Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 22:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso aparatūra » Kabeliai su anglies grafito izoliacija
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 35
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Kabeliai su anglies grafito izoliacija
PranešimasParašytas: 2010 09 07, 19:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
*Wytas*
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
ampmod rašo:....ar bandėt atlikti testą su tarbl. kabeliais 3,4 ir 5 balų skalėje....................
----------------------------------------------------------------------------
Tuo metu,kai tirinėjau kabelių įtaką muzikos garsui...kaip pagamintas pats kabelis...kokios naudojamos medžiagos kabelių gamyboje ir t,t....
Kai buvo pagamintas mano atrastas kabelis,kuris atitiko mano keliamus reikalavimus,nutariau surasti jam analogą iš gamyklinių kabelių.Tuo pačiu sužinoti iki kokios pinigų sumos pavyks pakilti muzikos garso prsme.
Pavyko pasiekti 1200lt ribą.Žinoma norėjau eiti dar toliau,kad skirtumas būtų akyvaizdus,bet iš mano žinomų žmonių brangesnių kabelių neturėjo
Tuo metu kabeliai 500...700lt buvo vertinami trys su pliusu.
Pastebėjau,kad tarkim testuojat kabelį už 400lt ir norint,kad pajusti rimtesnį skirtumą,reikia imti kitą kabelį brangesnį dvigubai...
Renkantis kabelius savo sistemai svarbus rodiklis yra sistemos lygis.Kuo pigesnė sistema tuo sunkiau parinkti kabelius,nes sistema yra "buka' kabelių įtakai
Kuo sistema yra brangesnė-rimtesnė tuo ji yra jautresnė kabelių įtakai ir tuo langviau parinti tinkančius kabelius muzikos garsui...
Beto reikia turėti omenyje,kad aparato viduje dažnai būna naudojami kabeliai.Ir kaip nebūtų keista,tie signaliniai kabeliai dažnai būna netinkami muzikos garsui.Todėl,jei ir radote tinkamą kabelį,tai dar nereiškia,kad pasiekėte maxsimumą.Gali būti taip,kad pakeitus ir vidinius kabelius garso kokybė pagerėtų dar tiek pat,o gal ir dar daugiau...
Tai tiek iš kabelių istorijos.

PranešimasParašytas: 2010 09 07, 20:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
*Wytas*
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
GSP rašo:....Ką aš noriu pasakyti: nesusidievinkite,kvailai atrodo....
--------------------------------------------------------------------------------
Sakyčiau,kad geras palinkėjimas.Tik gaila,kad tai ne nuo manes priklauso.Paprastai į "dangų" kelią forumo dalyviai,nes jiems taip atrodo skaitant kitus lietuviškus forumus apie mane....
Tai tiek.

PranešimasParašytas: 2010 09 07, 22:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
o visa kita mano rasliava liko nepastebeta? tik paskutine eilute perskaitet?
PranešimasParašytas: 2010 09 08, 06:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
O kaip pvz stiprintuvo vidus? ten irgi laidai iš super metalo? ir plata taipogi sutrasuota ne vario?

PranešimasParašytas: 2010 09 08, 07:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vinor
Senbuvis
Senbuvis
Palikite tą žmogelį ramybėje, nes jis pasitenkinimą gauna iš mokymo apie nieką, teorijos apie sapnus ir vertinimą to ką pats nesupranta.

Tai tiek apie tarpblokinio kabelio įtaką Atlanto vandenyno bangų aukščiui.
PranešimasParašytas: 2010 09 08, 10:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Pasikartosiu dar syki pameginkit susirasti interneto platybese filma Adomo Obuoliai (jei rasit linka numeskit viesai nes man nepavyko rasti), paziureti si filma verta ne vien del to kad jis yra nerealiai nerealus Wink
PranešimasParašytas: 2010 09 08, 18:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
*Wytas*
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
GSP rašo:....o visa kita mano rašliava liko nepastebėta?..........
---------------------------------------------------------------------
Kam taip žiauriai iš karto.Viskas buvo suskaičiuota ir apsvarstyta ir priimtas optimalus atsakymo variantas...
Bet galima ir plačiau pakalbėti.Jūs sakote 100%....Žinoma,aš tokios statistikos nevedu,todėl kažką realaus pasakyti negaliu.
Paprastai pas mane būna tokia praktika...žmogus atsineša,šiandien populiariausią muzikos garso šaltinį - CD grotuvą su savais įrašais ir kartu įvertiname grotuvo ir įrašo kokybę.Ir vėliau darome sprendimą....
Būna atveju,kai žmogaus grotuvas būna pakankamai normalus,o prasto garso priežastis yra jo CD įrašai.Tada aš patariu grotuvą palikti originale,nes neverta kol tokie įrašai, "išmesti" pinigus be naudos...
Kalbant pagal jūsų pasakytus procentus,aš galiu pasakyti,kad tie kuriems patobulinau AS sistemą...radio tiunerį ar CD grotuvą - atsiliepimai tik teigiami.Sakyčiau,net per daug teigiami...
Manau,kad daugelis žino ką reiškia normaliai sutvarkytas-pagerintas aparatas
GSP rašo:...nes neįmanoma įtikti 100%.......
-----------------------------------------------------------------------------
Galima su tuo sutikti ta prasme,jei aparatą perdaryčiau,tarkim iš 2 tembrų į 5 tembrus.Kad tai yra didesnės galimybės garso atžvilgiu - visi sutiks,bet ne visi to nori.Kaikas iš vis tembrų nenaudoja,nes jie nereikalingi normalioje sistemoje...
Tuo tarpu mano patobulinimai aparatams
nepagerina techninių parametrų,o tik pagerina muzikos garso kokybę.Todėl aš ir vadinu tokius patobulinimus netradiciniais-neklasikiniais....
Tai tiek plačiau apie nepastebėtas mintis GSP tekste.

PranešimasParašytas: 2010 09 08, 19:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
nepagerina techninių parametrų,o tik pagerina muzikos garso kokybę

taciau kad pagerinti muzikos kokybe, butina pagerinti kazkuri parametra ar parametru visuma. Juk nebus taip kad nieko nekeiciant ar net bloginant, muzikos kokybe geretu. Tai tiesiogiai susije dalykai. Tai ar nera kabliuko sioje vietoje?[/b]
PranešimasParašytas: 2010 09 08, 19:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
GSP rašo:
Adomo Obuoliai

neblogas filmas. banalokas, bet neblogas.

PranešimasParašytas: 2010 09 08, 19:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
*Wytas*
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
GSP rašo:....tai ar nėra kabliuko šioje vietoje?......
-----------------------------------------------------------------------------
Logiškai kalbant,jei muzikos garsas gerėja,tai turėtų kažkoks parametras irgi pagerėti.Man irgi kartais tokia mintis kyla...
Tarkim mes užfiksavome prietaisais kažkokį pokitį garse.Tiesa,nemanau,kad įmanoma klasikiniais prietaisais pastebėti tokius dalykus.
Jei,tarkim ir prietaisas užfiksuotų pokitį,bet jeigu tokio pokičio pavadinimo dar niekas techniškai neapibudino,nes techniškai neįmanoma įvardinti.Kas tada?Tada belieka fizikams sugalvoti kažkokį naują terminą...
O kas tuo užsiims? Štai ir prasideda problemos dėl naujo pavadinimo.
Nemanau,kad kam yra svarbu kaip tą pokitį pavadinti techniškai.Daug svarbiau yra tai,kad muzikos garsas pagerėjo,o kaip jį moksliškai pavadinti,manau,kad tai jau būsimų fizikų-mokslininkų problemos...
Tai tiek apie būsimas problemas.

PranešimasParašytas: 2010 09 08, 21:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
Jei,tarkim ir prietaisas užfiksuotų pokitį,bet jeigu tokio pokičio pavadinimo dar niekas techniškai neapibudino

As manau kad bent jau sioje srityje yra viskas issemta ir visi parametrai ar ju visuma yra ivardinta. Kitas aspektas kad musu zinios/galimybes apsiriboja impedanco, atkurimo kreivemis. Reciau - waterfall diagrama ir antros bei trecios harmonikos, jei kalbeti konkreciai apie akustines sistemas (kitur esu mazai pasikaustes, tad kitu aspektu neliesiu). Vien panagrinejus siuos smulkiuosius parametrus mes tikrai rastume pokyciu garsui pakitus, taciau ne visad mes turim galimybes pasimatuoti viena ar kita diagrama/parametra, todel ir kyla mistiniai garso pagerejimai nekintant techniniams parametrams. Link ko as suku : juk nesat is esmes isnagrinejes patobulinimo inesamo pagerejimo Smile Kad skirtumas yra niekas nesigincyja, taciau "geriau" yra labai subjektyvus dalykas ypac kai matavimo instrumentas yra ausis.

Tai va kam as visa sita rasiau? Ogi tam kad grysciau prie senesnio savo posto, tai kas gi taisys jusu klaidas? Juk tikrai atsiras meistras, kuris jusu pataisytus aparatus tures vel taisyti, nes jo atskaitinis matavimo aparatas - ausis yra kitokiu charakteristiku nei tarkime jusu. Tai po viso sito kaip ir persasi isvada - ar ne per drasiai yra bandoma pirsti savo filosofija, neva tik pro jusu rankas praeje aparatai pradeda istiesu groti?
PranešimasParašytas: 2010 09 08, 21:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
neblogas filmas. banalokas, bet neblogas.

sis filmas garantuoju kad taps undergroundo klasika. Gal zinai is kur butu galima parsipusti?
PranešimasParašytas: 2010 09 08, 22:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
aš iš lietuviu torentu siunčiausi. yra ir rusiškuose. jei ką pm.

PranešimasParašytas: 2010 09 08, 22:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
*Wytas* rašo:

nepagerina techninių parametrų,o tik pagerina muzikos garso kokybę.

ČIa prasideda kalbos apie tai, kad garso kokybiniai parametrai neatsispindi elektriniuose parametruose Smile

Prancūzai buvo atradę tokias bangas, kurias fiksavo elektros lankos spalvos pokyčiu. Daug mokslinių darbų apie tai prirašė, tyrimų pridarė, žodžiu dirbo su tomis bangomis. Ir vieną gražią dieną paaiškėjo, kad tų bangų nėra ir jų fiksavimas reamiasi tuo, kad mokslininkas tikisi pamatyti jas ir pamato Smile
PranešimasParašytas: 2010 09 09, 19:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kwlw
Senbuvis
Senbuvis
Linkas i tema (diplominis darbas, rusu kalba, nagrinejantis matavimu ir suvokimo koreliacijas)
http://www.ascn.spb.ru/denn/books/cheever_rus.pdf

Sau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu