Elektronika.lt
 2026 m. vasario 4 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 04, 23:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Koks cia stiprintuvas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 35
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 10 31, 14:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Esu klijaves studento laikais ne viena stiprintuva ir veikdavo be jokiu parkiu, bet praejus 5metam reikalu su elektronika neturejau, viska pamirsau, ir va daba tenka vel viska atgaminti Very Happy
Esme ta kad tas bose stiprintuvas yra labai silpnas, subas vos groja, kitose masinose pasiklausai tai tas zemas daznis zymiai galingesnis ir sodresnis, o vat butent ant a6 c5 kebulo tai sudas grynai sakau, uztad noris i bose stiprintuva ideti kaska kitka, kad atrodytu kjp originalas viskas
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 10 31, 16:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
manau ten jau ir taip bus daugmaž maximumas ir daugiau nelabai teišpausi. Jei ten panašaus tipo stiprintuvai. Jei nori kažką pasiekti (aš net nekalbu apie garsiakalbių keitimą) galvok apie kokius D klasės stiprintuvus ir kaip jiems pakelti įtampą. Nes kitaip į mažą dežukę nesudėsi nieko.

Kad pvz ir toks variantas

Aišku toli čia iki 150W, bet gros geriau nei koks gaidelis. Tačiau reikia mąstyti kaip pakelti įtampą iki 32V.

PranešimasParašytas: 2016 10 31, 17:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Pakelt nesunku, reik tiesiog pakurt sg3525 ir dvitaktis impulsinis yra, bet kaskaip tingiu ji daryti, sukti trafuka derinti ir t.t. tai pabandysiu suklijuoti pradziai tda7560 garsiakalbiam kurie yra 2om, ir subui kuris yra 2om tda7396, ziuresim, jai bus ne kaska geriau tada mastysiu jau biski apie didesnes itampos kelima ir kad veztu 2omus... o jai nk nebus is tokio varianto teks keist garsiukus
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 10 31, 17:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
pvz pas mane bose,tai priekis eina nuo magelio,o galinės durys ir bosas nuo stiprintuvo,tai jeigu visi fader per vidurį,tai priekis nuo magelio pragroja visa gala kuris dirba nuo stiprintuvo,ir šiaip atsukus arti max,bosas vos kruta ir to žemo kaip ir trūksta,bet kai amžius nebe tas,kada garso reikdavo be proto,tai iš tikro pakanka to kas yra...

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 10 31, 18:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O pas man visi garsiakalbiai eina nuo stiprintuvo galinio, man nereik kad kaltu be tolko kuo galingiau, tiesiog jomajo, truksta to garso, to zemo stipresnio, nes sakau, paziuri kituose tryperiuose kaip groja tai nepalyginamai geriau...
Cia bose kaskoki tai suda sumales su stiprintuvais yra
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 06, 11:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Sveiki, siek tiek nesuprantu TDA7396 schemutes, ten kur in+ ir in-, tai kaip suprast? kituose tai buna tik in ir gnd, o cia kaip suprasti?
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 06, 11:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Edgarasxxl rašo:
Sveiki, siek tiek nesuprantu TDA7396 schemutes, ten kur in+ ir in-, tai kaip suprast? kituose tai buna tik in ir gnd, o cia kaip suprasti

The input stage is a high impedance differential type also capable of operation in single
ended mode with one input capacitively coupled to the signal GND. the impedance seen
by the inverting and non inverting input pins must be matched

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 06, 12:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Gyvenam lietuvoj tad jai jau paraset, prasyciau lietuviskai
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 06, 13:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkls
Senbuvis
Senbuvis
Edgarasxxl rašo:
Gyvenam lietuvoj tad jai jau paraset, prasyciau lietuviskai

Jei nesupranti dominančių datašyto vietų tai nerink iš viso to stiprintuvo, nes paveiksliukai tai dar ne viskas ką tau reikia žinoti.
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 07, 00:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Man ka daryt jai EN nekertu? Sunku LT paaiskint kas per in?
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 07, 02:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Socrates
Senbuvis
Senbuvis
Edgarasxxl rašo:

Junk signalo zeme i IN-. O siaip tai eksperimentuok. Juk taip idomiau!
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 07, 13:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dusiata
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Edgarasxxl rašo:

Tai eik baleto sokt, paveikslu piest ar indu plaut. TAVO problema kad nemoki anglu ne kazkieno kito.
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 07, 13:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vaidas2
Senbuvis
Senbuvis
Edgarasxxl rašo:

Tai RU tiks
Большинство аудиоусилителей включены по неинвертирующей схеме. Это в основном объясняется тем, что при этом включении достигается наибольшее входное сопротивление. Кроме того, коэффициент усиления шума для неинвертирующего включения равен его коэффициенту усиления, а у инвертора он на единицу больше. Однако для систем распределенного усиления самым эффективным является балансное или дифференциальное включение. Это практически не имеет значения для УНЧ домашнего применения или переносной аппаратуры. Но для автомобильных систем, где приходится иметь дело с большим уровнем шума или с дополнительными УНЧ, расположенными на удалении от источника сигнала, это очень важно. Также это важно для активных колонок. Некоторые усилители построены таким образом, что их можно включать в балансном режиме, например усилитель TDA7396. Такой режим позволяет наиболее эффективно использовать коэффициент подавления синфазного сигнала, т.е. избавляться от помех и наводок на входе усилителя.
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 08, 10:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Man tinka tik chacholu kalba...
vaidas2 rašo:
Edgarasxxl rašo:

Tai RU tiks
Большинство аудиоусилителей включены по неинвертирующей схеме. Это в основном объясняется тем, что при этом включении достигается наибольшее входное сопротивление. Кроме того, коэффициент усиления шума для неинвертирующего включения равен его коэффициенту усиления, а у инвертора он на единицу больше. Однако для систем распределенного усиления самым эффективным является балансное или дифференциальное включение. Это практически не имеет значения для УНЧ домашнего применения или переносной аппаратуры. Но для автомобильных систем, где приходится иметь дело с большим уровнем шума или с дополнительными УНЧ, расположенными на удалении от источника сигнала, это очень важно. Также это важно для активных колонок. Некоторые усилители построены таким образом, что их можно включать в балансном режиме, например усилитель TDA7396. Такой режим позволяет наиболее эффективно использовать коэффициент подавления синфазного сигнала, т.е. избавляться от помех и наводок на входе усилителя.
 Koks cia stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2016 11 08, 10:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edgarasxxl
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Afygenai supratau is google vertejo Very Happy
Brodiagos, as ne 70-90 laiku bicas esu, tad man anglu, smanglu, rusu, chujusu kalbos visiskai svetimos, esu jibanas grynaveislis litovcas taip kad...

Dauguma garso stiprintuvai įjungta pagal noninverting schemą. Tai daugiausia dėl to, kad tai būtų pasiekta įtraukiant aukščiausią įėjimo varža. Be to, triukšmo padidėjimas yra, kad savo noninverting padidėjimas, kol keitiklis yra daugiau nei vienas jį. Tačiau platinami stiprinimo sistemų, efektyviausias yra subalansuotas arba skirtumas įtrauktis. Tai beveik nesvarbu už ULF namų naudojimui arba nešiojamosios įrangos.Tačiau, automobilių pramonei, kurios turi kovoti su daugiau triukšmo ar papildomą ULF, įkurti tam tikru atstumu nuo signalo šaltinio, tai yra labai svarbu. Taip pat labai svarbu aktyvių garsiakalbių. Kai stiprikliai yra sukonstruotas taip, kad jie gali būti įtraukti į subalansuotą režimu, pavyzdžiui, TDA7396 stiprintuvo. Šis režimas leidžia efektyviausiai naudoti Nesimetrinis santykis, ty atsikratyti triukšmo ir trukdžių tuo šio stiprintuvo įėjime.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, RDR2 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“