|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 14:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Kas geriau coaxalai ar komponentiniai garsiaklabiai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Kas geriau coaxalai ar komponentiniai garsiaklabiai |
Parašytas: 2006 05 23, 11:03 |
|
|
|
|
is kur tokie jautrumai? 90dB tarpkitko yra labai daug ir reti garsiakalbiai tiek isgroja. dabartiniu auto garsiakalbiu realus jautrumas yra 80-85, reti kurie turi didesni, nors raso 90 kaip minimum.. jau nekalbant apie 93-95dB...
o buitiniai nuo automobiliniu is esmes nesiskiria niekuo, tik daznai buitiniu varza buna didesne ir masininiai apsaugoti nuo dregmes..
o daryt mikruskini stipriaka, tai nebent tik del to kad kazka pasidaryt, bet muzikos is ju mazai.. yra keletas rimtesniu mikruskiu, bet as visom 4 uz tranza.. o dar geriau lempa..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 05 23, 19:40 |
|
|
|
|
Nenoriu pasirodyti zalias, bet ar ne su mikrem stiprekai vadinami gain-clon'ais (spec. mikres) Pas viena zmogu klausiau tai ziauriai patiko... Garsas toks skaidrus, toks lengvas, toks nespaudziantis... Zodziu buvau pritrenktas. Nors buvo klausoma su rusiskomis kolonelemis ir nuo muzikinio centro kaip garso saltinio...
O del jautrumu as taip ir tikejausi kad negali buti taip gerai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 05 23, 22:07 |
|
|
|
|
tai va sian jau pasijungiau VIETA stipreka 4*65w rms prie savo galiniu komponentu (kolkas priekio nejungiau) nu tai ku ash galiu pasakyti, pasigailejau kad subus du uzsakiau nereikia man subu garso per daug zemas gilus... zodziu draugelis kuris pries tai mane pyzdavojo, sian pasiklause, ir pasake : jo...
na, bet jei au uzsakiau subus tai ka darysi teks detis man juos... na, issiliesiu graziai bagazine ir turesiu ka parodyt... tik tiek...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 24, 12:43 |
|
|
|
|
| ne jau nebepardavinesiu pasiliksiu pademonstruot per renginius kokius.... bet pilnai pakanka ir be subu, nes jau esu atprates nuo kvailo klausymo kuomet visi veidrodeliai dreba |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 25, 14:48 |
|
|
|
|
Gal ir protingai tu mastai...
Man dar vienas klausiams iskilo: kaip padaryti kad masinoje gerai scena girdetusi? Juk sedi arciau vienos puses garsiaklabiu ir todel geriau juos girdi, nesigauna tokio stereo efekto... kaip sita problema reiketu spresti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 25, 18:48 |
|
|
|
|
jei geri komponentai (pasigirsiu pas mane) tai visai nesijaucia to kaip tu sakai arciau toliau, o va vakar klausiau tokioj pacioj masinoj infinity komponentu tai LABAI bloga yspudy paliko... aisq ir podiumai sudarankio daryti...
beje jau gailiuosi kad uzsakiau 2*12" , nes sian ysimeciau 8" agnus subiuka ant bajerio tai likau apakes... visos plastmases dreba, bosas gilus ir smarkus, pas drauga 12" taip negroja ka reiskia corrado nedidelis turis blecha su 2*12" man plauciai prie nugaros prilips  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 05 26, 23:56 |
|
|
|
|
neaktyvi. lentos storis 18mm (nemaciau reikalo dar labiau storint kai sieneliu plotas mazutis...)
nezinau tiksliau bet ~ isores matmenys plotis 23cm, aukstis 29cm, gylis 39cm |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |