|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 13:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Renkuosi zemo daznio garsekalbi
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Renkuosi zemo daznio garsekalbi |
Parašytas: 2007 08 23, 18:06 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
JL vargu ar temps o sita turetu  |
Nu ok, tai kuris geresnis, Magnat Destroyer ar Magnat XTC?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 23, 18:59 |
|
|
|
|
nepaisant to, kad galinguma raso toki pati, sitas subas yra viso labo bezdaliukas slabnas jisai, teko bandyti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 23, 19:00 |
|
|
|
|
o del kitu, tai galiu tik apiue Raveland pasakyti, atrodo didelis ir galingas, o is tiko yra silpnas ir pigus vnz nieko gero  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 23, 19:02 |
|
|
|
|
o del kitu, tai galiu tik apiue Raveland pasakyti, atrodo didelis ir galingas, o is tiko yra silpnas ir pigus vnz nieko gero  |
As cia perskambinejau per firmas, tai man zmogus vienas patare geriau ne xtc imt o ad Cia tiesa? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 08 23, 19:10 |
|
|
|
|
| Self rašo: |
As cia perskambinejau per firmas, tai man zmogus vienas patare geriau ne xtc imt o ad Cia tiesa? |
vat sito nezinau... AD serija yra nauja bandyti jos kol kas dar neteko...
bet nepasiklaiuk pardavejais XTC yra gana retas modelis pardavime, abejoju ar jis vis dar gaminamas aplamai... gal jis tiesiog neturejo XTC o seip tai sakau, Destroyer grojimas panasiausias i XTC, o AD... nu galiu pasakyti tik tiek, kiek bandziau siu metu nauju magnat gaminiu, visi jie buvo prastesni uz pernykscius ar uzpernykscius  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 08 23, 23:41 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Ir jeigu nesunku butu idomu isgirsti komentaru apie anuos subus kur linku prikisau |
Aš galiu apie Crunch papasakot. Tikrai verti dėmesio gaminiai, jei lyginsim kainos ir ... viso kito atžvilgiu Šiaip tas Crunch yra vienos kompanijos dalis, kaip Hifonics, arba MBquart. Tai viena kompanija juos gamina. O šios firmos Lietuvėlėj pakankamai dominuoja. Crunch dominuoja skandinavijoj. Atsiliepimai geri, kaip kad tiksli aparatūra, pakankamai didelė galia, nemažas asortimentas, pakankamai gražus dizainas. Kolkas dar negaliu pasakyt kaip jie laiko sezono pokyčius, bet jau kitą vasarėlę maždaug matysim Bent jau man patinka Crunch. Kaina tikrai įkandama, ir jei pasieškosi naujesnių modelių, manau patiks Pirmiau tai jaučiu į JL žiūrėčiau, o ne į Crunch.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 08 24, 23:19 |
|
|
|
|
Zinau, kad hifonics prekes zenkla nupirko firma maxxsonics ar kazkas panasaus Taigi ar hifonics vis dar siejasi su siom dviem firmom (mb ir crunch)? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 24, 23:24 |
|
|
|
|
| egixx rašo: |
Zinau, kad hifonics prekes zenkla nupirko firma maxxsonics ar kazkas panasaus Taigi ar hifonics vis dar siejasi su siom dviem firmom (mb ir crunch)? |
Maxxsonics priklauso: Hifonix, MB quart, Crunch ir Autotek
visa tai yra viena firma
http://www.maxxsonics.com/index1.html |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 25, 00:16 |
|
|
|
|
Ir tie visi gaminiai kaip suprantu turėtų gan ryškiai skirtis, nors teklausiau tik Crunch ir MB quart. Ir tai ne per daugiausiai gaminių  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 08 26, 23:29 |
|
|
|
|
Dekui visiem uz patarimus Nusipirkau Magnat AD 300, turint omeny, kad deze (sealed) jam pasigaminau per viena vakara ir skubedamas, tai mano lukescius pilnai pateisino ir su kaupu Drebinimo tai jis turi, per testavima kieme buvau paleides, tai draugelis 3 aukste daugiaaukscio tulike sededamas girdejo puikiai, kad kazkas groja O del kokybes, na gal jos ir galetu buti siektiek daugiau, bet manau garsiukas jos turi pakankamai, tiesiog pas mane siektiek kreivoka deze gavos ir dar visos skardos labai dreba, reiks sprest sita problema kai bus laiko, bet bendrai esu patenkintas Magnat AD 300 grojimu  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |