|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 03:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinės apsaugos sistemos » Kas gali pagaminti automobilinių apsaugos sistemų siųstuvą?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Kas gali pagaminti automobilinių apsaugos sistemų siųstuvą? |
Parašytas: 2013 01 20, 23:10 |
|
|
|
Vytiohas911 rašo: |
abalys rašo: |
Nu ner ko cia labai juoktis...Pasvajojo zmogelis ir tiek. As pats uzsiimu avariniu atidarymu savininkui zinant, signalkiu montavimu irgi, bet ne karto nekilo tokiu minciu kaip temos autoriui. |
Tai pasidalik savo patirtimi kaip ta padarai, nes savo kad ir menko klientu rato nenoriu prarasti. O mokytis sioje srityje kaip matau dar daug erdves. |
Tai jei durys jau atrakintos imi ir atjungi signalizacija paprasciausiai, jokiu bedu. Kiek metu atjungineju gatveje be jokiu pultu. Atstatai blokiruotes, atjungi bloka ir vaziuoja. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 21, 01:11 |
|
|
|
paprastai puse valandos uztenka islupt kokia signa,jei jau labai rimta apsauga ir dar senais laikais sumontuota tai tenka ilgiau pasiknist.esu atjunges ju daugybe,tik viena karta susimoviau uzsiroves ant Black Bug BT71L su belaide rele...........Rygoj buvo montuota Range Rover Sport Supercharged,rele originaliu dangteliu originalioj vietoj saugiklinej.taip ir neradau galu,skambino tam kuris montavo  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 21, 20:29 |
|
|
|
xyznia rašo: |
paprastai puse valandos uztenka islupt kokia signa,jei jau labai rimta apsauga ir dar senais laikais sumontuota tai tenka ilgiau pasiknist.esu atjunges ju daugybe,tik viena karta susimoviau uzsiroves ant Black Bug BT71L su belaide rele...........Rygoj buvo montuota Range Rover Sport Supercharged,rele originaliu dangteliu originalioj vietoj saugiklinej.taip ir neradau galu,skambino tam kuris montavo  |
Buvau ir as uzsiroves ant tokio dalyko...Kaip durnius pirma iskastravau signalke, paskui kunas pagaugais nuejo, bet gerai kad kokio tai diletanto buvo deta- rele nesunkiai radau...Kazkas tingejo maskuot, ooo tai buciau pasiknises. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 21, 21:46 |
|
|
|
Buvau ir as uzsiroves ant tokio dalyko...Kaip durnius pirma iskastravau signalke, paskui kunas pagaugais nuejo, bet gerai kad kokio tai diletanto buvo deta- rele nesunkiai radau...Kazkas tingejo maskuot, ooo tai buciau pasiknises. |
as taip ir pardaviau savo pasata su belaide blokavimo rele imontuota i ecu .. kazkas tures pasikrust kai nutar isimt imobila ..  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 22, 02:21 |
|
|
|
... ir tave (arba ta montuotoja) isvadins seksualine mazuma
gintarinis71 rašo: |
as taip ir pardaviau savo pasata su belaide blokavimo rele imontuota i ecu .. kazkas tures pasikrust kai nutar isimt imobila ..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 31, 01:51 |
|
|
|
Prajuokino tema... Primine kaimyno pasakojima.
Mano kaimynui yra buve (gerasirdis,linkes padet visiems,bet tvirto sudejimo) :gal pries 20 metu,kazkokie vyriokai ,vakare,prie daugiabucio,niekaip negalejo uzvesti Lados,tai jis pasisiule padeti. Eme krapstyt laidus prie spyneles,o kai pakele galva pasiziuret, jau tu vyrioku nebuvo...pabego matydami tvirta zmogu Kaimynas irgi ne juokais persigando ir greit pasisalino nuo masinos.
Neteko susidurti su belaide rele. Kaip ji atrodo? Nuoroda gal....? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 31, 13:17 |
|
|
|
eina komplekte prie signalizaciju .... arba bent jau budavo siuloma kaip papildoma opcija ... bet kazkaip paskutiniu metu baigia isnykt . pas mane buvo lenku "proxima" ... net nezinau ar jas dar gamina ... |
Turiu gal net pora Proximu,garaze voliojasi (adaptyvai). Kazkada islupau kaip kvailiuojancias.Gal reikia? Padovanosiu,jei su tokiom dirbi |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 01 31, 15:25 |
|
|
|
art64 rašo: |
eina komplekte prie signalizaciju .... arba bent jau budavo siuloma kaip papildoma opcija ... bet kazkaip paskutiniu metu baigia isnykt . pas mane buvo lenku "proxima" ... net nezinau ar jas dar gamina ... |
Turiu gal net pora Proximu,garaze voliojasi (adaptyvai). Kazkada islupau kaip kvailiuojancias.Gal reikia? Padovanosiu,jei su tokiom dirbi |
Tokias dedavau pries kokius 8-10 metu .... dabar tikrai nereikia .... o siaip gana deros buvo sistemos .... is mano detu niekas nesikreipe kad butu sugedusios .... aisku neziurint tu kai bulkos galinukas nuluzdavo ... ir klientas skaitydavo kad cia jau signalke parejo ....  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 08, 08:23 |
|
|
|
Tokias dedavau pries kokius 8-10 metu .... dabar tikrai nereikia .... o siaip gana deros buvo sistemos .... is mano detu niekas nesikreipe kad butu sugedusios .... aisku neziurint tu kai bulkos galinukas nuluzdavo ... ir klientas skaitydavo kad cia jau signalke parejo ....  |
Tiesiog idomu, o kodel dabar nebenaudojat belaidziu reliu? Orientuojates i klienta, kuriam gera signalizacija - pigi signalizacija, ar del kitu priezasciu? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 02 08, 09:24 |
|
|
|
rain rašo: |
Tiesiog idomu, o kodel dabar nebenaudojat belaidziu reliu? Orientuojates i klienta, kuriam gera signalizacija - pigi signalizacija, ar del kitu priezasciu? |
Black Bug BT-71 sistema klientui kainuodavo 1700lt, kokia nors pulsar12 ar imb5 kainuoja iki 500lt. manau klausimu nebekils kodel nebededam |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |