|
Forumas » Autodiagnostika » Opel astra 2000m DTI
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Opel astra 2000m DTI |
Parašytas: 2013 04 26, 09:21 |
|
|
|
|
| rokizzas rašo: |
Kai as keiciu varikli 4dienas gaunu 400litu o su ta el dalim zmogus trunka puse valandos ir uzdirba 150~nu tikrai geri pinigai  |
Kai man keitė variklį (tai buvo 2003 metais ir Mazda 626) tai truko vieną dieną, plius tuo pačiu keitė paskirstymo diržą ir visa tai kainavo 200 Lt. (be detalių kainos) Tai man neaišku ar tavo variklis labai sudėtingas ar tiesiog dirbti nemoki. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Opel astra 2000m DTI |
Parašytas: 2013 04 27, 22:09 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| rokizzas rašo: |
Kai as keiciu varikli 4dienas gaunu 400litu o su ta el dalim zmogus trunka puse valandos ir uzdirba 150~nu tikrai geri pinigai  |
Kai man keitė variklį (tai buvo 2003 metais ir Mazda 626) tai truko vieną dieną, plius tuo pačiu keitė paskirstymo diržą ir visa tai kainavo 200 Lt. (be detalių kainos) Tai man neaišku ar tavo variklis labai sudėtingas ar tiesiog dirbti nemoki. |
Jei zinai, ka darai, opeliui varikli pakeisti trunka apie 6 val max, nes ten viska nuleidi su traversu, o cia kaip zmogelis svaigsta, kad 150 per pusvalandi uzkalti gali, tai turbot pamirso pamineti, kad ta siurbli paduoda jau nuimta ir zmogelis tuos pinigus uzkala pasidejes siurbli ant stalo, plius, jis jau nakti pazadintas gali pasakyti, koks tos detales kodas ir kiek ji kainuoja Del privisusiu meistru, tai taip cia gryna tiesa, daug kas prisipirko kinietisku zaisliuku is ebay ir tapo superiniais meistrais klaidu nuskaitymui, o remontuot, kai reikia tada per visus imanomus forumus pasipila postai, kaip padaryti ta, ar ana. Visi kazkodel sugeba suskaiciuoti, kiek kas uzdirba per tam tikra laika, bet nei vienas nepasidomejo, kiek naktu reikia praleisti besirenkant info, kaip tai padaryti.
P.s. Kazkada siule man darba - sako reiks, tik kelis laidelius perjungineti, airbagus pagesinti, nu ir dar kelios smulkmenos (atlyginimas tikrai viliojantis buvo), bet sako, tau teks padeti supirkti diagnostika ir kitus irankius, viskas butu ok, bet budzetas nuzude 5000 Lt Siaip si pavyzdi, parasiau, kad paaiskint, kaip zmones isivaizduoja auto elektriko darba ir kad galvoja jog investave kelis tukstancius, gales net ir lektuvus remontuoti. |
|
_________________ Nebijok dideliu islaidu - bijok mazu pajamu |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |