarko  |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 11:22 |
|
|
|
jaučiu siūlys pakeisti kitu.
O dabar kilobaito vadybininkas skaito forumą ir trina rankutėmis  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 11:52 |
|
|
|
Gali trint jie ka nori xD yra 3 metai garantija, jei uzsibrickino ssd tai ir turi pakeist, nemano problema xD |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 11:58 |
|
|
|
Man tik įdomu čia pačio SSD ar kompo bėda.
Parašyk kokie rezultatai bus su kitu SSD  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 12:19 |
|
|
|
nu mano nuomone tai cia gal kompo beda... kazkaip manau jis nenori draugaut. nes ant kitu kompu buvo viskas ok, irasinedavo windwosus, paleisdavo normaliai. bet ant mano su ubuntu paleido... tai kazkaip net neisivaizduoju kas cia per mistika ;D nu zodziu, kazka gal dar meginsiu googlint kaip unbrickint ar dar ka bet jau manau nesiu  |
|
|
|
|
 |
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 13:02 |
|
|
|
scorpio1991 rašo: |
nu mano nuomone tai cia gal kompo beda... kazkaip manau jis nenori draugaut. nes ant kitu kompu buvo viskas ok, irasinedavo windwosus, paleisdavo normaliai. bet ant mano su ubuntu paleido... tai kazkaip net neisivaizduoju kas cia per mistika ;D nu zodziu, kazka gal dar meginsiu googlint kaip unbrickint ar dar ka bet jau manau nesiu  |
Jei tas HP buvo su OEM windows instaliuotais, tai gali būti ir kompo bėda. HP turėjo madą, kad net tą pačią windows versiją tik iš kito kompakto neleisdavo instaliuoti, mesdavo klaidą (matyt sistema pririšta prie bioso ar kažkas panašaus). Sistemą reikėdavo instaliuoti iš originalaus sistemos atstatymo kompakto. O kaip baigėsi žaidimas su AOMEI ? |
|
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit |
|
|
|
 |
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 11, 13:22 |
|
|
|
nu man pries norint su ta programa padaryt, uzsibrickino ssd siaip tai buvo su windowsais instalintais 8....o to kompakto neturiu... nu zodziu, trolis kaip reikalas as jau mastau paprastai perrasyt i hdd naujai windowsus ir mest skelbima, gal kas paims kuriam uztenka paprasto kompo  |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 03:01 |
|
|
|
scorpio1991 rašo: |
O man atrodo kad čia kompas ne prie ko,paprasčiausiai neparuoštas SSD Windows aplinkai ir tiek.Paprasčiausias būdas paruošti diską kaip aktyvų skaidinį jį pajungus per adapterį prie veikiančios sistemos ir paleidus "disc management" toolsa  |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 08:54 |
|
|
|
Ir kaip ten reikia paruošti? ir kuo tas geriau nei instaliavimo metu naudojamą paruošimą? |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 09:12 |
|
|
|
nu bet jei nebutu jis paruostas windows aplinkai, tai gal nebutu paprastai isirase windows ant jo bet ant kito kompo? :/ nes sakau, ant triju kitu skirtingu laptopu isirase windowsai, ant mano ne... |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 09:23 |
|
|
|
nebandei rašyti į HP servisą?
Ai dar gerai būtų kitą ssd kitą hdd pabandyti. Ką tada tavo kompas šnekėtų. |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 11:02 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Ir kaip ten reikia paruošti? ir kuo tas geriau nei instaliavimo metu naudojamą paruošimą? |
Gerumas paprastas,jis po to būna be problemų aptinkamas ir gali be problemų į jį rašyt ką tinkamas.Juolab čia rašė kad kažkur kažką darė su Linuxais,tai tuo labiau diskas gali būti visiškai netinkamas windows. |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 11:09 |
|
|
|
Na visiškai tas pats funkcionalumas gali būti pasiektas tiek DOS tiek windows instaliavimo metu, kaip ir disk manageryje. |
|
|
|
|
 |
neina instalint win8 |
Parašytas: 2015 01 12, 15:37 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Na visiškai tas pats funkcionalumas gali būti pasiektas tiek DOS tiek windows instaliavimo metu, kaip ir disk manageryje. |
Gali,bet ne visada. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|