|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 15, 03:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Modemo naudojamo galingumo mažinimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Modemo naudojamo galingumo mažinimas |
Parašytas: 2024 12 14, 14:26 |
|
|
|
str rašo: |
Būčiau dėkingas, jei Mari ir SG pašalintų savo šios dienos postus |
Susikurk savo asmenini foruma ir tada galesi tvarkytis taip kaip nori.
O kol kas tai BENDRAS forumas. Esi vieshoje vietoje o ne savo nuosavam kieme.
Visi forumo resursai skiriami visu demesiui ir naudojimui, o ne tik tu kurie sukure tema ir isivaizduoja, kad cia ju nuosava...
Jei kazhjkas ne i tema rasho ar shiukshlina - galima kreiptis i administratorius, o jei tik kazhkas asmenishkai nepatinka, tai tik savo asmenini foruma lieka kurt |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2024 12 15, 10:32 |
|
|
|
Taip, atskiras progamas galiu atnaujinti per laidą. Bet jei per nustatymus (Galaxy Tab S6 Lite) einu į
Programinės įrangos naujinys
Atsisiųsti ir įdiegti
tai leidžia tik per mobilų tinklą arba per WiFi. |
O kas būtų, jei išjungtum tą Auto. atsiuntimas per WiFi?
Bandysiu nupirkti. Tik ten nerašo apie Android, USB Type C, aš dažniau Samsung planšetę naudoju. |
Berods, jau naudoji tinklo adapterį per USB, ir būtent su C tipo jungtimi. Ar reikia dar vien tokio?
Tai jis juk jau buvo pasiūlytas.
Savo ruožtu, galiu pasiūlyti ir pigiau... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2024 12 16, 22:13 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Taip, atskiras progamas galiu atnaujinti per laidą. Bet jei per nustatymus (Galaxy Tab S6 Lite) einu į
Programinės įrangos naujinys
Atsisiųsti ir įdiegti
tai leidžia tik per mobilų tinklą arba per WiFi. |
O kas būtų, jei išjungtum tą Auto. atsiuntimas per WiFi?[ |
Tas pats, panašu, kad nebando ieškoti per USB.
Ačiū, žinosiu. Ieškojau, bet neradau tokio, kaip 2:00 rodo https://m.youtube.com/watch?v=Y6oOoGdSfF0 , pabandžiau turimą išardęs pajungti 5V, bet jis neima srovės. O jei pajungiu maitinimą adapteriui prieš prijungdamas jį prie planšetės, planšetė jo nemato.
Ir jeigu rasčiau tokį, kaip video, ar per tą išorinį maitinimą krautųsi planšetės akumas? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2024 12 16, 23:01 |
|
|
|
jeigu rasčiau tokį, kaip video, ar per tą išorinį maitinimą krautųsi planšetės akumas? |
Krauti geba tie daiktai, kurie turi Power Delivery (sutrumpintai - PD) galimybę.
Jau rašiau apie tai.
Dar toks niuansas, kad įkroviklio krovimo geba turi atitikti kraunamo daikto krovimosi galimybes - pvz., nuo 5V 1A įkroviklio nesikrauna didelė dalis telefonų, planšetės ir nešiojami PC - nes jis jiems tiesiog per silpnas.
Nuo 65W įkroviklio kraunasi dauguma nešiojamų PC, planšečių bei telefonų.
Galingam ir ėdriam Workstation kategorijos laptopui 45W įkroviklio irgi bus per mažai - nesikraus.
P.S. Šitą postą irgi trinti? |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2024 12 18, 15:57 |
|
|
|
Mari rašo: |
Susikurk savo asmenini foruma ir tada galesi tvarkytis taip kaip nori.
O kol kas tai BENDRAS forumas. Esi vieshoje vietoje o ne savo nuosavam kieme.
|
Tokiais momentais pasijuntu jaunas ir gražus, kai komjaunimo lyderiai pasirinkę kokį silpnesnį demonstruodavo savo galią. O dabar moralės moko tas, kuris anksčiau rašė: prievartavimas bus, paprastai užtenka vieno peilio į nugarą, mordobojus, vogti elektrą....
Čia pataria laikyti toliau. https://www.nonviolent-conflict.org/blog_post/what-can-we-learn-from-agent-provocateurs/
Tik liūdina, kad tas galios demonstruotojas daug pasekėjų surenka.
Gal čia atsakymas iš kur tiek norinčių mane padulkenti
Aš gi visai nesipriešinu, jokios agresijos nedemonstruoju. Vis tikiuosi, kad tie, kas tyčiojasi, provokuoja susipras, gal net pagalbą pasiūlys. https://m.youtube.com/watch?v=Em_44xplIZw
Taip, mano gyvenimo kokybė ne itin patraukli. O ko tikėtis iš to, kuriam sveikatos apsauga eutanaziją pasiūlė, kuriam socrūpyba sakosi niekuo negalinti padėti.
https://m.youtube.com/shorts/bzeghpfFnME |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2024 12 18, 18:14 |
|
|
|
gal net pagalbą pasiūlys. |
Tos pagalbos cia forume labai daug. Neabejojam, kad ir sveikatos istaigos tos pagalbos daug siule. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2024 12 19, 21:10 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Tos pagalbos cia forume labai daug. |
Taip, labai daug. Todėl ir nepavyksta visokiems įtakotukams mane iš forumo išvaryti.
Ir ne tik apie elektroniką ar pirkimus be problemų. Kai gydytoja, pastoviai kartojusi, kad man negalima antibiotikų, pasakė kad būtinai reikia gerti, bet neišrašė recepto, forumietis paaiškino kaip vartoti su mažiausia rizika. Kitas forumietis irgi daug nežinotų dalykų apie mediciną paaiškino.
Socrates rašo: |
Neabejojam, kad ir sveikatos istaigos tos pagalbos daug siule. |
Sveikatos įstaigos dažnai darė tai, ką mokėjo, o ne tai, ko mano atveju reikėtų. Kiek bėdų buvo, kai kraujo grupių, rezus nežinojo. Kaip su raupsuotais ar porfirikais elgėsi. Kaip gyvsidabriu gydė. Dabar irgi ne viską žino.
Iš užrakintos temos.
Citata: |
Kaip gauti medicininę pagalbą, jei gydymo įstaigoj sveikata dar labiau pablogėja. Ketvirtam pdf lape https://bymed.top/docs/by-regulatory/protocols/icu-1812 rašo apie netransportabilius pacientus, bet niekur neradau apie nestacionarbilius. Gal kas turite idėjų? Realiai man padėdavo tik tie gydytojai, kurie patys neišgydomai sirgo.
|
Mano ir nuplikusio šuns, gydymo istorijos panašios. Tik jei šuns atveju buvo akivaizdus nusikaltimas, tai analizuodamas kaip gydė mane, nelabai randu klaidų. Dirbo pagal protokolą, nekreipdami dėmesio, kad rezultatas neigiamas. Paleido mane pusiau paralyžuotą. O be gydymo ne tik atsistojau, bet ir bačką paridenu ( šiame forume pirktą ) Ir šuniui plaukai ataugo, ir pakankamai žvalus be veterinarų pagalbos. https://m.youtube.com/watch?v=D63LCO5u7i0
Geriausia, ką gydymo įstaigos pasiūlė, tai Druskininkų gydyklos. Bet dabar jos man per brangios. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 02 17, 22:34 |
|
|
|
Saulės jau daugiau, elektros modemui užtenka. Bet nauja bėda, atšalo oras, planšetė nesikrauna prie neigiamos temperatūros.
Dėl užrakintose ir dingusioje temoje sprendžiamų problemų taip išėjo, kad šildymo sezonas dar nepradėtas. Krauti planšetę po marškiniais žiemą ne itin didelis malonumas.
Klausimas. Ar galima Galaxy tab S6 vidinį šildymą įjungti? Keletą kartų buvo, kad labai greitai nusėdo akumuliatorius. Reiškia yra galimybė įjungti didesnį srovės vartojimą, kad pati save šildytų krovimo metu? |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2025 02 17, 23:13 |
|
|
|
Saulės jau daugiau, elektros modemui užtenka. Bet nauja bėda, atšalo oras, planšetė nesikrauna prie neigiamos temperatūros. |
Neturi namo? Gyventi bene jurtoj ar palapinej? O gal langai ishdauzhyti?
Pazistamas gyvena miske, turi nama kurena malkomis pas ji shilta kaip vasara. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 02 18, 04:28 |
|
|
|
planšetė nesikrauna prie neigiamos temperatūros. |
Taip ir turi būti. Žemiausia leistina Li-ion krovimo temperatūra yra virš 0°C, maža srove. Pageidautina - bent 10°C.
Integruotas temperatūros sensorius mato žemą temperatūrą ir padeda apsaugoti akumuliatorių nuo sugadinimo.
Citata: |
Ar galima Galaxy tab S6 vidinį šildymą įjungti? |
Toks nėra numatytas. CPU, kai gauna daugiau darbo, šyla - bet tai nėra gamykliškai numatytas akumuliatoriaus šildymas.
Prieš kraunant, pageidautina akumuliatotių šilumoje palaikyti bent kelias valandas.
Aš pats esu išbandęs 3 variantus:
a) IR ar halogeninės lempos. Patačius jas tinkamame aukštyje virš stalo, stalo paviršiuje susidaro aukštesnė temperatūra.
Sprendimas ne visai stabilus, reikia sekti ir kontroliuoti - kad šilumos nesigautų per mažai ar per daug.
b) Šiltas vanduo. Reik paimti talpą su šiltu vandeniu (porą butelių, stilainį, pūslę ar pan.), ant viršaus dėti šildomą daiktą ir viską įvynioti į šiltą antklodę / kailinius / įdėti į termoizoliacinę (pvz. putplasčio) dėžę.
c) Termostatavimas. Tai patogiausias mano bandytas šildymo būdas. Į šaldytuvo korpusą (jo gana gera šilumos izoliacija) įstačiau šildytuvą su termostatu - kad viduje palaikytų norimą temperatūrą. Energijos sąnaudos visai nedidelės, patogu paimti ir padėti, stabili norima temperatūra. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2025 02 19, 17:34 |
|
|
|
SG rašo: |
c) Termostatavimas. Tai patogiausias mano bandytas šildymo būdas. Į šaldytuvo korpusą (jo gana gera šilumos izoliacija) įstačiau šildytuvą su termostatu - kad viduje palaikytų norimą temperatūrą. Energijos sąnaudos visai nedidelės, patogu paimti ir padėti, stabili norima temperatūra. |
Taip, pagrindiniai akumai šaldytuve. Energijos sąnaudos dar sumažėja, jei ten ir išvirtą košę padedu atvėsti
Šaldytuve ir kraunu elektroniką. Bet planšetė labiau reikalinga, kai negaliu iki to šaldytuvo nueiti. Kai tvirtai ant kojų stoviu, yra ką veikti ir be planšetės. |
|
_________________ ...Vienui vienas žodis būt tave apgynęs... |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|