|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 00:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Swedbank klientams
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 13:06 |
|
|
|
Sauliucka rašo: |
Taip, tik avinai sutinka su tuo, kas jiems primetama ir nunarinę galvas sliūkina gyvenimu toliau. Ir dar nepamiršta tyliai paniurzgėti.  |
O, ką tu tiems avinams pasiūlytum?  |
|
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 13:14 |
|
|
|
Žiūrint iš aukščiau, tai tokia tvarka yra labai dar gera. Pagalvok, jei darytų kas ką nori ar būtų geriau?. Šiaip reikia, tik mokėti prisitaikyti prie sukurtų taisyklių. Jei nepavyksta prisitaikyti, tai galima juk pasirinkti kitą gyvenamą vietovę, kuri labiau atitinka norus. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 14:52 |
|
|
|
kionig rašo: |
O, ką tu tiems avinams pasiūlytum?  |
Alternatyvos pasidairyti. Ne viena ganykla yra.  |
|
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 17:20 |
|
|
|
Jei kalbant apie Lietuvą, tai čia matau tik dvi srytis, kuriose yra sveika konkurencija: Internetas ir mobilusis ryšys, nors pastarajame rageliai irgi truputi per brangūs. Kitur arba monopoliai, arba karteliniai susitarimai. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 18:06 |
|
|
|
dar po 1.20 nuo 15lt įplaukų nuskaitė tai buvo paskutinis lašas ir išsituštinau sąskaitą iki 0 žadėjau ir užsidaryt bet patingejau
esmė tokia, kad kojinė šiais laikais patikimiau laiko pinigus
gauni atlyginimą ir kiši kol dar neatskaičiavo  |
|
_________________ atėjau, užtrumpinau, prikibau |
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 18:29 |
|
|
|
Werer rašo: |
dar po 1.20 nuo 15lt įplaukų nuskaitė tai buvo paskutinis lašas ir išsituštinau sąskaitą iki 0 žadėjau ir užsidaryt bet patingejau
Neuždarysi, po kažkurio laiko gausi laišką, kad skolingas už sąskaitos aptarnavimą. |
|
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 18:45 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Neuždarysi, po kažkurio laiko gausi laišką, kad skolingas už sąskaitos aptarnavimą. |
butent,uz turima bet nenaudojama saskaita (kurioje nelaikomi pinigai,nevyksta pinigines operacijos) administracinis mokestis 1lt  |
|
|
|
|
 |
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 18:59 |
|
|
|
Čia gal tada, jei turi ten pat kitų sąskaitų, kuriose yra pinigų. Aš turiu Citadelėj per netyčia vieną 0-inę sąskaitą, tai mane patikino, kad skola dėl to nėra skaičiuojama (šiaip buvo gal koks 50 Lt, tai per N metų nuo Parex laikų ir susivalgė iki 0). Gal ir kituose bankuose analogiškai, nors garantuoti negaliu. Jei kas keistųsi, manau, jie privalėtų informuoti, kitaip grynas būtų plėšikavimas.
deep rašo: |
butent,uz turima bet nenaudojama saskaita (kurioje nelaikomi pinigai,nevyksta pinigines operacijos) administracinis mokestis 1lt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 20:14 |
|
|
|
Na va kaip tik man šį mėnesį patvarkė sąskaitą, dabar ji tvarkinga
 |
|
Paskutinį kartą redagavo vytautas55, 2013 06 28, 23:48. Redaguota 1 kartą _________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 20:42 |
|
|
|
Na va kaip tik man šį mėnesį patvarkė sąskaitą, dabar ji tvarkinga
 |
bijau dabar į el. banką užsukt  |
|
_________________ atėjau, užtrumpinau, prikibau |
|
|
|
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 21:11 |
|
|
|
Aš jau prieš metus spjoviau į šitą vagių šutvę, ir pagrindinius aktyvus palaipsniui pervedu į vieną iš kredito unijų. Taip pat, ir visus mokėjimus iš jos atlieku: nieko nekainuoja.
Kol dar jie buvo Hansabanku, buvo dar dar...
Kai Lietuvos švogeriai pardavė visus bankus (ir ne tik juos) svetur, tai ir prasidėjo...
O Vilniaus banką jau prie gerą porą dešimtmečių mečiau (nors tuomet jie jau, berods, vadinosi SEB)... |
|
|
|
|
 |
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 28, 21:52 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Aš jau prieš metus spjoviau į šitą vagių šutvę, ir pagrindinius aktyvus palaipsniui pervedu į vieną iš kredito unijų. Taip pat, ir visus mokėjimus iš jos atlieku: nieko nekainuoja.
Kol dar jie buvo Hansabanku, buvo dar dar...
Kai Lietuvos švogeriai pardavė visus bankus (ir ne tik juos) svetur, tai ir prasidėjo...
O Vilniaus banką jau prie gerą porą dešimtmečių mečiau (nors tuomet jie jau, berods, vadinosi SEB)... |
Iškilo klausimas, o tas įneštas pajus grąžinamas unijos žlugimo atveju?  |
|
|
|
|
 |
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 29, 10:05 |
|
|
|
Pajus -- privaloma vienkartinė nekintanti ir nenaudojama pinigų suma. Paprastai, ji nėra didelė paprastiems pajininkams (kokiu esu aš): 100 Lt.
(Gražinamas išstojant iš Unijos; realiai, 98 Lt, nes 2 Lt -- komisinis mokestis pervedant į kitą asmens sąskaitą. Nežinau, bet gal atsiimant grynais, atgaunama visa suma. Vienintelis (atrodo, negrįžtamas) praradimas -- stojamasis mokestis (25 Lt))
Dėl indėlių: Kredito Unijoms galioja visi bankinių Indėlių draudimo įstatymai.
Daugiau informacijos -- http://lku.lt/kredito-unijos-paslaugos/paslaugu-ikainiai/
Be to, ten bent moka šiokias tokias palūkanas už laikomą indėlį (ko jau seniai nebedaro nei vienas švogerinis bankas; maža to -- už tai jau gali tekti ir primokėti...). |
|
|
|
|
 |
 |
Swedbank klientams |
Parašytas: 2013 06 29, 10:26 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Pajus -- privaloma vienkartinė nekintanti ir nenaudojama pinigų suma. Paprastai, ji nėra didelė paprastiems pajininkams (kokiu esu aš): 100 Lt.
(Gražinamas išstojant iš Unijos; realiai, 98 Lt, nes 2 Lt -- komisinis mokestis pervedant į kitą asmens sąskaitą. Nežinau, bet gal atsiimant grynais, atgaunama visa suma. Vienintelis (atrodo, negrįžtamas) praradimas -- stojamasis mokestis (25 Lt))
Dėl indėlių: Kredito Unijoms galioja visi bankinių Indėlių draudimo įstatymai.
Daugiau informacijos -- http://lku.lt/kredito-unijos-paslaugos/paslaugu-ikainiai/
Be to, ten bent moka šiokias tokias palūkanas už laikomą indėlį (ko jau seniai nebedaro nei vienas švogerinis bankas; maža to -- už tai jau gali tekti ir primokėti...). |
Tai vistiek, pajus indelis ar ne? Jis bus grąžinamas bankroto atveju? kad iki 100k euru gražina žinau.
O, stojamajį mokestį reikia mokėti, (jei toks yra) rašo. |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |