Elektronika.lt
 2025 m. spalio 9 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 09, 02:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Indukciniai elementai » Patarkite del HV transformatoriaus
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 1416
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Patarkite del HV transformatoriaus
PranešimasParašytas: 2007 02 26, 17:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ancitrusas2
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Electric-Blue rašo:
Žinot ką žmonės Smile , sėkmingai iš pirmo karto paleidau savo elektrošokerį (pagal schemą: http://www.diagram.com.ua/list/shoker.shtml ) .

Šaunuolis, kad gamini.
Kaip viniojai I ir II apvijas? T.Y. atsišakojimą nuo vidurio darei kaip nupaišyta, ar viniojai iškart du laidus? Kokią šerdį panaudojai? Kiek cm ilgio? Kokio skersmens gavosi trafas? Kokio galingumo diodus ir kondikus naudojai? Galingesnių kaip 6kv. man nepapyko gauti. Sakai kad su 10 000 apvijų trenkia taip pat kaip su žiebtuvėliu? Nenoriu tikėti Laughing

Išbandžiau savo trafą taurėse. Veikė kaip čia pasakius- tas pats 1cm ir ne daugau, ar 5v ar 12v. Kol nufotkinau kibirkštį, kad parodyti, pradėjo šokinėti kibirkštys tarp įėjimo ir ferito, ir viskas nusprogo Embarassed

PranešimasParašytas: 2007 02 27, 19:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Electric-Blue
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Citata:
Kaip viniojai I ir II apvijas? T.Y. atsišakojimą nuo vidurio darei kaip nupaišyta, ar viniojai iškart du laidus?

Vyniojau vieną laidą, kurį (suvyniojus pusę apvijų, kad būtų per vidurį) sulenkiau, padariau kilputę, nuėmiau izoliaciją nuo jos ir prilitavau laidelį Razz

Citata:
Kokią šerdį panaudojai?

Tai ta šerdis (mano forume yra nuotraukos ir išmatavimai), sudėti du strypeliai ir suklijuoti kartu.
Beje, suvyniojęs trafuką, įjungiau maitinimą, viskas veikė puikiai, tik reikalas tame, kad į flomasterio vidų pamiršau įkišti feritą Smile keista, bet be jo veikia taip pat kaip ir su juo Razz

Citata:
Kokio skersmens gavosi trafas?

čia gatavas, bet dar be antrines apvijos(viso gavo gal maziau nei 2cm storio).

Citata:
Kokio galingumo diodus ir kondikus naudojai?

Hmmm kondikai tai 6kV, o diodai tai nezinau bet aukstos itampos (paimti jau is anksciau fotografuotos mano forume plokstes su mazais trafukais).
Citata:
Sakai kad su 10 000 apvijų trenkia taip pat kaip su žiebtuvėliu? Nenoriu tikėti

Nu gal ir stipriau... Daviau broliui pabandyt, tai suriko atseit raumenis sutrauke Razz
PranešimasParašytas: 2007 02 27, 19:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Electric-Blue
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Beje, gal kam bus idomu pasiziuret http://rapidshare.com/files/18562853/filmas.avi
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 10:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ancitrusas2
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Brolis- tai gerai Rolling Eyes Gal man paskolintum išbandymui? Laughing

Pastebėjimas
Man su 2000 apvijų prie 5v kibirkštis pramuša ~7mm, prie12v- ~8-10mm. Pridėjus papildomų pakopų, kibirkštis pailgėja nežymiai ~05-1mm.
Iš filmuko pas tave su 10 000 apvijų- 10~12mm. Tai vistiek nėra 20mm kaip rašo schemoje. Taip išeina- daugintuvas ir lieka daugintuvu Evil or Very Mad
Išvada
Reikia pereiti prie transformatorinio schokerio gamybos su dvitakčiu generatorium. Idea

PranešimasParašytas: 2007 02 28, 11:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Electric-Blue
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Citata:
Gal man paskolintum išbandymui?

Ta prasme ? Question O kas nuo to pasikeistu Rolling Eyes

Citata:
Taip išeina- daugintuvas ir lieka daugintuvu

Beje, as pabandziau suliesti HV laidus be daugintuvo- kibirkstis iseina tik apie 2mm, tuo tarpu su daugintuvu ~6 kartus daugiau. Išvada: jis tikrai veikia Razz
Citata:
Reikia pereiti prie transformatorinio schokerio gamybos su dvitakčiu generatorium.

Tai čia kurios schemos būtų?
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 13:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ancitrusas2
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Dėl brolio pajuokavau, nu tipo aš neturiu ant ko išbandyti:lol:

Ruseliai rašo, kad gauti reikiamą pastovų dažnį, generatorių reikia daryti su mikroschemom ir mosfetais. Tuomet galėsi reguliuoti dažnį bei impulsų skvarbą. O vien su tranzais gaunasi belekas.

Aš naudoju vieną tranzą. Tai pas mane gaunasi vientaktis generatorius. Planuoju pereiti prie dviejų. Jau sulipdžiau šitą

Еще один вариант мощного преобразователя
преобразователь в скорпионе выполнен
на броневом сердечнике 22 мм
1и 2 обмотки 3+3 0.6провода
3= 2000 витков 0.07 провода
CD4047 3-15V

Dėl 3+3 abejoju. Ko gero reiks didinti iki 6 ar 8 Rolling Eyes
Kadangi trafas sudegė, išbandysiu vėliau.

Kas žinot kaip atrodo bronevoi serdečnik? Tipo Ш? Rolling Eyes

PranešimasParašytas: 2007 02 28, 13:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ancitrusas2
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Po T1 galima toliau prilipdyti T2 kad ir iš šitos schemos

PranešimasParašytas: 2007 02 28, 17:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SMD
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Kazin kaip is teisines puses ar reikia jiem kokio leidimo ar turi buti sertifikuoti (tipo ar atitinka leistinos sroves)? Savo turta ir save ginciau su betkuom kas tik po ranka pasitaikytu (nelabai galvodamas apie pasekmes), bet is vienos puses jei pasidarysi galinga irengini tai uzpuolika lengva ir uzlenkt (ipac jei koks sportininkas su silpna sirdele) gi neziuresi kur kisi. Is kitos puses jei darysi negalinga ir ji tik "papurtis" nemanau kad uzpuolika sulaikys. Beto kaip rusai rase tai kontaktinis ginklas, antros progos gali ir nebetureti... Vienareiksmiskai, jei juom pasinaudosi ir suzalosi uzpuolika (ka besakant jei mirs) busi tame incidente pats kalciausias, busi baudziamas pagal pilna programa. Savigynai panaudot saunama dujini ginkla butu saugiau, turetum ne viena "proga", tai legalu, nebutina eit i kontakta, net ir su maziausio kalibro sovus is labai arti i galva betkam mazai nepasirodys - o po to jau gali gincytis tai buvo butinoji gintis ar ne, ar tu cia jam vamzi is 10cm prikisai ar jis pats uzvirto - turi sansu issivartyti. Gaila kad teismai tokie nei tave gina nei leidzia apsigint, o ir policija tik protokolus pildyt...
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 17:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
su elektroshokeriu jei ka pribaigsi ikalciu tai nebus Smile teisme pasakysi kad is baimes mire Laughing
realiai tas neimanoa, kad ir koks galingas butu tas elektroshokeris jis negali padaryti jokios zalos.
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 18:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edvidas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Šokerius leidžiama naudoti iki tam tikros galios. Digix neteisus. Su šokeriu gali užmušti ir ekspertai tai nesunkiai nustato.
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 18:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Edvidas rašo:
Šokerius leidžiama naudoti iki tam tikros galios. Digix neteisus. Su šokeriu gali užmušti ir ekspertai tai nesunkiai nustato.

Nebent koki tarakona juo gali uzmusti, o zmogaus tikrai neimanoma, nebent tas tavo elektroshokeris kuprineje ir nuo automobilinio akumuliatoriaus maitinamas Laughing
sokerio tiklas yra sutraukti raumenis, o ne iskepti.

del galios tai jei savigynai galima naudoti kalasnikovo automata(svarbu kad butu legaliai laikomas), tai nelabai isivaizduoju kokio dydzio tie galios apribojimai.
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 19:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SMD
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tai as ir rasau, jei galia per maza kad uzpuolikas nuvirstu ir bent minute negaletu atsistoti, tai toks elektrosokeris tik tarakonams purtyt, kitaip uzpuolikas nusipurtys ir duos i aki, atsibusi be nieko ir elektrosokeriu toj vietoj kur atrodo tikrai netilptu... Jei daryt rimta (kaip anksciau minetame rusu forume), toki kad raumenis paralizuotu 10-15min. tai cia gana rimtas ginklas. Su tokiu pataikius i sirdies plota, stubura, kakla, galva, pilnai gali uzverst uzpuolika, patis rusai svarsto kur riba tarp nupurtyti ar uzmusti. Ir aisku lieka pedsakai nuo elektros. Esi nekaltas kol taves nepagauna... Very Happy Beto nereikia ir panaudot, jei bus proga policininkams tave apieskot ir pas tave ras toki savadarbi irengini, tai manau nieko gero...
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 19:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edvidas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Digix, jei nesi matęs rimto šokerio tai patilėk.
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 19:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edvidas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Digix, jei nesi matęs rimto šokerio tai patylėk.
PranešimasParašytas: 2007 02 28, 20:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
esu apie tai domejesis(daugiau skaiciau apie tazerius, tai tas pats elektroshokeris tik saudantis laidus), daugelis pripazysta kad jis nekenksmingas, nebent jei zmogus koks baisus ligonis, arba jei labai netiketai ji nupurtysi.

is esmes as manau kad zmogu elektra negali nutrenkti, nebent trankia netiketai. o jei esi pasiruoses pilnas adrenalino, tai greciau ji gali sudeginti nei nutrenkti. ta teorija patvirtina daug atsitikimu kai zmones isgyvena tokius elektros smugius kurie dali kuno anglimi pavercia, ir kai kada mirsta nuo 36 ar net 12v
apie sita teorija manau sioje temoje kalbeti neverta, tiesiog yra daug faktu kurie ja patvirtina.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu