|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 14:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Išjungiant maga sumuša subas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Išjungiant maga sumuša subas |
Parašytas: 2013 08 13, 19:16 |
|
|
|
|
| ddaarius rašo: |
| Tu debilas ar tik apsimeti? |
Nei viena, nei kita.
| Paimk kokia lietuviu mokytoja is vidurines, kuri manau tikrai moka gimtaja kalba, ir liepk jai pasikeist is en i lt kalba kompe naudojant shift. Duodu danti kad bent mano lt mokytoja to nesugebetu... |
O dėl mokytojo, tai iki šiol esu labai dėkingas savo lietuvių kalbos mokytojams už įskiepytą meilę savo gimtajai kalbai.
O kad šiuolaikiniai mokytojai yra tavo lygio, tai tik visuomenė, savo laiku jiems nenurodžiusi į tai, ką jie blogai daro, kalta.
Aš bent stengiuosi tą spragą sumažinti. Ir esu dėkingas tiems, kurie tai bent jau supranta... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 08 13, 19:19 |
|
|
|
|
Patikek mano mokytoja ne mano lygio :/
"Aš bent stengiuosi tą spragą sumažinti. Ir esu dėkingas tiems, kurie tai bent jau supranta..."
Bevertes pastangos, o tas kas be reikalo stengiasi man atrodo kvailas :/
Niekada nemegau tokiu patriotu lansbergieciu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 13, 19:29 |
|
|
|
|
-> ddaariui.
1. Palik savo lietuvių kalbos mokytojas ramybėje.
2. Nusistatyk kompiuteryje lietuvių kalbą.
3. Rašyk tekstą normaliai, naudojant visas raides.
4. Jei reikia @,$,% ir kitų ženklų tekste, papildomai paspaudi Alt Gr ir Shift klavišus. Jei naudoji laptopą ( be atskiro skaičių segmento), skaičiams rašyti papildomai spaudi tik Alt Gr. Ar sudėtinga? Manau, kad ne.
Atsiprašau, jei tai žinai. Bet tada daugiau jokių komentarų iš manęs. |
|
_________________ Tel. 8698 33775. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 13, 19:32 |
|
|
|
|
O ką mėgsti? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 13, 19:32 |
|
|
|
|
| Kamo rašo: |
-> ddaariui.
1. Palik savo lietuvių kalbos mokytojas ramybėje.
2. Nusistatyk kompiuteryje lietuvių kalbą.
3. Rašyk tekstą normaliai, naudojant visas raides.
4. Jei reikia @,$,% ir kitų ženklų tekste, papildomai paspaudi Alt Gr ir Shift klavišus. Jei naudoji laptopą ( be atskiro skaičių segmento), skaičiams rašyti papildomai spaudi tik Alt Gr. Ar sudėtinga? Manau, kad ne.
Atsiprašau, jei tai žinai. Bet tada daugiau jokių komentarų iš manęs. |
Atleidziu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 08 13, 19:37 |
|
|
|
|
| Valdulis rašo: |
| ...Na bet del ne lietuvisku raidziu kibt nereiketu... |
Kodėl nereikėtų? Juk čia lietuviškas forumas!
| Ne visi turi galimybe su jom rasyt, pvz as su laptopu ir kai rasai teksta dar su kokiais skaiciais ar zenklais tai labai erzina tas persijunginejimas... |
Nemeluok, XXI-as amžius už lango. Galimybes turi visi. Nieko perjunginėti nereikia, pakanka panaudoti aukštesniojo lygmens [SHIFT] ar alternatyvių funkcijų [ALT/AltGr] klavišus.
O kad ne visi nori (čia net nekalbu apie nesugebėjimą, jo paprasčiausiai , net nereikia, jeigu moki gimtąją kalbą), tai tik iš tingėjimo ir nepagarbos lietuviams skaitytojams.
Beje, kaip ir kitiems, kuriems lietuvių kalba yra svetima, tokia rašliava jų tikrai nepamokys kalbos pagrindų. |
Tu debilas ar tik apsimeti? Paimk kokia lietuviu mokytoja is vidurines, kuri manau tikrai moka gimtaja kalba, ir liepk jai pasikeist is en i lt kalba kompe naudojant shift. Duodu danti kad bent mano lt mokytoja to nesugebetu.
"čia net nekalbu apie nesugebėjimą, jo paprasčiausiai , net nereikia, jeigu moki gimtąją kalbą" - Tai yra pati debiliskiausia kada nors mano girdeta ideja, be jokiu logiskai paaiskinamu argumentu. Kokiu budu as ismokes lt kalba ( tikriausiai visa, ane? Nes jauciu tavo manymu as lietuviskai ne bum bum ) mokesiu tokius dalykus kaip mobiliam ar kompe ja naudotis. Blet persisviesk galva tu valduli, gydytis tau reikia. |
Tu pas gydytojus seniai buvai? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 08 13, 19:38 |
|
|
|
|
| didshirshis rašo: |
O ką mėgsti? |
Normalus zmones, BE perdeto: patriotizmo, religingumo, homofobizmo, rasismo (kartais leidziamas ), nacismo, ir gramatiniu klaidu taisymo. Zinoma zmones skirtingi, bet jei nieks auksciau minetu dalyku nedemonstruoja, tai ok, mastykit kaip norit, bet nedemonstruokit  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 14, 05:58 |
|
|
|
|
O tu nepergyveni kad savo neišprusimą demonstruoji ir tuo didžiuojiesi? |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 14, 10:32 |
|
|
|
|
Paklausiau apie suba ,o čia tema užvirė apie lietuvių kalbą Negalyma taip daryti Na bet nepykit didieji lietuvių kalbos žinovai, kad sudrumsčiau jums ramybe  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 14, 11:17 |
|
|
|
|
| FLATOUT2 rašo: |
Paklausiau apie suba ,o čia tema užvirė apie lietuvių kalbą Negalyma taip daryti Na bet nepykit didieji lietuvių kalbos žinovai, kad sudrumsčiau jums ramybe  |
Niekam neįdomu tas subas ir tie pingvinai, kurie jį įmontavo. Čia kai kuriuos žmones jau užkniso kvailos klausimų formuluotės ir jų pateikimo forma - vat ir eilinį kartą prasidėjo "diskusija į temą"  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 14, 16:47 |
|
|
|
|
Ką paršiau visi suprato, tik va svarbiau yra neatsakyt į klausima o prikibt prie netaisiklingos lietuvių kalbos Bent jau mandagiai galėjot isdėstyt savo priekaištus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 14, 20:03 |
|
|
|
|
| Ką paršiau visi suprato |
Čia tik tau taip atrodo.
| Bent jau mandagiai galėjot isdėstyt savo priekaištus |
Nu, labas vakaras..! Ateina kažkoks oneliukas su savo leksikonu į lietuvišką forumą, pačiu pirmuoju žodžiu prišika jį, ir dar jo reikia atsiprašinėti!?
Pradėk nuo savęs.
| FLATOUT2 2013 08 12, 17:07 rašo: |
| Sweiki,gal kas zinote... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Išjungiant maga sumuša subas |
Parašytas: 2013 08 14, 20:46 |
|
|
|
|
Sweiki,gal kas zinote kodel kai isjungiu maga masinoj iskart bumteli subas,bet taip garsiai gan ? Cia gal stiprintuve kaikas yra,nes taip prasidejo kai pakeiciau stipriaka:) Gal ka kitaip sujungt ten reikia ? Va pvz pas draugeli atvirksciai,kai ijungia maga subumsi subas  |
Tai yra vadinama- pereinamieji procesai(kondensatoriu pasikrovimas/issikrovimas, skirtingu detaliu darbiniu rezimu nusistatymas ir kita).
Paprasciausias budas su tuo kovoti- atjungineti suba stiprintuvo ijungimo/isjungimo metu, bet tam reik sulituoti nedidele schemute. Arba ieskotis stiprintuvo, kur tokia apsauga jau yra sumontuota. |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 08 15, 11:59 |
|
|
|
|
| ...apsišyk... |
su trumpąja.
Pradžiai reikia susirast, kas formuoja pereinamus procesus, o tik tada spręst kaip juos pašalint. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |