|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 10:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Audioligoniams
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 09, 23:25 |
|
|
|
|
aha, man irgi reikai kreiptis i gydytoja, bo pas mane nosies pertvora sulauzyta .... negaliu kairiaja nosies dalimi kvepuoti. :-/ Esu tikras lygonis, tad bent kazkuom galiu gyminiuoti su audiofilais .
Aaaaa, as dar namie pasidabruota laida turiu koaksialini(centrine gysla pasidabruota, pirmais ekranas irgi, o antras ekranas paprastas... tik vat nezinau dielektriko(artai teflonas, artai dar kokis tai velnias )), is rusu karines pramones laiku uzsilikes
Echhh... tas LP, CD, MC.... |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 10, 09:23 |
|
|
|
|
| Citata: |
Gal mane turi omenyje nes tiems dalykams ir eksperimentams esu sukises gan nemaza suma...o kai kam gali pasirodyti ir labai didele...bet jeigu savo hobi skiriu apie 5% nuo menesiniu pajamu,tai neskaitau kad tai daug ir labai panasu i studento tobulinima grotuvo uz 30lt...jeigu seima neturetu ko valgyti-o as jau pirkciau trafus po 1300eur-manau tada tikrai reiketu kreiptis pas gydytoja |
Skamba beabejo itikinamai O kartais nepagalvojat p. Kestai, kad uz tuos isleidziamus pinigus galetumet aplankyti begales gyvu koncertu. Juk tokiu emociju neperteikia namu hi-fi aparatura?
Beja, idomu kaip jauciasi audiofilas, kai jau nebezino kaip toliau tobulinti savo sistema? Jeigu taip is viso buna...[/quote] |
|
|
|
|
|
 |
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 10, 09:45 |
|
|
|
|
Skamba beabejo itikinamai O kartais nepagalvojat p. Kestai, kad uz tuos isleidziamus pinigus galetumet aplankyti begales gyvu koncertu. Juk tokiu emociju neperteikia namu hi-fi aparatura? |
Gaila...dar nera israsta laiko masina ir nesuteikia galimybes isgirsti skirtingu laikotarbiu L.Amstrongo,Fitzgerald,Monko,Kogano,Salepino ir tt gyvo garso koncertu....o Cicino ar Madonos gyvo garso koncertai man nesuteikia jokiu emociju is viso,nors kai kuriose grand.sau kai PINK FLOYD teko pabuti-bet tai daugiau sau,o ne emocijos..
| Beja, idomu kaip jauciasi audiofilas, kai jau nebezino kaip toliau tobulinti savo sistema? Jeigu taip is viso buna... |
Taip nebuna.... |
|
|
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 10, 13:31 |
|
|
|
|
| Beja, idomu kaip jauciasi audiofilas, kai jau nebezino kaip toliau tobulinti savo sistema? Jeigu taip is viso buna... |
Taip nebuna....[/quote]
To aš ir bijau  |
|
|
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 10, 14:42 |
|
|
|
|
bijai kad uzsikabinsi ir finansams ne kas  |
|
|
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 10, 15:40 |
|
|
|
|
teisingai buvo parasyta, kad jei negali sau leisti o vistiek perka uz bet kokius pinigus, tai jau su psichika yra negerai. O visa kita, normalu.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 10, 23:10 |
|
|
|
|
Gaila...dar nera israsta laiko masina ir nesuteikia galimybes isgirsti skirtingu laikotarbiu L.Amstrongo,Fitzgerald,Monko,Kogano,Salepino ir tt gyvo garso koncertu....o Cicino ar Madonos gyvo garso koncertai man nesuteikia jokiu emociju is viso,nors kai kuriose grand.sau kai PINK FLOYD teko pabuti-bet tai daugiau sau,o ne emocijos..
|
O as visa savo aparatura atiduociau jei kas prikeltu is numirusiu KINO su Viktoru Cojum priesaky [/quote] |
|
|
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 11, 00:12 |
|
|
|
|
O kodėl temos pavadinimas "Audioligoniams"?  |
|
|
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 11, 16:04 |
|
|
|
|
| IMHO muzikos yra tiek daug visokios ir geros kad neverta mirusiu muzikantu prikelt, ju kuriniais muzikinis pasaulys nepasibaigia. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 11, 18:57 |
|
|
|
|
Sutinku is dalies su VEC7OR,
ir seip, man susidaro tokia nuomoe, kad audiofilai daugiau demesio kreipia i muzikinius niuansus, nei i sudeta i kurini ideja, prasme ir t.t.
Gal but ir klystu, ale ze toks ispudis susidaro, paklausius kai kuriuos pasisakymus . |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 11, 23:14 |
|
|
|
|
| Dmitrij rašo: |
Sutinku is dalies su VEC7OR,
ir seip, man susidaro tokia nuomoe, kad audiofilai daugiau demesio kreipia i muzikinius niuansus, nei i sudeta i kurini ideja, prasme ir t.t.
Gal but ir klystu, ale ze toks ispudis susidaro, paklausius kai kuriuos pasisakymus . |
O is ko susideda muzikinis kurinys? Manau instrumentuotes ir vokalo skambesys bei kurinio prasme ( o kartais jos nera ).
So, kai klausau uzsienio kurini, jis gali mane suzaveti net jei as ir nesuprantu apie ka is viso dainuojama. Bet kai klausau Kino, dievinu Coju uz nepakartojamus jo dainu tekstus, ir nekreipiu demesio i prasta iraso kokybe.
Skirtingą muziką- skirtingai ir klausome... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 11, 23:32 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
teisingai buvo parasyta, kad jei negali sau leisti o vistiek perka uz bet kokius pinigus, tai jau su psichika yra negerai. O visa kita, normalu.  |
o kai su kekšėm pralaka,ar kazino pralošia-tai jau zjb bičas,a nėėėėė,tikras gezas-"bachūras",patikėk tokių šimtą kartų daugiau nei audiofilų,bet kažkodėl jų ligoniais dar nevadina beje ir nelabai mačiau ir girdėjau,kad kas užstatęs butą bėgtų grand utopijų pirkti-jei neturi už ką tai ir neperka,o butą net Čekuolis prap....bet tai juk normalu-jis juk ne audioflas ligotas |
|
|
|
|
|
 |
 |
Audioligoniams |
Parašytas: 2007 01 12, 15:30 |
|
|
|
|
| nna cia biski ne taip kaip reiketu parasei, deja ir tokie ligoniai yra, bandos jausma igije save kelia, kekses tvarko, yra ir nepilnametes tvarkanciu, o kai viena pagauni, arba prisidirba, tai su mamyte atejes verikia ant keliu. Ligoniai ir dar karta ligoniai. Tiksliau cia debilizmas pasireiskia. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |