|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 04:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » HELP!!! del galingos auto audio!!!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
HELP!!! del galingos auto audio!!! |
Parašytas: 2009 03 18, 02:04 |
|
|
|
|
koskai skirtums, jeigu minusas yra 8awg, tai kad ir bus storesbis tas pliusas vistie pralaidumas bus beveik kaip per 8awg laida o kad kitoks tai gal tiesiog izoliacija storesne
nao jeigu jau zmogas kilowata nori maitinti pas save masinoj tai ir 35kv gali pasidaryti mazokokai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 03 18, 02:35 |
|
|
|
|
Na va pargryzau is darbelio !!!daba pas jus 2 valanda nakties ,,,nepykit kitaip negaliu rasyt...daba net nezinau nuo ko pradet?! :)na pradesim nuo laidu !!!1.tie laidai nuo mano vibe komplekto VIBE SPACE TWIN EWO!!!! jie maitino pries tai pas mane kilovata!!!bet del laidu tai sutinku jie ploni na bent sitam monstruoi tikrai per ploni neproblema pas mus cia yra net iki 1 cm kabeliai tai neproblema savaitgali nusipirksiu naujus tik nezinau tik PLIUSA ar ir MINUSA ? passatas mano normalus be budos o matai kaip pirkau koloneles turejau stipreka bet suduka toki,daba kai galiu sau leisti tai noreciau AUDIOBAHN nusiziurejas esu 4x100RMS tik 200 SVARU!!!mano komponentai daba net nepamenu 80rms atrodo + filtrai!!!
JAI KA DOMINA GALIU NUFOTKINT AR NUFILMUOT VISA SAVO AUDIO!!! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 03 18, 02:39 |
|
|
|
|
EGIXX MALADEC ACIU UZ PAGALBA TAU SIANDIEN PAJUNGEM PAGAL TAVO SHEMUTE BOSA TAI NU NAKER BAGAZINES DANGTIS NESILAIKO jai nori gerai paklausyt muzikos tai kaskas is draugu turi sedeti ant bagazines kad neatsoktu dangtis pliusas tau dekui ...Bet jus man pasakykit reik man kondiko ar ne ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 10:29 |
|
|
|
|
pirma prasivesk noralius laidus maitinimo, tada apie kondka galvok tlaidai tiek pliusinis tiek minusinis turi buti vienodo storio pliusas ir minusas skiriasi tik izoliacijos spalva kad nesumaisytai o laidas tai tenais toks pats  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 13:17 |
|
|
|
|
nu neproblema sestadieni nuleksiu ir nusipirksiu 40 svaru tik ... kaipnors jau o imt pati storiausia laida ?
ir koki kondika rinktis? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 15:08 |
|
|
|
|
| ozas rašo: |
nu neproblema sestadieni nuleksiu ir nusipirksiu 40 svaru tik ... kaipnors jau o imt pati storiausia laida ?
ir koki kondika rinktis? |
storesnis nebus per daug . kaip egixx minejo imk kokiu 35kv  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 15:49 |
|
|
|
|
ar 1 problema man kasko bosas pradejo vanelint kaskokia plastmase ...
blin nesuprantu kas ten jam....gal numirt jau ruosiasi ? visiskai naujas bet gerai kad ira garantija jai ka tai gal kaip isikapanosiu ..kvapas lyg plastmases lyg laidu svylanciu ka manot !? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 16:20 |
|
|
|
|
ar pats bosas svyla? o gal laidai jau kasita? nenustebciau jeigu maitinimo laidas svyla tavo... jeigu tik yra galimybe pasiimk kokia 50kvadratu, pasijunk ir tik tada ziurek ar kondiko reikia ar ne  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 16:30 |
|
|
|
|
Kai pajusi svylancio lako kvapa tada zinok, kad bosas jau cirska Tas kvapas toks saldus, labai mielas sirdziai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 16:33 |
|
|
|
|
bosai groja graziai nieks necirska ....bet kai duodu voltu tai biski prdeda vanelint nezinau kas per ........ nervas ima....ir vel i darba reik ait nebepasnekesim jau siandien ... o smirda tai is boso dezes. velnias zino kas... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 16:36 |
|
|
|
|
| Jei jau is ten tai tu atsargiai. Juk sakiau, kad tavo stiprintuvas gerokai galingesnis uz bosa ir gali labai greit parukti jei per daug atsuksi. Pagal kuria schemute jungei? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 19, 02:30 |
|
|
|
|
pagal taviske kur nubraiziai!!! nu bet ir daba klausiausi viskas normaliai!!!kazinau gal biski kai daviau voltu pakaito ir pavanelino o zinai tas kvapas tai ilgai laikos !net nezinau blin  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 19, 15:58 |
|
|
|
|
| Aj tai pajungei nuosekliai. Tada viskas ok, neturetu suplesket del per daug galios. O bosas kai suprantu naujas? Davei jam prasigroti bent kiek laiko? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 19, 16:18 |
|
|
|
|
| taip jis grojo gal puse valandos mazdaug 30% galingumu velnias zino daba lyg ir viskas ok savaitgali pirksiu laidus .... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |