|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Kokį pasirinkti televizorių
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kokį pasirinkti televizorių |
Parašytas: 2014 03 04, 12:13 |
|
|
|
|
elektrolitiniai kondikai as manau buna skirtingu gamintoju, net ir to pacio gamintojo telikuose. teliku neremontuoju, bet kompu motininese plokstese buna puikios plokstes, bet papuola partija su sudinais kondikais tai visa partija gliucina paskui, o kitu reviziju eina puikiausiai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 04, 12:38 |
|
|
|
|
TN matrica Aš nežinau ar būna ir ar reikia, bet IPS matrica daug gražesnes spalvas rodo ir svarbiausia ! spalvos nesikeičia priklausomai nuo žiūrėjimo kampo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 04, 12:49 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
TN matrica Aš nežinau ar būna ir ar reikia, bet IPS matrica daug gražesnes spalvas rodo ir svarbiausia ! spalvos nesikeičia priklausomai nuo žiūrėjimo kampo. |
Vo, o aš net neatkreipiau dėmesio. Kaip gerai, kad yra išmanančių kolegų
Ieškom toliau. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 04, 15:09 |
|
|
|
|
| Žodžiu, sunku patikėt, bet kai rinka užversta visokiais TV, norint išsirinkt norimą gaunasi visiškas pravalas. Nutariau pagal kolegų rekomendacijas ieškot tarp Samsung ar LG 24" ar 26" TV. Ir ką - na nėra šių gamintojų tokio dydžio tinkamų TV. Didesnį ar mažesnį nesunku rast, o va tokių nėra, peržiūrėjau visas žinomas parduotuves. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 04, 20:21 |
|
|
|
|
| gramelis rašo: |
siaip laikas parodys,bet nemanau,kad blogas pasirinkimas  |
Ten kaip matau yra TV/monitorius, tai dabar iškilo klausimas, ar nebus kokių problemų keičiantis transliuojamo TV formatams, gi jų visokių šiais laikais yra, nuo 4:3 iki 16:9 ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 04, 20:52 |
|
|
|
|
Evaldai, norejau pasakyti, kad anot taves, mano turimi samxujai jau po 10x turejo nudvesti, bet deja, vis dar veikia ir negliucina.
Del kokybes vaizdo tai lyginant su philipsu man samxujus ir geriau rodo ir persijungia tarp kanalu vienodai greitai tiek analogineje tiek dvb.
bratkos philipsas irgi dar nesugedo, bet jis ji turi vos 3 metus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 09:50 |
|
|
|
|
Sveiki, kolegos, aš jau turbūt visiems atsibodau su savo klausimėliais
Dabar, panaršęs po www susidarau įspūdį, kad jei ir toliau ieškosiu 24" Tv tai nusipirkęs galiu būti nelaimingas. Todėl matau teks perstumdyt baldus, pridėt pinigėlių ir pirkt didesnį. Kalba eitų apie 32". Užkliuvo štai toks:
http://www.bigbox.lt/Vaizdo-ir-garso-technika/Televizoriai/Televizorius-LG-32LN5400.html#top
PS
Pasirausus po manualą tapo aišku, kodėl taip smarkiai virš 600Lt atpigintas. Palaiko iš flaškės tik DivX formatą, nepalaiko visokių avi mp4 ir tt. bet man tai neaktualu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 20:37 |
|
|
|
|
pirkau toki tevams pries du metus lygtai, nes jau norejo visokius sudinus priedelius pirkt. tik modelis M2352D-PZ. bet cia faktiskai taspac. fullhd, ips matrica ir daznis normalus. vos atkalbejau nuo priedelio emimo - nes "visi kaimynai priedelius pirko" . 680lt plojau. ir dar motina ten kazkur ejo i savivaldybe, kompensavo jai 100lt. ten tipo telikas. bet jis maitinamas ne nuo 230V tiesiogiai, o nuo 19V per blokeli, kuris yra komplekte. tipo matyt kad galimetu is kompo akumu pajungt. o siaip turi praktiskai viska ka ir telikai.
del formatu tai ten gali kaip tik nori nusistatyt. galima padaryt kad per visa ekrana. bet istampo snukius tada. as naudoju funkcija "pirminis formatas", tada jei rodo 4:3 standarto koki senesni filma, tiesiog susiaurina vaizda pats telikas automatiskai. sone juodos juostos buna ir normalus vaizdas. ima berods maksimum 40w tik. tai tevai davolni.
buvo viena problema, maitblokis matyt normaliai neekranuotas, tai sale antenos kabelio gulejo ir trukdziai buvo vaizde. galvojau antena xrenova, ar sujungimai - bet paskui tiesiog atitraukau kabeli nuo matblokio. antena sena lenkiska, kur dabar tokios uz ~30lt su stiprintuvu.
man siaip toks per mazo ekrano. bet tevu senas telikas buvo isvis kazkoks gaidiskas jvc, kuris eme 130w berods, o ekranas dar mazesnis buvo. tai dabar neisjungia praktiskai naujo, vos ne vietoj radijos leidzia
kolkas bedu dar nebuvo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 20:54 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
Sveiki, kolegos, aš jau turbūt visiems atsibodau su savo klausimėliais
Dabar, panaršęs po www susidarau įspūdį, kad jei ir toliau ieškosiu 24" Tv tai nusipirkęs galiu būti nelaimingas. Todėl matau teks perstumdyt baldus, pridėt pinigėlių ir pirkt didesnį. Kalba eitų apie 32". Užkliuvo štai toks:
http://www.bigbox.lt/Vaizdo-ir-garso-technika/Televizoriai/Televizorius-LG-32LN5400.html#top
PS
Pasirausus po manualą tapo aišku, kodėl taip smarkiai virš 600Lt atpigintas. Palaiko iš flaškės tik DivX formatą, nepalaiko visokių avi mp4 ir tt. bet man tai neaktualu |
palaiko avi. sitas tiesiog neturi smart (neturi programu narsyt intere). avi nera formatas. cia tik video failo apvalkalas, o vidinis formatas gali but tas pac divx. cia pats paprasciausias telikas koks tegali but. faktiskai tik monitorius ir minimum funkciju. bet geras manau, nes penktos kartos. lievi ekranai(hd ready) ir leti procesoriai buvo kur trecios ir ketvirtos kartos. be to jis bus pats ekonomiskiausias energijos vartojime is 32 coliu teliku serijos. jei su babkem striuka - as toki irgi imciau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 10:32 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
palaiko avi. sitas tiesiog neturi smart (neturi programu narsyt intere). avi nera formatas. cia tik video failo apvalkalas, o vidinis formatas gali but tas pac divx. cia pats paprasciausias telikas koks tegali but. faktiskai tik monitorius ir minimum funkciju. bet geras manau, nes penktos kartos. lievi ekranai(hd ready) ir leti procesoriai buvo kur trecios ir ketvirtos kartos. be to jis bus pats ekonomiskiausias energijos vartojime is 32 coliu teliku serijos. jei su babkem striuka - as toki irgi imciau. |
Na, matyt reiks šitą ir imt.
Dabar papasakosiu istoriją, kaip vyko (tiksliau nevyko) pačio pirmo nusižiūrėto Hitachi pirkimas iš Elektromarkt. Na tai perku internetu aš tą TV, viską pildau. Mokėjimas už atvežimą į namus pagal prekės dydį iš jų puslapio turėtų būti 10Lt. Pildau toliau, žiūriu gi atvežimas jau 20Lt priskaičiuotas. Aš kaip žmogus atkaklus, skambinu į Elektromarkt. Jie ten aiškina, kad čia automatiškai, pagal svorį ta kaina. Sakau koks svoris 24" TV, kai iki 40" rašot kainuoja 10Lt. Sakau klaidinat pirkėjus, negražu, čia principo reikalas! Tada jie man pritaiko nuolaidą 10 Lt. Na gerai, pildau toliau, pervedu pinigus. Po valandos skambina: žinot, jau nebėra šitų TV pardavime (nors jų puslapyje puikuojasi). Tai gal norit kokį nors kitą paimt, mes jums pasiūlysim. Na siūlikit, sakau. Pasiūlo, pasižiūriu gi visai manęs netenkina. Grąžinkit, sakau pinigus, jei jau neturit prekės. Na, sako gerai atsiūsim blanką, kad prašot atsiimt $. Laukiu, atsiunčia, užpildau, išsiunčiu. Tas vyko pirmadienį. Laukiu, pinigų neperveda. Skambinu. Žinot, sako, čia buhalterija nespėja, savaitės bėgyje turėtų pervesti.
Žodžiu, būkit atsargūs su ta kontora, nors atrodo sena įstaiga bet netvarka akivaizdi. Paima pinigus akimirksniu o su grąžinimu va kaip. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 06, 10:56 |
|
|
|
|
nieko nuostabaus,marketingo triukai, -tokiu kaip tu vienetai,kad praso pinigu atgal,dazniausiai ibruka kita tv pirkejui,cia specialiai yra neisimama is prekybos,kad kuo daugiau kliovu turetu,o paskui jau kaip sakoma "diela techniki" |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |