|
Forumas » Autodiagnostika » PD sunkiai kurias rytais, pasiles dumina, trukcioja
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
PD sunkiai kurias rytais, pasiles dumina, trukcioja |
Parašytas: 2013 10 05, 09:47 |
|
|
|
|
| Pas mano viena pazystama ant audi, dar daugiau pradrozta negukad pas man, atseit jis prisiskaite uzsienio forume kad jai pus daug slegio, tai jaigu suspaudimo laipsnis bus didelis tai praputines jam tarpine, tai pradrozus stumokli bus mazesnis laipsnis ir nepraputines, pas ji kaskur po 1cm pragylinta, pas man apie 1.5mm, tai pas ji jokio duminimo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 10 06, 20:14 |
|
|
|
|
Ble jus asiliukai nu tik kad pizdavot nu koks tolkas pizdavot, minti geriau kokia protingesne numestumet geriau, va jo stumokliai jai jau taip netikit
Isiziurekit kaip isdrosti jie:
Ka i tai pasakysit? Mmmm? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 10 06, 20:50 |
|
|
|
|
| ComAuto rašo: |
Ble jus asiliukai nu tik kad pizdavot nu koks tolkas pizdavot, minti geriau kokia protingesne numestumet geriau, va jo stumokliai jai jau taip netikit
Isiziurekit kaip isdrosti jie:
Ka i tai pasakysit? Mmmm? |
o tu savo smegenu nors truputy turi? ar tik tie 16MB telefone |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2013 10 06, 23:38 |
|
|
|
|
| ComAuto rašo: |
| Pas mano viena pazystama ant audi, dar daugiau pradrozta negukad pas man, atseit jis prisiskaite uzsienio forume kad jai pus daug slegio, tai jaigu suspaudimo laipsnis bus didelis tai praputines jam tarpine, tai pradrozus stumokli bus mazesnis laipsnis ir nepraputines, pas ji kaskur po 1cm pragylinta, pas man apie 1.5mm, tai pas ji jokio duminimo |
Suspaudimo laipsnis taip pat apsprendžia suslėgto oro temperatūrą.O tą apsprendžia degalų įpurškimo sistema.Didėjant cammon rail sistemos slėgiui ,suspaudimo laipsnis taip pat mažinamas,nes uždegti kuro mišiniui nebereikia aukštos temperatūros.O kompresija ne etalonas,nes labai daug kintamųjų,nuo kurių ji priklauso.
Dabar pas tave nesudeges dyzelis patenka į išmetimo kolektorių.Dėl aukštos temp pavirsta baltais ir smirdančiais dūmais.Iš vis manau vykdant tokius darbus jau neturėtų kilti klausimų.Jau turi žinoti ką darai.Negi variklio performance taip jau paprastai atrodo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 10 07, 07:32 |
|
|
|
|
Cia ne mano stumokliaim jum tik papizdavot, ne mano cia dar karta kartoju ne mano!!!!!!!
Cia pazystamo, ir pas ji jokiu dumu nera!!!
, pas man irgi tokiu principu pagilinta, bet pas man 1.5mm maximum pagilinta ir ne daugiau, cia jau centimetrais velniai zino pas ji...
Pas man kompresija 27bar visuose +- 0.5bar mazdaug paklaida, taip kad komprersija mano atveju duminime ne prie ko
Pas ji kompresija net nezinau |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 10 07, 16:27 |
|
|
|
|
| O tu pats nesusimastai kad cia ko gero 19 puslapiu tiurlingo pasekme??? Turbina gal Belaruso, stumikai azuoliniai gal, purkstukai is velnias zino kiek daliu surinkti, kompas, sleginiai davikliai ir t.t. Koks dabar ekstrasensas atsakys apie tavo dumus... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 10 07, 18:12 |
|
|
|
|
cIA TU TAI GERAS AZUOLINIU STUMOKLIU ISRADEJES
as ble tik parodziau kad jus netikit apie tokius stumoklius, as irodziau nuotrauka yra, tu cia vel spanksti savo versija... mano stumokliai ne tokie dar karta aiskinu, maniskiai 1.5mm maximum pagilinti, o cia velniai zino kiek pagilinti,, ok ok daugiau nebeklausiu nieko cia besansu, pizdavotoju burys prisirenka patys sededami spintoj uzsidare vienisiai nieko gero neprakonstrave, ok sedekit toliau |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 10 07, 18:55 |
|
|
|
|
| nu kartais geriau sedet spintoj svariais nagais, nei vaska is s...o spaust 2 metus, ir sedet tais s..ais nagais be jokio apciuopemo rezultato, nors cia vel gi kiekvieno pasirinkimas kaip kas laika praleidzia. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 10 07, 19:52 |
|
|
|
|
| Vietoj 2 metu ismestu is gyvenimo tiurlingui daryt- galejai 2 savaiciu vakarais su GUGLIUM pabendraut, butum igaves proto-jog kurt per nauja savo motora neapsimoka, geriau jau pasinaudot chebros sukurtais projektais. Butum manau sutaupes laiko, pinigu ooo svarbiausia NERVU!!! Kuriu manau nebeturi, nes cia tau jau visi durneliai....Sekmes. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |