Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 04, 04:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Taigi girdisi jug to ir klausiu kaip panaikint tuos trugdzius idejau galinga kondika ant maitinimo siek tiek sumazejo.paskui idejau 01mf kondus prie kiekvieno isliginamojo diodo,ka dar galetu padaryt kad isvis nebeliktu tu trugdziu?
mikrę berots stabilizuojančią įtampa kpeh arba LM (jei gerai parašiau)
beveikelektronikas irgi turėjo tokių problemų
aš tai galvoju darysu su kpeh mikre (popirma siųstuvą reik man pasidaryi )
Taigi girdisi jug to ir klausiu kaip panaikint tuos trugdzius idejau galinga kondika ant maitinimo siek tiek sumazejo.paskui idejau 01mf kondus prie kiekvieno isliginamojo diodo,ka dar galetu padaryt kad isvis nebeliktu tu trugdziu?
o tu dejai iskart prie maitinimo? is vis itakos padaryt tas kondikas neturejo, idomu, kas ten pas tave sumazejo .
Reik po lygintuvo det lygiagreciai talpu kondika, paskyi prie kiekvieno iseinancio laido po droseli (cia jau nuosekliai), o paskui dar viena kondika.
o tu dejai iskart prie maitinimo? is vis itakos padaryt tas kondikas neturejo, idomu, kas ten pas tave sumazejo .
Reik po lygintuvo det lygiagreciai talpu kondika, paskyi prie kiekvieno iseinancio laido po droseli (cia jau nuosekliai), o paskui dar viena kondika.
aš dariau taip nesugauna reik kokia nors mikrę stabilizuojančią žinau kad stabilizuoja KPEH ir LM bet ką stabilizuoja nežinau ar srovę ar įtampą
mikrę berots stabilizuojančią įtampa kpeh arba LM (jei gerai parašiau)
beveikelektronikas irgi turėjo tokių problemų
aš tai galvoju darysu su kpeh mikre (popirma siųstuvą reik man pasidaryi )
tai as ne tik turejau bet ir turiu
siaip izeminimas kartais padeda. Bandysiu viska kist i metalini korpusa ir ji izeminti. Na aisku dar apie filtriukus visokius paskaitinet reiks... Kazkada per elektronikos paskaita butent ta tema snekejo ir schemas braize... gerai butu atrasti sena sasiuvini koki..
tu pradek man atrodo geriau nuo siustuvo kuriame yra vienas arba max 2 tranzistiriai, nes jei paprastesniu nesugebi uzkurti, tai sita dar sunkiau bus pasigaminti manau..
tu pradek man atrodo geriau nuo siustuvo kuriame yra vienas arba max 2 tranzistiriai, nes jei paprastesniu nesugebi uzkurti, tai sita dar sunkiau bus pasigaminti manau..
jau per vėlu visos detal paruoštos man tik pasakyk kaip suprsti 3.25 vijų tai nejau ten išvis 28 vijos?