Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 19 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 19, 07:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Europos krepsinio cempionatas Lietuvoje
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 34
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Europos krepsinio cempionatas Lietuvoje
PranešimasParašytas: 2011 09 16, 14:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Kas žino Makedonijos sostinę ? Very Happy
PranešimasParašytas: 2011 09 16, 17:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Blossom
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
PranešimasParašytas: 2011 09 16, 17:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vidas.k
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
to kionig

Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis, nes darbo tu vis tiek nerasi...

Na, kolega, aš su jumis nesutikčiau dėl tos tezės. Mano buvęs direktorius prieš 10 metų pasakė apie tą patį , bet kitaip ir tas jo pasakymas visiškai tinka šiai dienai :

" Niekada nesakykite, kad Lietuvoje nėra darbo. Lietuvoje darbo yra. Lietuvoje nėra UŽDARBIO"

O J.Jurgelio straipsnelis man irgi patiko Very Happy http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/jjurgelis-dieve-mums-ziauriai-reikia-pergaliu.d?id=48869100
PranešimasParašytas: 2011 09 16, 23:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
vidas.k rašo:
<.........>
" Niekada nesakykite, kad Lietuvoje nėra darbo. Lietuvoje darbo yra. Lietuvoje nėra UŽDARBIO"

Tas aforizmas yra iš tikrųjų ironizuojantis. Pvz dar galima pasakyti ir taip: „mokytis mokytis ir mokytis - trys nesuderinami dalykai“ Very Happy

Tavo teiginys irgi teisingas. Tik man nelabai suprantama uždarbio sąvoka t.y kas Lietuvoje galėtų būti uždarbiu ? T.y liaudiškai tariant „chalymas“ ?
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 03:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
siaip tai lietuvoje ir darbo ir uzdarbio yra, reikia tik viska paciam pasimti nes ant lekstutes niekas neduoda.

na galima nebent pasiskusti kad valdzia kaip imanydama trukdo
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 11:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vidas.k
Senbuvis
Senbuvis
Dėl tos frazės apie lietuvišką darbą ir uždarbį- tai patikslinsiu, mano direktorius tai pasakė visiškai rimtai, ir tai pasakė mūsų, pavaldinių, atžvilgiu. Šiaip tai ir jis buvo samdomas darbuotojas, bet jo alga buvo tokia, kad kai apie ją sužinojo panašų darbą dirbantys olandai- tai jie apšąlo----- Bet jis buvo DIREKTORIUS, o mes-kas inžinierius, kas sandėlininkė, sekretorė, buhalterė.
O jei konkrečiai, tai aš žiūriu į darbo skelbimus, ir, turėdamas aukštąjį išsilavinimą ir 20 metų darbo patirtį, randu tik kelis skelbimus- na, konkrečiai toks vienas , panašus į kitus- "darbas taros įmonėje, įrengimų priežiųra,kasdien po 8 valandas, alga ant popieriaus -1800 lt". Kituose pasiųlymuose netinku dėl amžiaus- reikia iki 30 metų arba dar kažkas netinka. Kas tai- uždarbis ??
Per Lietuvos nepriklausomybės 20 metų iš čia išvyko apie 700 000 žmonių. Gal ir daugiau išvyko, bet surašymo duomenis pranešė tokius.
Žinoma, Digix tuoj paaiškins, kad jie nevykėliai, ir nesugeba " pasiimti uždarbio". Na, gal ir nesugeba, bet tai koks šimtas nesugeba, na, gal tūkstantis nesugeba, bet ne milijonas----
Tokia realybė, kolegos,ir tas skaičius- MILIJONAS- kalba pats už save------ O kas atvyko į jų vietą ? Gal kiniečiai ,koks milijonas, kurie sutinka pas lietuvį už ryžių saują per dieną dirbti ? O lietuviai verslininkai tuo šventai tikėjo, prieš 15-20 metų, kad taip ir bus-----
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 14:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
kodel manai kad nevykeliu tik koks 100 ar tukstantis, as labiau linkes manyti kad lietuvoje nevykeliu ir yra kokie 2 milionai. Rolling Eyes

Idomu ar tu sakykim sugebetum taip: kad ateini i kokia istaiga tau sako tavo darbas atnesti pelna o daryk ka nori kaip nori?

sakycsiu mazai zmoniu taip sugeba daugumai reikia tisliu nurodymu ka kur ir kaip daryti.
net pvz nueini pas koki tekintoja sakai man reikia tokios detales kuri turi viena svarbia vieta o visa kita improvizuok kaip nori, jis sako duok brezini pats negaliu sugalvoti nenurodytu ismatavimu.

arba galu gale nuiueini i paruoduotuve sakai duok maziausia grazsta koki turite, vel klausia sakyk koks grazto diametras. sakau nezinau, duok ka turi maziausio. vel kartoja
, kokio reikia diametro.

negi tokie idiotai verti normalios algos?
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 15:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
kam dar amzius leidzia - reikia nest is cia kudasiu, kol dar yra legali galimybe, o ne skustis mazais uzdarbiais, politikuot ir laukt geresniu laiku

nes kai ES subyres - o kad ji subyres dabar jau ir arkliui turetu buti aisku - tai cia bus is viso konkreti zhopa
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 15:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
gnt rašo:
kam dar amzius leidzia - reikia nest is cia kudasiu, kol dar yra legali galimybe, o ne skustis mazais uzdarbiais, politikuot ir laukt geresniu laiku

nes kai ES subyres - o kad ji subyres dabar jau ir arkliui turetu buti aisku - tai cia bus is viso konkreti zhopa

subyres viskas ne tik ES, liks nebent kinija
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 17:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vidas.k
Senbuvis
Senbuvis
gnt rašo:

Žinai, sutikčiau su tavim. Tik man atrodo, kad jei nebūtume stoję į ES, tai irgi nieko geresnio nebūtume sukurę, nei dabar turime. Ne ta mes tauta, kad gerą valstybę sukurtume----

O šiaip tai dirbo su manimi vienas žmogus, jis prieš 15 metų nešė muilą į Vokietiją, ten pusiau nelegaliai pragyveno 6 metus, paskui grįžo, jį įkalbėjo giminės. Padirbęs lietuviškame UABe pusę metų, pamatė, kas yra kas savo akimis. Jo pasakymas buvo toks- citata:

"Jei man būtų 20-30 metų, aš iš čia varyčiau neatsigręždamas"
Arrow Arrow Arrow
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 20:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
nematot sviesiu pusiu!
kai visi veiklesni, protingesni ir gudresni isvaziuos - jusu sansai smarkiai pageres. juk is eiliniu vidutinybiu tapsit genijais tarp likusiu mulkiu Laughing Laughing Laughing
tegu tik vaziuoja, dar paskatint reikia Cool
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 21:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Aišku, mes čia varom OT ne toje temoje truputį... Very Happy Keliamės į šią temą. http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=72381&start=15
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 22:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
vidas.k rašo:
Tik man atrodo, kad jei nebūtume stoję į ES

as ne apie tai Smile
as norejau pasakyti, ta pati, ka ir tu pasakei:

Citata:
Ne ta mes tauta, kad gerą valstybę sukurtume

pries 20 metu taip pasakiusiam buciau kibes i atlapus Smile
dabar turiu pripazinti, kad buvau visiskas durnius, kad nevalinau is cia, nors ir turejau 100% tokia galimybe Razz
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 23:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vidas.k
Senbuvis
Senbuvis
gnt rašo:
vidas.k rašo:
Tik man atrodo, kad jei nebūtume stoję į ES

as ne apie tai Smile
as norejau pasakyti, ta pati, ka ir tu pasakei:

Citata:
Ne ta mes tauta, kad gerą valstybę sukurtume

pries 20 metu taip pasakiusiam buciau kibes i atlapus Smile
dabar turiu pripazinti, kad buvau visiskas durnius, kad nevalinau is cia, nors ir turejau 100% tokia galimybe Razz

Žinai, aš irgi būčiau puolęs putotis ir įrodinėti, koks jis neteisus.
Bet mane, kaip ir tave turbūt, realybė per 20 metų "pataisė".
Aš tokios galimybės neturėjau- valinti į Vakarus, bet jos specialiai ir neieškojau. Bat būčiau radęs- "kas ieško, tas randa"---- O jauniems žmonėms tai viena galiu pasakyti- jei neturi labai įtakingų dėdžių ,jei tau nepaliko didelio turto-tai varyk iš čia, ir neabejok. Ir gink Dieve, netikėk valdžios kalbomis----
PranešimasParašytas: 2011 09 17, 23:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
viktorasss
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nelabai malonu įsiterpti į tokį pesimistų bendravimą,bet manau verta,kol Lietuvos biudžetas 12 milijardų litų,o gal ir daugiau,gal klystu,jeigu tau nereikia milijardo,o žymiai mažiau,tol čia galima neblogai gyventi,kaip rašė Digix,niekas ant lėkštutės pinigų,ypač didelių,kas yra pagal Einšteiną,irgi realiatyvi sąvoka,neatneša.Vienam daug 100 litų,kitam mažai ir 100000,o jeigu nesiplėsti,tai yra labai paprastas dalykas,kurį pastebėjo labai protingas anglas Čarlzas Darvinas---išgyvena,ne tie,kurie yra stipriausi,protingiausi irt.t,o tie kurie sugeba prisitaikyti,ar ne taip,Digix
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu