|
Forumas » Įvairūs » KGB anūkėliams ir dukrelėms nepatogi tema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
KGB anūkėliams ir dukrelėms nepatogi tema |
Parašytas: 2026 04 18, 18:18 |
|
|
|
|
| Kybertarakonas rašo: |
o jeigu dirbti tyngi - aik i mitinga vidurinyji pirsta apziuret  |
Sambrūzdis vertybinis, visi susirinkę vertybiniai ir tas vidurinis piršts vertybinis ... tokiam kap mun, ativakseriui, gamapobui ir skyemū neišmanančiam profkiniui ... be šakių tenas ait pavojinga, nugi nutvers ir padarys vertybiniu #,14'agrastu ... bėda, kad aš savo šakes kažkur pateriojau, a kaime yr tik bulboms semti, bukas ražas .. sutariam pany Kybertarakoni, kad unt kitą vertybinia sambrūzdžia tamstelė mun paskolysi savo išeigines šakes, nu tas, kur virbą chromūti ir runkena dramblia kaula.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 18, 18:54 |
|
|
|
|
as tokias jau nebeinpyrksiu - nugi bando visas nelegalias pajams visas kyshines bambagysles kgbistmas nugnaibyti . neber uz kha ypirkc kgbyns uzblokiavo tos kur in rasieja galima pasiust ir rubliu uzkalt , pasylyka sau kvietkeliu bizniuka ale ir ta kazkas nugnybe nu cysta bieda yr rammai net nebezinau kur reikes dingt , turbut patrauksiu i mityga viduriny pirsta ciulpt gal gerai sumokes organizatoriai, gal dar tur kurnors kokia auksa plyta uzmete  |
|
_________________ +37068705542-Romas PRS... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 04 18, 22:13 |
|
|
|
|
Ale tai, rupužele, matą kap čia yr ..
Ir muny nelabą ir tau nykas ...
Možne Mikalda Marusia y pravdū garodija - sviets ain unt pabaigos.
Ale ir ne tik mums blogą, mylycynyką švarks klaidą padarė, a klaida tokia, kad anun nutvėrė, tai jo partinią, supūli anun draskyti, kap tūziką grielką.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 04 18, 23:23 |
|
|
|
|
Neissgelbes. matai siuolaikiniai debilai filmuoja lektuva ir net nufilmuoti negali nes jau nezino, nieko apie islaikyma diafragma ir kokia itaka tokie dalykai daro. Tai nepades ir sovietishka technika.
Propeleris tai stovi tai letai sukasi, Paziurejo debilai ir nusprenda, kad nieko cia nepadarysi, taip jau gaunasi.
Filmuoti reikia islaikymu 1/30 1/60 s, o ne ijungus auto (shutter priority). SUmazinti jautruma iki minimumo, gali tekti naudot ir neutralius filtrus |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 19, 11:17 |
|
|
|
|
| isgelbiet nuo bednystes |
Marods, kad nuo pareinančias biednystės, prie finiša linijas, vienintelė pagalba - kreiptis į poną Dievulį ... ne vyn mums ain prastyn ... forumo babūnei jau visą prastą - sauskelnių nenaudoj, a užlaikyms sugedęs, diapragma išplerpusi, kur užeja, ten prasmirda ...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 19, 22:35 |
|
|
|
|
| Mari rašo: |
Neissgelbes. matai siuolaikiniai debilai filmuoja lektuva ir net nufilmuoti negali nes jau nezino, nieko apie islaikyma diafragma ir kokia itaka tokie dalykai daro. Tai nepades ir sovietishka technika.
Propeleris tai stovi tai letai sukasi, Paziurejo debilai ir nusprenda, kad nieko cia nepadarysi, taip jau gaunasi.
Filmuoti reikia islaikymu 1/30 1/60 s, o ne ijungus auto (shutter priority). SUmazinti jautruma iki minimumo, gali tekti naudot ir neutralius filtrus |
Tamsta visiškai teisus.Bet aš manau kad visdėlto reikėtų naudoti KT-178  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 21, 19:33 |
|
|
|
|
su jumoru pas tamstas visai prastai  |
Nueik i pakaruoklio pagraba ir pradek juokauti apie virve |
aš čia kaiptik tau parašiau , bet atsakymas nustebino dar labiau.Kartis susiruošei ? nu ir 3,15+2 karkis |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 04 21, 19:47 |
|
|
|
|
aš čia kaiptik tau parašiau , bet atsakymas nustebino dar labiau.Kartis susiruošei ? nu ir 3,15+2 karkis |
Zhiaurus zhmogus esi,
nu ash gi tau nieko blogo nepadariau.
Nors kaip pagalvoji, tai sako gyvi pavydes mirusiesm, tai gal man gero nori... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 21, 20:31 |
|
|
|
|
Zhiaurus zhmogus esi,
nu ash gi tau nieko blogo nepadariau.
Nors kaip pagalvoji, tai sako gyvi pavydes mirusiesm, tai gal man gero nori... |
kodėl žiaurus ? kažko keistai čia mislyji.Aš tik propaguoju demokratiją ir laisvą tamstos pasirinkimą.Jei nori kartis -karkis .Komunistai tamstą į psichuškę ikištų , o aš tik gerbiu tamstos pasirinkimą
- apskritai turbūt nesupratai mano jumorą , turbūt nesi matęs kokio dydžio yra KT-178  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 21, 20:52 |
|
|
|
|
turbūt nesi matęs kokio dydžio yra KT-178  |
70 metu senumo TV kamera tur but. As tada dar negimes buvau. Esme, kad va lyg zmones prie technikos o apie fotografija, filmavima nieko neishmano, kaip blondines. Idejo pastangu, o del tu strob efektu viskas atrodo kraupiai. .
Cia jau ne jumoras o verkti norisi |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 04 21, 20:57 |
|
|
|
|
| turbūt nesi matęs kokio dydžio yra KT-178 |
Kažkaip vaidenas, ar dar prie okupanta ar jau nepriklausomybės pradžioje, labai retai, per TV parodydavo tuos operatorius su kamerom.
O šiaip anun nuo trikojo numetus, rankenas į viršų užlenkus ir pastačius mokvagio krautuvėj, iš pirmo karto daug kas pagalvotų, kad čia kažkoks "motoblokas" daržui.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 04 21, 21:06 |
|
|
|
|
turbūt nesi matęs kokio dydžio yra KT-178  |
70 metu senumo TV kamera tur but. As tada dar negimes buvau. Esme, kad va lyg zmones prie technikos o apie fotografija, filmavima nieko neishmano, kaip blondines. Idejo pastangu, o del tu strob efektu viskas atrodo kraupiai. .
Cia jau ne jumoras o verkti norisi |
Ir vėl pademonstravai savo bukumą nemoki paieškos sistema naudotis ir nematai kada buvo gaminama , ten net pavadinime jos data pagaminimo užvardinta o toks gudras bandai pasirodyti , net kartis susiruošei kad dėmesį į save atkreipti.visvien gavosi asiliškai  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |