|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Seno TV prijungimas prie DVB-T per RF-OUT
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Seno TV prijungimas prie DVB-T per RF-OUT |
Parašytas: 2012 10 23, 04:57 |
|
|
|
|
| Rimas_K rašo: |
| PAL-DK: vaizdas prastas, su triukšmu, garsas geras |
Turi būti būtent PAL-DK
Gal televizoriumi pagavai ne tą kanalą kurio reikia, o kokią harmoniką. Pamėgink iš naujo prasukti visą DMB diapazoną.
Kitą vertus - o ko norėt iš rusiško šlamšto "Витязь" ir dar per antenos įėjimą ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 06:57 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| PAL-DK: vaizdas prastas, su triukšmu, garsas geras |
Turi būti būtent PAL-DK
Gal televizoriumi pagavai ne tą kanalą kurio reikia, o kokią harmoniką. Pamėgink iš naujo prasukti visą DMB diapazoną.
Kitą vertus - o ko norėt iš rusiško šlamšto "Витязь" ir dar per antenos įėjimą ? |
Normaliai veikia tie rusiški šlamštai . Esu ne vienam priedėlį prijungęs.
Greičiausiai pagavo ne tą signalą. Kai signalas stiprus, būna keletas harmonikų.
Priedėliuose prieš skenavimą kartais būtina nustatyti valstybę (meniu būna sąrašas), arba geografinę vietą. Pvz., Vakarų Europa, Rytų Europa.
Dar būna keletas niuansų, bet, nematant meniu, sunku ką nors daugiau pasakyti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 10:56 |
|
|
|
|
| ...arba vaizdas blogas, su triukšmu, arba garso nėra.. |
Pasižiūrėk, koks priedėlyje išstatytas. Gal ten keli variantai yra ir stovi ne tokiam, kokį telikas priima.
Arba apsimesk protingu ir pradėk daryti savo televizoriuje AV pajungimą.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 23, 11:33 |
|
|
|
|
| Arnas11 rašo: |
| Normaliai veikia tie rusiški šlamštai |
O tu lengvai nuspėjamas, Niekas kitas tik Arnas galėjo taip parašyti. Net neabejoju, kad ir AZLK 2140 tau yra pats geriausias automobilis. Slėptis ten visokioms Audi ir Fordams.
Bet man vistik atrodo, kad palaukus akcijų geriau vertėjo nusipirkti naują televizorių už 5...6 šimtus nei beveik 2 šimtus išleisti priedėliui ir jungti jį prie to 20-ties metų senumo laužo.
Bet čia yra kapitalistinės erezijos, ne visiems tai suprast. Juk anais laikais buvo įprasta vienas televizorius visam gyvenimui. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 12:19 |
|
|
|
|
O tu lengvai nuspėjamas, Niekas kitas tik Arnas galėjo taip parašyti. Net neabejoju, kad ir AZLK 2140 tau yra pats geriausias automobilis. Slėptis ten visokioms Audi ir Fordams.
Bet man vistik atrodo, kad palaukus akcijų geriau vertėjo nusipirkti naują televizorių už 5...6 šimtus nei beveik 2 šimtus išleisti priedėliui ir jungti jį prie to 20-ties metų senumo laužo.
Bet čia yra kapitalistinės erezijos, ne visiems tai suprast. Juk anais laikais buvo įprasta vienas televizorius visam gyvenimui. |
Pats - irgi ne mažiau nuspėjamas
Apie AZLK 2140 nieko negaliu pasakyti - neturėjau reikalų
Volga pagal tuos laikus buvo visai nieko
Na, kad verčiau reikėjo nusipirkti naują teleką - sutinku.
Deja, tamstos kapitalizmas į daugelį kaimiečių namų dar neatėjo - daug kur dar yra tų prakeiktų sovietikų pagamintų telekų...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 12:34 |
|
|
|
|
Pats - irgi ne mažiau nuspėjamas
Apie AZLK 2140 nieko negaliu pasakyti - neturėjau reikalų
Volga pagal tuos laikus buvo visai nieko
Na, kad verčiau reikėjo nusipirkti naują teleką - sutinku.
Deja, tamstos kapitalizmas į daugelį kaimiečių namų dar neatėjo - daug kur dar yra tų prakeiktų sovietikų pagamintų telekų...  |
Nesu aš kaimietis, ir televizorius čia ne mano. Tiesiog analoginę TV jis DAUG geriau rodo nei naujesni SONY, GRUNDIG ar kiti.
Čia teisus buvo tas kolega, kuris sakė kad gal ne tą harmoniką aptikau. Taip ir buvo, dabar rodo tikrai gerai.
Ačiū visiems už patarimus
(Ir beje, ta baltarusiška gamykla dar ir dabar gamina TV, net ir su LCD ekranais, ne visa, kas vakarietiška yra 1000 kartų pranašiau ) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 13:08 |
|
|
|
|
Nesu aš kaimietis, ir televizorius čia ne mano. Tiesiog analoginę TV jis DAUG geriau rodo nei naujesni SONY, GRUNDIG ar kiti.
Čia teisus buvo tas kolega, kuris sakė kad gal ne tą harmoniką aptikau. Taip ir buvo, dabar rodo tikrai gerai.
(Ir beje, ta baltarusiška gamykla dar ir dabar gamina TV, net ir su LCD ekranais, ne visa, kas vakarietiška yra 1000 kartų pranašiau ) |
Kaimietis nėra blogai (beje, aš neturėjau Jūsų omeny - tiesiog kaimuose, soduose tų laikų TV dar yra labai daug).
Deja, kai kam atrodo, kad tada viskas buvo blogai, o bet koks kapitalistinis gaminys, nors būtų ir visiškas šūdas, prilygsta auksui Deja, aš mačiau tooooookio kapitalistinio šlamšto, kokio net sovietikai nebūtų sugebėję pagaminti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 14:12 |
|
|
|
|
Kaimietis nėra blogai (beje, aš neturėjau Jūsų omeny - tiesiog kaimuose, soduose tų laikų TV dar yra labai daug).
Deja, kai kam atrodo, kad tada viskas buvo blogai, o bet koks kapitalistinis gaminys, nors būtų ir visiškas šūdas, prilygsta auksui Deja, aš mačiau tooooookio kapitalistinio šlamšto, kokio net sovietikai nebūtų sugebėję pagaminti  |
Tęsiant šią temą tai priedėlio instrukcijose radau tokį įdomų patarimą (originalas anglų kalba, čia maždaug lietuviškai iš atminties):
"Patariame naudoti žymių gamintojų HDD ir/arba flash atmintines, tokių kaip SAMSUNG, SONY ar HITACHI. Kitaip gali PVR [laidų įrašymas, sustabdymas, atsukimas nuo pradžių] neveikti."
Aš sutinku, kad už (bent jau daugumą) kinietiško šlamšto tarybinė technika tikrai geriau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2012 10 23, 14:15 |
|
|
|
|
| Priedėlio savininkui: tas priedėlis turi galimybę pasirinkti išėjimo dažnį ? Liaudiškai šnekant meniu pagalba nusistatyti kanalą nuo 21 iki 69 ? Ar čia tik reklaminis triukas ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2012 10 23, 14:16 |
|
|
|
|
| Sauliucka rašo: |
| Priedėlio savininkui: tas priedėlis turi galimybę pasirinkti išėjimo dažnį ? Liaudiškai šnekant meniu pagalba nusistatyti kanalą nuo 21 iki 69 ? Ar čia tik reklaminis triukas ? |
Taip, turi, išbandžiau  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |