|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 20, 07:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Mini Hi-fi sistema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2014 12 29, 23:56 |
|
|
|
playmax rašo: |
Čia tik tau taip atrodo. Gal būt ten kur tu klausei buvo kas nors ne taip. Pats turėjau ir 35AC-015. Jos kaip S90 tik mandresnės ir turi double bass ar kaip jis ten vadinasi. Patikėk koks gėris buvo. Tik va viena ŽD garsiakalbi pavogė, tada ir pardaviau jas. |
Daug kas sako kad s50b geriau skamba. Bet cia gal kaip kam nezinau |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2014 12 30, 00:25 |
|
|
|
matas002 rašo: |
Čia tik tau taip atrodo. Gal būt ten kur tu klausei buvo kas nors ne taip. Pats turėjau ir 35AC-015. Jos kaip S90 tik mandresnės ir turi double bass ar kaip jis ten vadinasi. Patikėk koks gėris buvo. Tik va viena ŽD garsiakalbi pavogė, tada ir pardaviau jas. |
Man jos visos šudas S400 tai gal jau geriau  |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2014 12 30, 01:51 |
|
|
|
matas002 rašo: |
Man jos visos šudas S400 tai gal jau geriau  |
Jo noreciau s400 ismegint  |
|
|
|
|
 |
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 15, 20:49 |
|
|
|
Tai va šiandien buvau topo centre apžiurejau šitą centra. Nu ka galiu pasakyt ištikruju net kažkiek nusivyliau bosas buvo tikrai geras švarus sodrus minkštas. Bet viduriukai tai nuvylee. Nežinau, bet groja ne itin gerai.(nors už tokia kainą nebus stebuklu) Garsa atsukem max ijungem bass boosta paleidom max sound tai ir garso tiketasi geresnio, bet gal dėl to jog jis stovejo vos ne priekoju ta prasme žemiausioi lentynoi nors užtektinai buvo to garso leista buvau nuo flesho. Tada paleidom sony https://www.avitela.lt/prekes/muzikiniai-centrai/muzikinis-centras-sony-gtkx1bt va toky. Ji pastatem aukštasniam lygy garso buvo nežymiai daugiau,bet kai buvo paleista tyliai jis grojo šudinai. jokio detalumo. Žodžiu gal dar kas turit kokiu pasiulimu ? Jei ne perku ta philipsa ir nebesuku galvos. 14kvadratu kambariuke užteks jo sočiai. |
|
|
|
|
 |
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 00:24 |
|
|
|
Ar ne geriau ir protingiau būtų pasiieškoti galingos stereo ar 2.1 sistemos nei žiūrėti į tas mirgalkes su "garsiakalbiais"? Tas Philips centras tebūnie galingas, bet tai tik skardinė su dviem plastikinėm špokinyčiom iš šonų. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 15:20 |
|
|
|
xumot rašo: |
Ar ne geriau ir protingiau būtų pasiieškoti galingos stereo ar 2.1 sistemos nei žiūrėti į tas mirgalkes su "garsiakalbiais"? Tas Philips centras tebūnie galingas, bet tai tik skardinė su dviem plastikinėm špokinyčiom iš šonų. |
Aciu uz nuomone gal gali pasiulit kazka ? |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 17:32 |
|
|
|
Aš savo sistemą klijuoju iš dviejų Alto I tipo kolonėlių, dviejų subų su CV V-max 12SVC kiekviename ir keturių kanalų stiprintuvo 2x80W+2x250W. Jei biudžetas netraukia daugiau 200 eurų, tuomet gal tas centras yra geriausia, ką gali rasti rėkiančio už tokią kainą. |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 17:39 |
|
|
|
Aš savo sistemą klijuoju iš dviejų Alto I tipo kolonėlių, dviejų subų su CV V-max 12SVC kiekviename ir keturių kanalų stiprintuvo 2x80W+2x250W. Jei biudžetas netraukia daugiau 200 eurų, tuomet gal tas centras yra geriausia, ką gali rasti rėkiančio už tokią kainą. |
Gal gali atsiust nuorodas visko ? Dar ka manai apie edifer studio 8 ? Manau vertas demesio daigtas, bet be garso plokštes ir šudas gaunas.. |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 18:37 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 21:27 |
|
|
|
Nu čia geras geras. Bet nemanau, kad man vert imt kažką panašaus. Aš neišnaudosiu šito. 14 kvadratu kambarys man pilnai užteks to. Ir pinigine nelabai leidžia imt kažką kitą. Aišku jis toks biky skarbonkins, gal sintepono kokio ikist y vidu butu imanoma  |
|
|
|
|
 |
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 16, 23:13 |
|
|
|
Mano kambarys 13 kvadratų ir tai norėtųsi galingesnės sistemos nei išvardinau, bet kai vos ne visas dalis jau turiu, būtų labai brangu kažką keisti. Kita vertus, sėdint prie PC subai dažniausiai net nebūna įjungti, o kolonėlės dirba gal 1/10 savo galingumo  |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 17, 13:31 |
|
|
|
Mano kambarys 13 kvadratų ir tai norėtųsi galingesnės sistemos nei išvardinau, bet kai vos ne visas dalis jau turiu, būtų labai brangu kažką keisti. Kita vertus, sėdint prie PC subai dažniausiai net nebūna įjungti, o kolonėlės dirba gal 1/10 savo galingumo  |
Man asmeniskai patinka geras bosas kai klausau ir tyliai. S50 turi lyg ir viska ko man reikia, bet senos jos jau ir kazkaip noretusi atsinaujint |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 20, 00:41 |
|
|
|
stiprintuvai webs - is ten geriau nieko nepirkt, stiprintuvai remontuoti, nors irodineja kad ne, ir atsakomybes nenori prisiimt uz ju taisyta bei sugedusi daikta. nerekomenduociau pirkt nieko is ju. |
|
|
|
|
 |
Mini Hi-fi sistema |
Parašytas: 2015 01 20, 17:55 |
|
|
|
Profix rašo: |
stiprintuvai webs - is ten geriau nieko nepirkt, stiprintuvai remontuoti, nors irodineja kad ne, ir atsakomybes nenori prisiimt uz ju taisyta bei sugedusi daikta. nerekomenduociau pirkt nieko is ju. |
Ačiu. O kaip tas kenwoodas ? Tik visur skirtingai raso omus jo |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|