|
Forumas » Elektronika žaliems » Magnetinis paleidėjas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 28, 08:20 |
|
|
|
|
Babajuss rašo
| Citata: |
| O man įdomu kas tos dėžutės viduje? |
Labai teisinga pastaba!
Arunčikas, kalba juk eina apie schemą, o ne apie konkretų gaminį. Kad tokių daiktų yra - mes žinom; kur jų galima nusipirkti - taip pat žinom (vaistinėj neieškosim ). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 28, 10:31 |
|
|
|
|
vidas.k rašo[quote]Jeigu naudoti slėgio daviklį su skale ir 2 nustatymo paadėtimis, tai tinka Bronteo schema, vietoje S3 naudoji žemo slėgio kontaktą, nuosekliai su Stop naudoji aukšto slėgio kontaktą. Buvo tokių ir tarybinių, plačiai naudojami
| Citata: |
Vidai, o kas čia bendro su Bronteo schema, kur tiktai vienas slėgio daviklio kontaktas, veikiantis pagal principą - "įjungta/išjungta".
Tavo aprašytas principas irgi nepilnavertis: STOP mygtukas nebetenka pras mės. Kai slėgimas aukštas - STOP mygtuką "neutralizuoja" atsijungęs aukšto slėgio kontaktas.
Kai slėgimas žemas - vos atleidus STOP mygtuką, schema grįžta į padėtį "Įjungta", nes žemo slėgio kontaktas atlieka START funkciją.
Taigi, schema praranda "rankinio valdymo" galimybę. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 29, 08:42 |
|
|
|
|
Sakykit, kur galima rasti pigiau tu magnetinių paleidėjų ir slėgio rėlių, išskyrus, kur daviau šią nuorodą...?
Nes mano miestely, Elektrėnuose, vienoje vietoje tik yra, rėlės kaina - 50lt, magnetinio paleidėjo su kažkokiu kontaktoriumi - 100lt... Palyginus su liudoirankiais.lt tai brangoka....  |
|
|
|
|
|
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 29, 08:55 |
|
|
|
|
Jonavoje tikrai patarčiau, bet ne Elektrėnuose.
Dar atsimink, kad, jei darysi automatinį valdymą, reikia būtinai dėti atgalinį vožtuvą ir solenoidą(ar kokį kitą velnią), kad panaikintų slėgi tarp vožtuvo ir kompresoriaus. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 29, 09:07 |
|
|
|
|
Gal gali tiksliau patart, kur Jonavoje? Netoli man čia, galima būtų ir palekėt...
Tada gal ten ir atgalinį vožtuvą paimčiau, jei būtų  |
|
|
|
|
|
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 29, 09:26 |
|
|
|
|
Na tau iki Vilniaus tas pats atstumas kaip iki Jonavos. O ten pasirinkimas didesnis.
Yra pas mus tokia parduotuvė kur visokiu gėriu prekiauja nežinau ar būtų atgalinių vožtuvų bet va tokių dalykų tikrai yra:
http://images.prom.ua/7241033_w640_h640_75705w640h640reledavl2.gif.jpg
Ir paleidėjų (kontaktorių) tikrai yra jei nebijai rusiškos technikos.
Šiandien kaip tik važiuoju į tą parduotuvę, galėsiu pažiūrėti kainas. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Magnetinis paleidėjas |
Parašytas: 2012 08 29, 15:37 |
|
|
|
|
Tai ar žino kas nors dar kokių parduotuvių ar žmonių iš forumo, kurie parduoda tokius dalykus?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |