|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 00:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Lietuviski Virusai per SKYPE!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Lietuviski Virusai per SKYPE! |
Parašytas: 2007 04 17, 19:58 |
|
|
|
|
Cia jum virusas nors ir paspaudziau nieko jis nedare pas mane nusibaiges kasperskis ant kompo ir dar negaliu istrint jo,reguoja jis dar i virusus idomu turbut ne bi... cia ne virusas lietuviam dar reik gerai padirbety prie cios srities buvo hack tols isbandes praejo pelyte pradeda sokinet arba kompas ant smugio issijungia idomu kaip tai įvyksta pavojinga kompui idomu vo keciaucias virusas jeigu manot kad gera antevirusine ir nepasigausyt spauskyt ant jo http://www.cha.lt/uploads/posts/1173991845_siaubasen9.png  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 18, 19:48 |
|
|
|
|
Liaudis daba nesuprantu ar jis pas mane ištrintas ar ne? visada būna skype įjungtas, apačioj, bet kai paspaudi jis neišoka , bratans mėgino trinti, abt aks gavosi neaišku...
Blia kvaila systra nx.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 19, 06:59 |
|
|
|
|
Aš tai nežinodamas, bandžiau atidaryti bet niekaip neatidare man patc IE7 (mano windows xp legalus ir atnaujinami visada) tad problemu neturejau su tuo, po keleto dienu tik suzinojau kad ten virusas buvo  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 19, 16:14 |
|
|
|
|
| db pazejau kad ne vien wint forderi yra tas virusas jis isplinta visam pc taigi jei ji istirnt norit eikit start search ir iveskit sandra ir kurios ras failus trinkit nes ten virusas tas sandra |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 19, 16:50 |
|
|
|
|
Su senuoju AVG kiek ieškojau to viruso nerado, todel parsisiunciau AVG 7.5 . Iš pradžių rado Sandra po to dar 15 virusu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 29, 20:14 |
|
|
|
|
žmonės paaiškinkit toky dalyką... tik ijungiau kompa ir isijungiau skype iš kart man avastas pradėjo aliarmus kelti... del kažkokiu DARK .... WORM skype.exe faile. bet tas dalykas yra kad aš jo neparsisiunčiau... ir po to siautėjimo visa kompa prasakanavau ir nieko nerado... o čia dabar iš kur jis galėjo atsirasti?  |
|
_________________ Elektronika - tiesa slypi kažkur anapus . . .
Parduodu parašiuta, beveik naujas, vieną kartą naudotas, nei karto neišsiskleidęs  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |