|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 13, 04:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » Visa automobiliu-sunkvezimiu diagnostikos iranga
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Visa automobiliu-sunkvezimiu diagnostikos iranga |
Parašytas: 2013 11 16, 21:45 |
|
|
|
|
Kaip supratau pas jus kkl kabelis? Bet rasot apie hex+can cabeli. Zodziu norit padaryt Fiat automobiliui diagnostika, ir jums tam reikia palaikancios programos, jai turite 11 ar 12 versijos kabeli, to nepadarysite, del kkl versijos negaliu pasakyt. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 11 17, 01:32 |
|
|
|
|
| geweer rašo: |
Kaip supratau pas jus kkl kabelis? Bet rasot apie hex+can cabeli. Zodziu norit padaryt Fiat automobiliui diagnostika, ir jums tam reikia palaikancios programos, jai turite 11 ar 12 versijos kabeli, to nepadarysite, del kkl versijos negaliu pasakyt. |
12 versija nepalaiko OBDll?
ir kaip ten su garantiniais ysipareigojimais? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 11 17, 11:35 |
|
|
|
|
kas siauliuose tvarko juos? medelyne girdejau kazkur. gal kas tiksliau zino?
jau radau, KYBERTARAKONAS |
|
Paskutinį kartą redagavo off, 2013 11 17, 13:49. Redaguota 1 kartą _________________ skype: kokoko5300
siauliai/ |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 11 17, 13:31 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
12versija palaiko OBD2. Del garantinio esu privatus asmuo, tad duodu zodine garantija. Na bet kiek pardaviau kabeliu neteko, kad kazkas grazintu atgal. Tik buvo atveju keli, kad driver diskas nedarasytas buvo, matyt kinai per skubejima per greit istrauke. p.s. garantija nebegalioja, jai asmuo pasigauna update is ross-tech. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 11 18, 00:09 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
12versija palaiko OBD2. Del garantinio esu privatus asmuo, tad duodu zodine garantija. Na bet kiek pardaviau kabeliu neteko, kad kazkas grazintu atgal. Tik buvo atveju keli, kad driver diskas nedarasytas buvo, matyt kinai per skubejima per greit istrauke. p.s. garantija nebegalioja, jai asmuo pasigauna update is ross-tech. |
Idomu, kaip irodysi, kad pasigavo update ? pid/vid pasikeite, ar atmega tuscia ? Jie ir siaip nulekia... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 21, 19:48 |
|
|
|
|
Geweer rašė:
Kabeliai nera originalus, originalas Jusu ziniai apie 300 zalio kainuoja, jai pageidaujat originalo galiu ir toki gaut.[/quote]
O tai gal pasakysi kur Lietuvoje už tokią kainą gauti originalą? Moku iš karto užsimerkes Jaučiu kad pirksiu nes jau užkniso kiniški fufliakai. Ir apskritai gal kas žino kur Lietuvoje už normalią kainą gauti originalų Ross Tech kabelį? Tik nesiūlykit autodiagnostikos,autotesto ar bds nes ten apie 1200 nori. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 21, 19:55 |
|
|
|
|
| Zalias Vaidas rašo: |
Geweer rašė:
Kabeliai nera originalus, originalas Jusu ziniai apie 300 zalio kainuoja, jai pageidaujat originalo galiu ir toki gaut. |
[/quote]O tai gal pasakysi kur Lietuvoje už tokią kainą gauti originalą? Moku iš karto užsimerkes Jaučiu kad pirksiu nes jau užkniso kiniški fufliakai. Ir apskritai gal kas žino kur Lietuvoje už normalią kainą gauti originalų Ross Tech kabelį? Tik nesiūlykit autodiagnostikos,autotesto ar bds nes ten apie 1200 nori.[/quote]
ross-tech.com gali uzsisakyti ir uz 265usd vag kabeli. Na bet jie garantuotai tave nusius pas LT atstovus, kur kainos 1000litu ir daugiau, arba gali pirkti per amerikona jai turi kontaktus ten. |
|
_________________ Automobiliu diagnostika |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2014 03 23, 10:49 |
|
|
|
|
| Zalias Vaidas rašo: |
Geweer rašė:
Kabeliai nera originalus, originalas Jusu ziniai apie 300 zalio kainuoja, jai pageidaujat originalo galiu ir toki gaut. |
|
O tai gal pasakysi kur Lietuvoje už tokią kainą gauti originalą? Moku iš karto užsimerkes Jaučiu kad pirksiu nes jau užkniso kiniški fufliakai. Ir apskritai gal kas žino kur Lietuvoje už normalią kainą gauti originalų Ross Tech kabelį? Tik nesiūlykit autodiagnostikos,autotesto ar bds nes ten apie 1200 nori.[/quote]
ross-tech.com gali uzsisakyti ir uz 265usd vag kabeli. Na bet jie garantuotai tave nusius pas LT atstovus, kur kainos 1000litu ir daugiau, arba gali pirkti per amerikona jai turi kontaktus ten.[/quote]
Žmogau neatsisakyk savo žodžių.Rašei kad gali gauti uz 300 usd.Jei Rossteche kainuoja kad ir 265 usd plius 100 usd siuntimas tai man matematiškai gaunasi 365 usd.Kažkaip nesigauna žadėti 300 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 16, 15:20 |
|
|
|
|
Turiu 5vnt autocom be bluetooth ir 1vnt su bluetooth.
Autocom cdp+ programine versija 2013.03, be bluetooth kaina tik 350lt, su bluetooth 450lt.
Papildomos jungtis lengviems automobiliams 100lt, sunkvezimiu jungtis 150lt.
Taip pat yra Mini VCI Toyota/Lexus diagnostimkos irenginys, kaina 100lt
Vag-com 12.12 (vag grupes automobiliu diagnostika) 100litu.
Perejimas 2P+2P seniems vag grupes automobiliams iki 96metu tik 25litai.
Op-com v1.4.5 Opel/Saab diagnostikos irenginys tik 90litu
Miestas Vilnius(siuntimas i kitus miestus registruotu pastu yra nemokamas) |
|
Paskutinį kartą redagavo geweer, 2014 05 28, 21:17. Redaguota 1 kartą _________________ Automobiliu diagnostika |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 17, 17:16 |
|
|
|
|
| Kacentras rašo: |
| man reiktu Iveco apvalios jungties pereinantis i obd2 kiek lt? |
30lt, kitai savaitei pradzioi turesiu komplekta sunkvezimiu tai galesiu iskomplektuot |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 28, 17:30 |
|
|
|
|
| p.s. garantija nebegalioja, jai asmuo pasigauna update is ross-tech. |
Kodėl man kaip pirkėjui turėtų rūpėti kažkoks update, man atrodo čia pardavėjo problema jei parduoda sugendantį kabeliuką. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 05 28, 17:42 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
Kodėl man kaip pirkėjui turėtų rūpėti kažkoks update, man atrodo čia pardavėjo problema jei parduoda sugendantį kabeliuką. |
Aciu kad priminet siek tiek ir primirses sia tema buvau. Kas liecia butent vag-com 12.12 kabelius, sie kabeliai nebijo atnaujinimu ir interneto prieigos. Beto stovi papildomas kondikas. Reik aprasyma pakoreguot.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 05 28, 21:58 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
Aciu kad priminet siek tiek ir primirses sia tema buvau. Kas liecia butent vag-com 12.12 kabelius, sie kabeliai nebijo atnaujinimu ir interneto prieigos. Beto stovi papildomas kondikas. Reik aprasyma pakoreguot.  |
tai taip isena kabeliui 12.12 galioja pilna garantija?ten tas kondikas kaip apsauga kazkokia?neikertu  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |