|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 15, 08:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Pajungus router'į internetas neduoda pilno greičio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Pajungus router'į internetas neduoda pilno greičio |
Parašytas: 2013 10 16, 19:40 |
|
|
|
Andriuha, aš ne taip išsireiškiau, ten temos autoriui siūliau galingesnį routerį. Tu žiūri iš savo pusės. Man ir tarkim 100mbit užtenka. Nu bet atsiranda tokių kam neužtenka, tai ir buvo atsakyta, jog su piguva neišsisuksi. tp-link turi irgi galingų modelių, bet pigiai nekainuoja. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 10 16, 21:10 |
|
|
|
AlgisL rašo: |
Andriucha, gal atskleisi koks cia routeris uz 20lt garantuotai prarautina nekibdamas du metus 100mbps ? |
Nekurkim nauju faktu. Sakiau pigiena, bet niekas neminejo kainos. Taip pat neminejau niekur kad dirbo neperkraunamas, o tik kad siunciant pilnu tempu routeris neluzdavo kaip dabartiniai sugeba.
Kaina buvo +/-100lt kazkoks is SMC. Tikslaus modelio nepamenu. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 10 16, 21:17 |
|
|
|
1Gbps (giga bit per sec) teoriskai vanoja 1Gbps/8 = 125MB/s (Mega Byte per sec), nes 1Byte = 8bit. Bet nereikia pamirsti jog kartu siunciama ir visokeriopa tarnybine tinklo informacija, ir 125Mb/s savo duomenu greicio niekada nepasieksi.
Realiu atveju pabandziau dabar nusikraut is tinklo, tai rodo 41Mb/s ir kad 1GB faila turesiu uz 23sek. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 10 17, 08:37 |
|
|
|
Andriuha rašo: |
Andriucha, gal atskleisi koks cia routeris uz 20lt garantuotai prarautina nekibdamas du metus 100mbps ? |
Nekurkim nauju faktu. Sakiau pigiena, bet niekas neminejo kainos. Taip pat neminejau niekur kad dirbo neperkraunamas, o tik kad siunciant pilnu tempu routeris neluzdavo kaip dabartiniai sugeba.
Kaina buvo +/-100lt kazkoks is SMC. Tikslaus modelio nepamenu. |
apie SMC gali nepasakoti, net ofisams skirtos SMC muilines nei spartos nei stabilumo neturi. sutinku, kad mikrotik labai bugovas softas, bet patys routerboardai veikia pakenciamai, palyginus su tiek pat kainuojanciomis muilinemis. cisco aisku geresni, bet nevisais atvejais ir pagrinde tik del savo timelife garantijos. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 10 17, 21:06 |
|
|
|
jus geriau rasykit konkrecius modelius routeriu, kurie sugebetu per wan "skyle" pravaryt 300megu kuriuos duoda speju teo ten kazkuris zebra planas berods
o dabar svaigstat taip globaliai - ta firma gera - ana nelabai. kokia nauda is tokiu nekonkreciu postu?
va ten temos pradzioje ta viena routeri buvo linkas. as kaip supratau tas modelis per wan tesugeba apdorot apie 130megu srauta, taigi 300 niekaip neisdalins. taigi siulykit modelius, kurie sugebes suvirskit 300megu (ar daugiau), yra pigus ir nepaistykit nieku apie visokius firmware ar firmos marke  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 10 17, 21:31 |
|
|
|
apie SMC gali nepasakoti, net ofisams skirtos SMC muilines nei spartos nei stabilumo neturi. sutinku, kad mikrotik labai bugovas softas, bet patys routerboardai veikia pakenciamai, palyginus su tiek pat kainuojanciomis muilinemis. cisco aisku geresni, bet nevisais atvejais ir pagrinde tik del savo timelife garantijos. |
Nieko aš tau nesiruošiu čia įrodynėti. Sakau, kad turėjau smc 7004 (+kazkokios raidės) routerį ir jis mums patraukdavo stabiliai 100mbps.
Jeigu jau apie "šlamšta", tai kai buvau teo klientas buvau paėmes ant nuomos jų routerį (5lt/mėn). Ėjo irgi be jokių priekaištų. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors