Elektronika.lt
 2025 m. spalio 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 14, 22:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » neina instalint win8
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 35
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
scorpio1991
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Osmis rašo:
scorpio1991 rašo:
Dabar bandant uzkraut windowsu setupa kai padarytos dvi particijos pakimba setupas po windows logo, tiesiog juodas ekranas, tarsi noretu nuskaityt gal ssd bet kai neiseina ir stop...

Dar kartą pasikartosiu, įdėjas SSD į kompą startuoji ne iš SSD o iš kompakto ar fleškės , nežinau iš kur pas tave windows buvo instaliuoti į seną HDD. Startavus iš kompakto ir pasiekus etapą kai windows paklaus ką nori daryti, diegti windows naujai ar daryt sistemos repair, renkiesi sistemos repair. Kai jie viską sustatys į vietas, galėsi ramiai startuoti iš SSD.

a mat kaip , nu ok pabandysiu.
kolkas dabar pabandziau ubuntu irasyt, tai sitas postas yra is ubuntu Very Happy insistaliavo ir be jokiu problemu. na tai reiskias manau, kad nuskaito ta ssd siaip ne taip, bet tai kodel su ir windowsais nenori to atlikt :/ o bandziau rasyt windowsu versija tai ne viena, ir 7 ir 8 ir 8.1... nu zodziu, gal dar kokiu pasiulymu turit, manau ta migracija darysiu kai eisiu miegot, nes virs 2h dare, kai pajungtas usb adapteris i usb 2.0, tai visgi 200gb letai perkelia Very Happy
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Evaldas_S rašo:
Babajuss rašo:
Dar vienas toks dalykas: pabandyk supusti ubuntu, kaip reaguos į tai tavo ssd?
Na galima tai padaryti įdomumo dėlei, bet autoriui įtariu labiau reikia Win nei Ubuntu.

Tik dėl įdomumio ir siūliau įrašyti kaip reaguos į Ubuntu.

Autoriau, Ubuntu yra visiškai nemokama. ją galima parsisiųsti tiešiai iš oficialaus puslapio.

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
scorpio1991 rašo:
Osmis rašo:
scorpio1991 rašo:
Dabar bandant uzkraut windowsu setupa kai padarytos dvi particijos pakimba setupas po windows logo, tiesiog juodas ekranas, tarsi noretu nuskaityt gal ssd bet kai neiseina ir stop...

Dar kartą pasikartosiu, įdėjas SSD į kompą startuoji ne iš SSD o iš kompakto ar fleškės , nežinau iš kur pas tave windows buvo instaliuoti į seną HDD. Startavus iš kompakto ir pasiekus etapą kai windows paklaus ką nori daryti, diegti windows naujai ar daryt sistemos repair, renkiesi sistemos repair. Kai jie viską sustatys į vietas, galėsi ramiai startuoti iš SSD.

a mat kaip , nu ok pabandysiu.
kolkas dabar pabandziau ubuntu irasyt, tai sitas postas yra is ubuntu Very Happy insistaliavo ir be jokiu problemu. na tai reiskias manau, kad nuskaito ta ssd siaip ne taip, bet tai kodel su ir windowsais nenori to atlikt :/ o bandziau rasyt windowsu versija tai ne viena, ir 7 ir 8 ir 8.1... nu zodziu, gal dar kokiu pasiulymu turit, manau ta migracija darysiu kai eisiu miegot, nes virs 2h dare, kai pajungtas usb adapteris i usb 2.0, tai visgi 200gb letai perkelia Very Happy

O win 64 bitų?

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
scorpio1991
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
nu tep tep, 64bitu, nu tik windows 7 bandziau 32. bet 8 ir 8.1 64bit bandziau. kazkokia cia mistika truputi.
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Dar vienas iš variantų performatuok ant GPT skirstnių lentelės. Gal kas pjaunas?

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2088275/clean-install-win-oem-ssd-failure-install-message-0x80300024.html

tikiuosi instaliuoji iš usb. pabandyk atjungti DVD-ROM gal ten kas pliončinasi. DVD juk irgi ant sata kabo....

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
scorpio1991
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
o kai performatuot ant GPT tai tada reik per bios ir UEFI ijungt ar vistiek legacy palikt?
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
scorpio1991 rašo:
o kai performatuot ant GPT tai tada reik per bios ir UEFI ijungt ar vistiek legacy palikt?

Pagal idėją reikėtų, bet kadangi aš tik duodu pasiūlymą, tačiau pats nesu bandęs, tai tiksliai pasakyti negaliu.

pasiskaityti čia gali kaip pakeisti naudojant win installą:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dn336946.aspx

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
scorpio1991
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Hm... dabar po tu ubuntu isijungiau win 8.1 instala is usb 3.0 bet i 2.0 lizda ikista, tai istrynus visas particijas ka ubuntu sukure ir paleidus instalint perejo i instaliacine stadija... tik kad ant pirmo lygmens copying windows files pakibes ant 0%... idomus variantas... gal reikejo megint neistrint tu kitu particiju ka ubuntu sukure o tik formatint ta pagrindine... nu ziuresiu dbr, jei kokia 10min nejudes reikalai tai vel greit ubuntu ivarysiu ir pabandysiu, jei nepades tada jau meginsiu i GPT formatint.
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
scorpio1991 rašo:
Hm... dabar po tu ubuntu isijungiau win 8.1 instala is usb 3.0 bet i 2.0 lizda ikista, tai istrynus visas particijas ka ubuntu sukure ir paleidus instalint perejo i instaliacine stadija... tik kad ant pirmo lygmens copying windows files pakibes ant 0%... idomus variantas... gal reikejo megint neistrint tu kitu particiju ka ubuntu sukure o tik formatint ta pagrindine... nu ziuresiu dbr, jei kokia 10min nejudes reikalai tai vel greit ubuntu ivarysiu ir pabandysiu, jei nepades tada jau meginsiu i GPT formatint.

Na vistiek negerai kažkas. Very Happy

O nebandei Atjungus DVD?

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 00:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
scorpio1991
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Tai jau cia bandziau istraukus dvd. Dabar bandysiu per win instala tik kad su tuo gpt
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 01:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Na jei tas nepadės, daugiau minčių neturiu, einu gult Very Happy

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 01:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
scorpio1991
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Nu poto laiko kai buvo pakibe ant instalo ties 0 proc teko rankiniu budu isjungt pc nes kitaip jokios reakcijos nebuvo, tai dabar nebeprikeliu ssd... bandant prie pc pajungt per usb adapteri tai tiesiog viskas pakimba, tiesiog nenuskaito kaip ir jo, jei idejus ir bandant paleist setup tai paprasciausiai neisijungia pc, pastringa ties motinines check langu ir nieko toliau... nu huine jau cia gaunas xD
 neina instalint win8
PranešimasParašytas: 2015 01 11, 03:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
teks nešti kad apkeistų. Very Happy

O į HP servisą nerašei kaip, kad rašė kažkuriame forume? Very Happy

PranešimasParašytas: 2015 01 11, 07:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
klaustrofobijus
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Padaryk memtesta pries nesdamas.

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu