|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 02:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Indukciniai elementai » Patarkite del HV transformatoriaus
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Patarkite del HV transformatoriaus |
Parašytas: 2007 03 06, 09:32 |
|
|
|
pagaliau musu zinovas Ancitrusas2 pasirode...
Citata: |
Vienas is variantu buvo pasidaryti "dviguba" kibirksti |
o realiai pagalvojus tai pridetu galios?
jei netinka, kabink 1k varžą ir junk tiesiai prie maitinimo |
bet tada del silumos nuostoliu labai greit krausis akumuliatorius? Prisiminiau yra formule N1/N2=U1/U2 Pagal ja bandysiu dasukt apviju- maziau akumas krausis ar ne
Gerą efektą duoda, kai pirminėje vietoje tarkim 1.0 vielos panaudoji 10x0,1 susuktų virvele. Patogu vynioti, kai trūksta vietos, gražiai sugula. O kibirkštis gaunasi tikrai nevaikiška |
tai cia toje kur mazai apviju? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 11, 22:46 |
|
|
|
Sveki elektrošokeriai Darau ir aš tokį aparatą. Norėčiau kaiko paklausti dėl schemos veikimo principo.
Kalba eina apie:
http://www.diagram.com.ua/list/shoker.shtml
Kiek supratau prieš transformatorių yra čia multivibratorius ane ? Jis duoda impulsą ant I apvijos , po to ant II ir vėl ant I ir taip labai greitai visą laiką. Tada ant III apvijos susidaro milžiniška įtama. O dabar paaiškinkit kas ten tada per kondensatoriai ir dijodai eina ? Ten ką, ligintuvas koks ? Ir kur galima nuspirkti tokių tranzistorių ir kondikų, ir diodų ?
Ačiū iš anksto  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 12, 15:19 |
|
|
|
Hi Žinai ką, mesk geriau šitas senobines ir neefektyvias schemas, yra kai kas geriau Ruseliai pagamino "Piktą elektrošokerį virtuvėje" (rus. Злой шокер на кухне): http://www.steelrats.net/readarticle.php?article_id=118 . Schema išties paprasta, tad kimbam suktis trafukus Beje, aš ir pats daryčiau, bet egzaminai greit, reik ruoštis, be to, ši schema su iškrovikliu- vargu ar kas ras Lietuvoj, taigi, laukiu nesulaukiu schemos su tiristorium...
Sėkmės, kas bandys daryti O aš dingstu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 08, 17:23 |
|
|
|
Iernius rašo: |
Sveki elektrošokeriai Darau ir aš tokį aparatą. Norėčiau kaiko paklausti dėl schemos veikimo principo.
Kalba eina apie:
http://www.diagram.com.ua/list/shoker.shtml
Kiek supratau prieš transformatorių yra čia multivibratorius ane ? Jis duoda impulsą ant I apvijos , po to ant II ir vėl ant I ir taip labai greitai visą laiką. Tada ant III apvijos susidaro milžiniška įtama. O dabar paaiškinkit kas ten tada per kondensatoriai ir dijodai eina ? Ten ką, ligintuvas koks ? Ir kur galima nuspirkti tokių tranzistorių ir kondikų, ir diodų ?
Ačiū iš anksto  |
Gal pavyko sukonstruoti? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 23, 21:25 |
|
|
|
Swx. Electric-Blue
Ka gero esi nuveikes? Nagi klok ir su nuotraukom  |
|
_________________ Mane žavi ne tiek kibirkštis, kiek susidariusi plazma tarp elektrodų. Dėl jos galima sakyti esu pamišęs, bet ne ant tiek kad ryžčiausi daryti tesla coil'ą, nors nežinosi....
Aš pažeidžiau forumo taiykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 06, 03:07 |
|
|
|
Dekui Tau Linai uz schema. Padejo. bet bukit atsargus su siuo zaisliuku pas mane isejimas vos 400v buvo bet per pirstus pi*o gerai  |
|
_________________ Jeigu as to nemaciau - man tai nauja.. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 14, 19:06 |
|
|
|
Sveiki, gal yra zinanciu silelio televizoriaus, modelis 405D, ac flyback transformatoriaus itampa? Domina itampa kuri iseina is flyback, dar pries daugintuva. Aciu padesiantiems. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |