|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 13, 00:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » gsm apsauga
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 01:11 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Blossom rašo: |
Man reikia pacio prietaiso o ne imones su GSM trikdziais... |
Na, tai gal šitas tiks? |
O tai kuo jis geresnis nei pries tai parodyti mano nuorodoje?Turbut teks imti aklai,nes kogero tokiu daiktu turetuju nera siame forume... |
|
|
|
|
 |
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 11:07 |
|
|
|
Alexx rašo: |
paganelis rašo: |
Teko susidurti su kažkuo panašiu. Tiesa, ne kaip vartotojui, o kaip saugos tarnybos atstovui. Įspūdžiai maždaug tokie: pranešimai į saugos tarnybą praeina ne visada, jų technikus prisikviesti kartais būna sudėtinga o ir kainuoja daug (dėl to ir vartotojas ne itin nori jų kviesti). O nuo to kenčia saugumas. |
Idomu butu suzinoti saugos tarnybos atstovo nuomone... katra is GSMiniu sistemu patikimiausiai su saugos pultais dirba ?
Koks geriausias patikimumo/kainos santikis ?
trikdis ? Jablotron ? Inim ? ir t.t.  |
Su paskutiniais dviem nesu susidūręs. Rekomenduočiau "Trikdį" arba "Kodinį raktą", atskirais atvejais (priklausomai nuo poreikių) - www.eltech.lt |
|
_________________ You should use Google before asking dumb questions... |
|
|
|
 |
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 11:32 |
|
|
|
Alexx rašo: |
Teko susidurti su kažkuo panašiu. Tiesa, ne kaip vartotojui, o kaip saugos tarnybos atstovui. Įspūdžiai maždaug tokie: pranešimai į saugos tarnybą praeina ne visada, jų technikus prisikviesti kartais būna sudėtinga o ir kainuoja daug (dėl to ir vartotojas ne itin nori jų kviesti). O nuo to kenčia saugumas. |
Idomu butu suzinoti saugos tarnybos atstovo nuomone... katra is GSMiniu sistemu patikimiausiai su saugos pultais dirba ?
Koks geriausias patikimumo/kainos santikis ?
trikdis ? Jablotron ? Inim ? ir t.t.  |
Su paskutiniais dviem nesu susidūręs. Rekomenduočiau "Trikdį" arba "Kodinį raktą", atskirais atvejais (priklausomai nuo poreikių) - www.eltech.lt |
Bet tai cia dar reiks ieskoti kokios tai dezes i ka visa tai sudeti.Mano nuorodoje viskas korpusuose... |
|
|
|
|
 |
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 11:54 |
|
|
|
Bet tai cia dar reiks ieskoti kokios tai dezes i ka visa tai sudeti.Mano nuorodoje viskas korpusuose... |
Manęs paklausė rekomendacijų - aš pasakiau savasias. Jei nori bandyti kažką kito - welcome, tik nepamiršk aprašyti savo įspūdžių!  |
|
_________________ You should use Google before asking dumb questions... |
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 12:42 |
|
|
|
O tai kuo jis geresnis nei pries tai parodyti mano nuorodoje?Turbut teks imti aklai,nes kogero tokiu daiktu turetuju nera siame forume... |
Gal būt tuo, jog tai, ką aš parodžiau gaminama ir parduodama čia, Lietuvoje.
O tavojoje nuorodoje kažkoks neaiškus tarpininkas...  |
|
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 13:00 |
|
|
|
Citata: |
Nereikia ieskoti KAZKOKIU DEZIU... viska vietoje sukomplektuoja... ir dezes atitinka saugos standartus... nebeplasmasines.. su maitinimu ir tamperiais ... |
|
|
|
|
 |
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2012 11 18, 19:46 |
|
|
|
O tu bent gyvai esi mates sita sistema Kai pasikabinsi ja bus geda net pazystamus atsivest parodyt kaip atrodo O kodinis raktas taip pat palaikomas apsaugos kompaniju bent jau kodini rakta is bedos kabinciau nei sita neaiskia signalizacija. geriausias atvejas butu pasikabinai normale sistema (bevieliu sistemu normaliu nera, nebent nori tureti galvos skausma) ir prie jos statyti trikdi G10 arba G10T Dar siais laikais daugumas kas diegia eldes sistemas  |
|
|
|
|
 |
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 12:10 |
|
|
|
Sveiki prie temos norečiau paklausti.
Kokia signalizacija patartumėte rinkti kad skambintų man į telefoną.
Galvoje turiu porą variantų GsmAlarm 420 arba CG2/CG3.
Kuri patikimesnė ir mažiau problemų kylą eksplotacijoje ? |
|
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 17:47 |
|
|
|
witalis996 rašo: |
Pabandymui pastatem sita http://www.gsmsignalizacija.lt/lt/patalpu-apsaugos-sistemos/13-belaide-gsm-signalizacija-gsm-006.html.Veikia normaliai,ir skambija ir SMS siuncia,gali paskambijus i ja pasiklausyt kas vyksta patalpoje ar naudot kaip telefona ...Paprastas pigus varijantas ir tiek... |
|
|
|
|
 |
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 21:38 |
|
|
|
witalis996 rašo: |
Pabandymui pastatem sita http://www.gsmsignalizacija.lt/lt/patalpu-apsaugos-sistemos/13-belaide-gsm-signalizacija-gsm-006.html.Veikia normaliai,ir skambija ir SMS siuncia,gali paskambijus i ja pasiklausyt kas vyksta patalpoje ar naudot kaip telefona ...Paprastas pigus varijantas ir tiek... |
Siaip rinkciausi rimtesne iranga.... kaip suprantu...klaviatura su centrale randasi vienam korpuse ???  |
|
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 21:50 |
|
|
|
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 21:53 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
http://www.eproma.lt/product.php?id_product=1361
šitą neseniai pirkau tik dar neteko išbandyti. Galima prijungti paradox spectra pultelį |
Siaip puse velnio dirba jos... tik korpusa didesni reikejo pasirinkti... |
|
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 22:00 |
|
|
|
tai kad man regis didesnį ir davė. Kaip normalios centralės |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 22:04 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
tai kad man regis didesnį ir davė. Kaip normalios centralės |
Nuotraukoj maziukas... kaip ankstesniu laidu Reiskia dabar mazais jau nekomplektuoja... |
|
|
|
|
 |
gsm apsauga |
Parašytas: 2013 04 03, 22:12 |
|
|
|
Tikriausiai. Na Šiaip tvarkindai dirbant ir mažas nebėda. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |