|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 08:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » dezes tipas mano bochmaniu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
dezes tipas mano bochmaniu |
Parašytas: 2007 12 06, 19:03 |
|
|
|
|
| stiprintuwas mano tai mtx rtp202 jei geri laidai tai atiduoda apie 180w rms bet nuo tokiu w jau jaucesi kaip bosas swyla. jei gali atsiusk y skype sawo darbus ir kap ta deze kur man siuleij pasidaryt turetu atrodyt (skype mano f.a.n.a.s) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 20:19 |
|
|
|
|
| kiap matai swyla bent maniskis nes tik 500w turi max . dabar dar kitoks klausimas iskilo kaip ta boscmano deze padeti automobylije kad butu geras masazas ant galines sedynes (nugaraij) automobilis yra mazda 323 sedanas 89 m. anksciau bosas bagazineja stowejo kad membrana butu atsiukta i sedynes salono widuje bet masazas buwo mazesnis negu bmw e30 o tam bmw dar pries sedynes buna skerda bet masazas budawo tikrai nebolgas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 20:29 |
|
|
|
|
seip garsiakalbis beveik visais atvejais turetu buti atsiktas i gala
beje, o bent jau zinai ka reiskia MAX parametras?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 20:36 |
|
|
|
|
| viduxs rašo: |
taip  |
nu papasakok
be to jeigu zinai, tai kodel juo pastoviai remiesi? apie galinguma jisia nepasako visiskai nieko pvz as savo bumsikui irgi duociau (nes sito parametro net neraso) 500w max, bet galingumas nuo tavo boshman skirtusi jau ziauriai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 20:42 |
|
|
|
|
netaip parasiau ten 500 w peak turejo but  |
lygiai tas pats t.y. galingumas kuri pasiekus garsiakalbis po 1sekundes sudega
tavo garsiakalbio galingumas realiai butu ~125-175w/rms i tokius skaiciukus ir orientuokis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 20:47 |
|
|
|
|
175w rms padawus jem ir palaikius kokias 10 ar 15 min ant beistesto per kury jo rite gautu gera ausinima nwistiek sudegtu
wasara manu parduosiu stipriu su bosu ir pataupes kelis litus nusipirsiu pioneeriu 2 riciu bet cia dar tik planaij  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 21:04 |
|
|
|
|
as zemo daznio megejas todel is paprastu elipsiu man truko zemo  |
turiu galvoje reikejo iskarto kazka normalesnio isigyti juolab, kad yra nemaza rizika, kad sitas boshmaniu neatlaikys ziemos (ypac jeigu nezinai kaip turi ziemoti aparatura)  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 10, 21:08 |
|
|
|
|
Pala pala Jei juk reikia masazuoklio tai nusipirkit koki tai dormeo ant sedynes dedama ar siaip koki vibratoriu. Kiek zinau tai bosas groti turi Keistas jusu poziuris i muzika  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |