|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 11, 21:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Prekiu pirkimas is ne ES ir muitine
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
 |
Prekiu pirkimas is ne ES ir muitine |
Parašytas: 2015 01 10, 12:21 |
|
|
|
|
| Zuperis rašo: |
| sopkls rašo: |
| Ar tu durnas ar tik apsimeti? gi jakaz parašė kada tą tarpininkavimo mokestį reikia mokėti. |
Tai kad jau nesi moderatorius tai manai kad gali visus vadint debilais?Juk jau ankstesniame poste minėjau kad nieko nesu pirkęs iš užsienio ir dėl to noriu sužinoti visas smulkmenas.Jau viskas aišku.Dabar supratau kad pirkimas tai loterija.Apseisiu ir be tų kinų prekių.Diskusiją galima nutraukti.Amen |
Šiaip jei būtum įvedęs į google laukelį kelis žodžius apie tai, būtum radęs forumus ir blogus su išsamiais aprašymais. Paaiškinta kaip sunkiai mąstančiam, net aš supratau. Tokiu atveju ir šitos temos nebūtų reikėję kurti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 03 08, 09:07 |
|
|
|
|
o kad apmoketa saskaita is e-bankininkystes reikia issiimti,ar reikia eiti y banka.ir kad viokius stampus sudetu?nes pirkta per aliexpress, ten ne paypal.
ant mano invoice nera nieko parasyta apie preke.tik kad'' Return to repair the projector''
ir suma 60 usd
bei mano ir kino duomenys.o jokio prekes kodo nera.tai kaskaip nerimtai jis man atrodo, nei siuntos numerio nera
o gal toks turi but? jei ka jauciu kinas kita parasytu su daugiau duomenu.(noriu apsidraust is anksto kad laiko negaist kai jau reiks muitintis) |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 03 08, 11:56 |
|
|
|
|
| aprioris rašo: |
o kad apmoketa saskaita is e-bankininkystes reikia issiimti,ar reikia eiti y banka.ir kad viokius stampus sudetu?nes pirkta per aliexpress, ten ne paypal.
ant mano invoice nera nieko parasyta apie preke.tik kad'' Return to repair the projector''
ir suma 60 usd
bei mano ir kino duomenys.o jokio prekes kodo nera.tai kaskaip nerimtai jis man atrodo, nei siuntos numerio nera
o gal toks turi but? jei ka jauciu kinas kita parasytu su daugiau duomenu.(noriu apsidraust is anksto kad laiko negaist kai jau reiks muitintis) |
Importuojamų prekių muitinei vertei nustatyti turi būti pateikti prekių įsigijimo ir transportavimo (siuntimo) dokumentai, todėl užsakant prekes internetu būtina, kad internetinės parduotuvės atstovas prie siunčiamos siuntos pridėtų sandorį pagrindžiantį dokumentą (sąskaitą, sąskaitą faktūrą ir pan. (angl. invoice) bei prekių siuntimo išlaidų sumą anglų kalba (shipping expenses) (dažniausiai ši suma būna sąskaitoje). Kol nurodyti muitiniam tikrinimui reikalingi dokumentai negauti, neįmanoma apskaičiuoti mokesčių, todėl pašto siunta negali būti atiduodama gavėjui.
Jei siunčiatės prekių, kurių paskirtis specifinė, kartu su dokumentais reikia pateikti prekės pavadinimą lietuvių kalba bei trumpai aprašyti jos paskirtį (paprasčiausias būdas pridėti prekės specifikaciją (aprašymą), kurį dažniausiai be problemų galima rasti internetinėje parduotuvėje arba gamintojo internetiniame puslapyje). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 03 08, 14:51 |
|
|
|
|
| Turėtų užtekti iš e-banko pasiimti elektroninį išrašą apie apmokėtą sąskaitą ir trumpą prekės aprašymą. Nusiųsk muitinei sąskaitą ir visus aprašymus - jei netiks, jie dar paklaus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 03 10, 06:43 |
|
|
|
|
siandie apturejau ta muitinimo malonuma
viska dariau per translainery (nes esu is kauno)
visai normaliai jie su manim bendravo,nors galima ir meilesniu tonu bendraut
bet visas proceduras pavyko atlikti per pora valandu ir kaip ziurejau preke jau keliauja is vilniaus.
ju mokestis 20 eur plius draudimas 2eur
o visa kita muitai.  |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 03 10, 23:52 |
|
|
|
|
| aprioris rašo: |
siandie apturejau ta muitinimo malonuma
viska dariau per translainery (nes esu is kauno)
visai normaliai jie su manim bendravo,nors galima ir meilesniu tonu bendraut
bet visas proceduras pavyko atlikti per pora valandu ir kaip ziurejau preke jau keliauja is vilniaus.
ju mokestis 20 eur plius draudimas 2eur
o visa kita muitai. 8) |
Na tai malonu, kad žmogui iš Kauno nekilo didelių problemų perkant ne iš Europos. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |