|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 17, 03:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Zebra greitis po 05.01
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 05 09, 16:17 |
|
|
|
Tikrai zinai, kad tas zmogelis is TEO? Gal uz optikos ivedima isankstinis mokejimas 100Lt grynais ir iskart?  |
|
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 05 09, 18:19 |
|
|
|
zaliuks rašo: |
pries savaite atejo zmogelis is TEO ir klause, ar turime interneta, atsakius taip, paklauses koks. nes pas juos dabar mat akcija, sviesolaidinis internetas, 100Mbps uz 15lt per menesy, nereikia abonento moket uz telefono linija, bet atsakius ,kad pasirase sutarty esam, tada nieko gero ir nebepasiule, bet ju puslapy kazkodel tos akcijos nerandu arba as aklas  |
Siule turbut 80mbps ir durnas buvai kad nesutikai Nors neaisku koki dabar neta turi.
Analogiska situacija buvo man. Nuvariau i meganet ir pasakiau, kad man nebereikia ju paslaugu. Nesvarbu, kad pries menesi sutartis porai metu pasirasyta buvo Susimokejau uz visas suteiktas nuolaidas ir nutrauke. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 05 09, 20:20 |
|
|
|
,taip tas zmogelis is teo buvo ir ejo per visus is eiles butus.
dabar pas mane Lietuvoj 100Mbps ,uzsienis 12Mbps. naudojuos kiek noriu ir kaip noriu, moku 37 .sutartis pusantru metu, dar gavau dovanu visus pusantru metu kabeline. tas pats butu man gavesis, ar imciau teo, ir kabeline vesciaus ar iskart kabeline ir netas. |
|
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 05 09, 22:28 |
|
|
|
pries savaite atejo zmogelis is TEO ir klause, ar turime interneta, atsakius taip, paklauses koks. nes pas juos dabar mat akcija, sviesolaidinis internetas, 100Mbps uz 15lt per menesy, nereikia abonento moket uz telefono linija, bet atsakius ,kad pasirase sutarty esam, tada nieko gero ir nebepasiule, bet ju puslapy kazkodel tos akcijos nerandu arba as aklas ;) |
Taip pat buvo ir man. Akcija, nes mano namui buvo šviežiai įvesta optika. Siūlė optimalų planą, 15 Lt/mėn (vietoje 49Lt). Vienintelė sąlyga - sutartis 2 metai. Pasirašiau, nesigailiu. |
|
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 05 09, 23:41 |
|
|
|
circuit rašo: |
pries savaite atejo zmogelis is TEO ir klause, ar turime interneta, atsakius taip, paklauses koks. nes pas juos dabar mat akcija, sviesolaidinis internetas, 100Mbps uz 15lt per menesy, nereikia abonento moket uz telefono linija, bet atsakius ,kad pasirase sutarty esam, tada nieko gero ir nebepasiule, bet ju puslapy kazkodel tos akcijos nerandu arba as aklas  |
Taip pat buvo ir man. Akcija, nes mano namui buvo šviežiai įvesta optika. Siūlė optimalų planą, 15 Lt/mėn (vietoje 49Lt). Vienintelė sąlyga - sutartis 2 metai. Pasirašiau, nesigailiu. |
o planas koks? |
|
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 05 10, 00:08 |
|
|
|
pries savaite atejo zmogelis is TEO ir klause, ar turime interneta, atsakius taip, paklauses koks. nes pas juos dabar mat akcija, sviesolaidinis internetas, 100Mbps uz 15lt per menesy, nereikia abonento moket uz telefono linija, bet atsakius ,kad pasirase sutarty esam, tada nieko gero ir nebepasiule, bet ju puslapy kazkodel tos akcijos nerandu arba as aklas ;) |
o planas koks? |
 |
|
|
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 03, 11:03 |
|
|
|
Na ir as ikisiu savo trigrasi, pas mane DSL Optimalus plius planas, kaip jum greitis?
 |
|
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 04, 00:15 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Tu čia iš upload'o juosiesi? |
Upload'as geras ir yra, pagal viska, DSL technologijos upload'as yra iki 1Mbps (nepamenu ar iki 4Mbps), bet kaip TEO, tai duoda tiek, kiek yra. O download'o DSL (nemaisyk su optika) technologijos maximalus greitis yra 24Mbps. Tad kaip paaiskinsit toki reiskini, kad pagal sutarti 8Mbps turiu, o man rodo toki greiti? Faktas, kad speedtest grybauja. |
|
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 04, 23:01 |
|
|
|
Skippis rašo: |
vytautas55 rašo: |
Tu čia iš upload'o juosiesi? |
Upload'as geras ir yra, pagal viska, DSL technologijos upload'as yra iki 1Mbps (nepamenu ar iki 4Mbps), bet kaip TEO, tai duoda tiek, kiek yra. O download'o DSL (nemaisyk su optika) technologijos maximalus greitis yra 24Mbps. Tad kaip paaiskinsit toki reiskini, kad pagal sutarti 8Mbps turiu, o man rodo toki greiti? Faktas, kad speedtest grybauja. |
Sutartis grybauja....  |
|
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 14, 22:09 |
|
|
|
Skippis rašo: |
Na ir as ikisiu savo trigrasi, pas mane DSL Optimalus plius planas, kaip jum greitis?
 |
Tai praktikai neįmanoma. Pas mane irgi toks DSL'as ir priklausomai nuo linijos apkrovimo greitis svyruoja nuo 6 - 8 mb/s. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 30, 14:07 |
|
|
|
Gal kas turit "Fiksuotojo ryšio, interneto prieigos sutartis", "Viešojo fiksuotojo telefono ryšio paslaugų teikimo privatiems klientams taisyklės" ir "Interneto prieigos paslaugų teikimo privatiems klientams taisyklės", kurios galiojo 2008 m spalio men. ?
Vienu zodziu cirkai su tuo paspartinimu: paspartino, pateike didesne saskaita su tuo vienkartiniu ir pastoviu mokesciu (viso 83.80Lt su pvm) uz geguzes men, gavo mano "baisu pasikoliojima" ir rezultate turiu (kito menesio saskaitoj bus atminusuotas vienkartinis bei prideta "kompensacija" iki sutarties galiojimo termino del padidintos 0.9Lt saskaitos likusiems menesiams) vel ta pati (71.99Lt su pvm) abonentini mokesti, bei dvigubai didesni interneto greiti. Taciau (pasak "vadybininko zebriuko") viskas tai iki sutarties galiojimo pabaigos. Tai gal kas turit issaugoje tas taisykles ir sutartis ? Palengvintumet mano gyvenima del tolimesniu gincu su tuo telekomu, jei kvankštelesiu ir sugalvosiu sutarti pratest. |
|
|
|
|
 |
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 30, 16:38 |
|
|
|
Netesk. Tom paciom salygom jie automatiskai po sutarties pasibaigimo tieks paslauga. Sutartimi jie tave prisirisa, kad perdaug nesispardytum ar nebegtum pas kita tiekeja. Sutartis - teisinis aktas, kuris daugiau saugo tiekejo o ne kliento interesus. |
|
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 30, 17:47 |
|
|
|
sweg rašo: |
Netesk. Tom paciom salygom jie automatiskai po sutarties pasibaigimo tieks paslauga... |
Tai, kad interneto reik, o alternatyvos dar siai dienai nelabai yra. Ir "tos pacios salygos" irgi nera labai blogai - dvigubai didesnis greitis uz ta pacia kaina Svarbu nenusileist ir zinot savo teises. Del to ta sutartis ir taisykles man reikalingos, kad dar ka iskapstyt ir tiksliai zinot, kokiom salygom po sutarties privalomo termino pasibaigimo jie tures man tiekti paslauga, jei patys nenutrauks. |
|
|
|
|
 |
Zebra greitis po 05.01 |
Parašytas: 2010 06 30, 17:57 |
|
|
|
Kaip tiekė, taip ir tieks, niekas nepasikeis. Nebent nori kokio bevielio maršrutizatoriaus veltui, tai nutrauk ir vėl sudaryk naują, jei žinoma alternatyvos nenusimato sutarties termino eigoje. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |