|
Forumas » Autoelektronika » Opel vectra c vairo padeties daviklis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Opel vectra c vairo padeties daviklis |
Parašytas: 2013 09 15, 11:33 |
|
|
|
|
| abalys rašo: |
| Nu tep...atradimas...nusiperki TECH, o paskui pasiziuri- kuris apart diagnostikos nieko nedaro...O ka? |
H-m-m, o aš visuomet maniau, jog diagnostikos prietaisai tik nurodo nesklandumus/gedimus, o juos taiso/šalina meistras (nesugebantis to padaryti, nevadintinas meistru)...
Matyt, pasenusių pažiūrų esu...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 15, 12:40 |
|
|
|
|
| Tiesiog malonu- netgi savo SAAB pakeliau kokiu 30 kw...Si kart vaidass gal sakytum kad TECH daro tik ziopel? |
Su_Tech'u_galima pasikrapstyti ir toyotoje_(Toyota_v21_1_.000_10)_o seip isuzu, opel, saab, suzuki, vauxhall, gm grupe (chevrolet_cadillac_gmc_gmc-truck_saturn_buick_pontiac_oldsmobille) o dar kur Holden Export grupe. |
|
_________________ ETL 9S12 908 711 705. Xprog box 5.0 5.3 5.45 5.48. BDM100. UPA-USB 1.2. AD900. Tango. VAG-COM 409.1 VCDS 10.6.0 11.2 11.11.0 12.10.3. OP-COM. Auto-Com 12.3 13.1 13.2. VAS-PC. TECH2.
Megamos-48(ID48)CAN TP22 TP23 TP24 TP25. T5.PCF7935as.PCF7936.PCF7946 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 16, 18:06 |
|
|
|
|
| Valdulis rašo: |
| Nu tep...atradimas...nusiperki TECH, o paskui pasiziuri- kuris apart diagnostikos nieko nedaro...O ka? |
H-m-m, o aš visuomet maniau, jog diagnostikos prietaisai tik nurodo nesklandumus/gedimus, o juos taiso/šalina meistras (nesugebantis to padaryti, nevadintinas meistru)...
Nezinau kas ir kaip tau atrodo, bet...Turejau omeny kad nusiperki Tech- kuris daro TIK diagnostika, bet negali pririst raktu (nebent tamstyte su virvute moki), nedaro adaptaciju ir pan.Be to krintant itampai pvz iki 10V issijungia. Cia manau supratai kad galesi TIK klaidas nuskaityt, o masinos uzvedinet jau negalesi, nes starteriu pasukus issijungs. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 16, 18:58 |
|
|
|
|
Nezinau kas ir kaip tau atrodo, bet...Turejau omeny kad nusiperki Tech- kuris daro TIK diagnostika, bet negali pririst raktu (nebent tamstyte su virvute moki), nedaro adaptaciju ir pan.Be to krintant itampai pvz iki 10V issijungia. Cia manau supratai kad galesi TIK klaidas nuskaityt, o masinos uzvedinet jau negalesi, nes starteriu pasukus issijungs. |
Kinietiskuose TECH2 blogi stabilizatoriai, reikia pakeisti i MORNSUN persikrovimai uzkurimo metu pasibaigs... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 16, 19:26 |
|
|
|
|
| solitaire rašo: |
Kinietiskuose TECH2 blogi stabilizatoriai, reikia pakeisti i MORNSUN persikrovimai uzkurimo metu pasibaigs... |
originalas taip pat persikrauna. o jeigu geras masinos akumas tai negesta nei kinietis nei orgas |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2013 09 17, 23:54 |
|
|
|
|
| Turejau omeny kad nusiperki Tech- kuris daro TIK diagnostika, bet negali pririst raktu (nebent tamstyte su virvute moki), nedaro adaptaciju ir pan.Be to krintant itampai pvz iki 10V issijungia. Cia manau supratai kad galesi TIK klaidas nuskaityt, o masinos uzvedinet jau negalesi, nes starteriu pasukus issijungs. |
Nusipirksi tamstyte tech'a sumokesi man uz virvutes su ziedeliais ir daris ka reikes... O del itampos ir yra sprendimas. Turiu originala ir nesiskundziu, nerestartuoja kada ir kaip uzsimano ir idikatorius kirilicos nerodo ir dar daugiau yra niuansu su kinietiskais. |
|
_________________ ETL 9S12 908 711 705. Xprog box 5.0 5.3 5.45 5.48. BDM100. UPA-USB 1.2. AD900. Tango. VAG-COM 409.1 VCDS 10.6.0 11.2 11.11.0 12.10.3. OP-COM. Auto-Com 12.3 13.1 13.2. VAS-PC. TECH2.
Megamos-48(ID48)CAN TP22 TP23 TP24 TP25. T5.PCF7935as.PCF7936.PCF7946 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 09 18, 16:45 |
|
|
|
|
| Tai kad ponuli as nesiruosiu pirkt, tiesiog cia toks zmogelis pas mus nusipirko, tad man kompa risdamas papasakojo istorija-kaip kas ir kur. Nebent SID nupirkciau, jei su garantija kad po pusmecio nenusibaigs, be to pats gal 3 turiu-gal reik? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 07 27, 21:45 |
|
|
|
|
Idomu, butu suzinoti temos sprendima is autoriaus, jeigu dar pamena..
Turiu identiska problema, tik dar auto nedakeliavo iki manes..butu gerai uzbegt ivykem uz akiu ir suzinot ar imanomas isprogramavimas. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |