|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 14:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » FLI subai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 11:20 |
|
|
|
|
na bumsi bumsi
o jam bumsejimo o ne skambejimo rejk  |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 11:21 |
|
|
|
|
siulai 12' o pats sau 15' kisi kad galva dauzytu idomiai tu cia |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 11:25 |
|
|
|
|
matai pas mane kad ir 15" bet pas mane 300w rms taigi nekalbasins pas mane per daug man ir nerejk kad visi rajono vagys zinotu "apvagiam shita mashina" |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 13:12 |
|
|
|
|
visi vagys rajona zinotu, cia gers , dazniausiai jie ir buna susimete padoresne aparatura, o jei kas tep pro sali ysimet tai ir neilgai dziaugias, ypac y kita miesta isvaziavus pavieset |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 13:13 |
|
|
|
|
kartais taip "filosofishkai" pazvelgiu y lietuvos liaudy, kai pravaziuoja visokie skusti ir t.t. ir pagalvoju kada gi ta kilowatomanija praeis.... atsisedi y bet kokia geziuko masina kuri pasak jo groja tai belekaip ir isgirsti baubina net per dantis einanty... graudu ka darysi
deduosi sau 2*12" 2*150w rms subus ir durninu save, kad man tiek nereikes, ir istiesu, mano masinoje groja 6.5" subiukas teisingai padarytas ir man per akis, o ir kiti kas isgirsta galvoja kad koks 12" ymestas... dedu 2*12" del yvairiu renginiu kuriuose megstu dalyvauti su savo automobiliu, todel bus kaip "paroda" |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 13:18 |
|
|
|
|
ir tu cia skaitai daug 2x12 , nu jo prie tava 6.5 tai tikrai geriau bus, o garsa kokybes ir nereik noret kai visas plastmases y skardas dreb, y da toks spaudims masinoj  |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 13:23 |
|
|
|
|
ir istiesu, mano masinoje groja 6.5" subiukas teisingai padarytas ir man per akis , a jau pats mastai kad tu jau toks vienintelis kuris gal gerai diezes paskaiciuot, paprasciausiai per galinga aparatura tokioj patalpoj, jei isnestum y atviresne vieta ta suba ir baubims prapultu (ne visiems aisku) |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 13:25 |
|
|
|
|
na dedi komponentus ir bla bla.
dedant i garsiukus ~ 500 - 700 lt galima nepagejlet ir kokiu 200 ant izoliaciniu medziagu. Skirtumas garso tikrai jauciasi |
|
|
|
|
|
 |
FLI subai |
Parašytas: 2006 06 15, 16:06 |
|
|
|
|
| Edga rašo: |
| Koks tas 6.5 subas? |
va,va,man irgi idomu kas ten pas tave per 16cm subiukas ir ka tu ten taip jau teisingai padarei???  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |