|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 18:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » kaip patobulinti(istiuninguoti) s30 kolonkes?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
kaip patobulinti(istiuninguoti) s30 kolonkes? |
Parašytas: 2005 12 06, 17:05 |
|
|
|
|
| S-30 yra vidutiniškos kolonkės. Pvz. maniškį gamyklinį creative inspire apgroja. Apgroja ir centriukus visokius. Tai ką, geriau jau ilgai ir nuobodžiai taupyti litukus ant kaži ko vietoj to, kad pasidaryti iš to ką turi geresnį daiką ir tada taupyti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 07, 22:59 |
|
|
|
|
| Nesupratau cia kazko. Pirma kart matau kad zmogaus neispeike ir patenkintas liko. Cia buni ir su visaton akustika ispeiktas. O s-30 zjbis? |
|
_________________ norejau kaip geriau, o isejo kaip visada... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 09, 10:55 |
|
|
|
|
nejunkit s-30 prie elementariu stipreku ir viskas bus norma, jokie fazikai nepirps ir pan. as pvz esu pasijunges s-30b prie galios stipro ir uzleidus grasa viskas normaliai. nu neskaitant pirminio stipro potenco biski traska o ju tiununguot neapsimoka, bus tas pats, nauji dinamikai nieko nepakeis. o naujos bangsnes kartais sudiniau net groja. kriksto tevas nusipirko firmos VALDUS kolonkes. panasauas dydzio kaip s-30 tik ten 50W ir groja ko tai dusliau, nors stiprekai SHERWOOD firmos. taip kad kaina kartais buna didele, o kokybe sh. |
|
|
|
|
|
 |
turiu |
Parašytas: 2010 02 03, 20:41 |
|
|
|
|
Turiu as s-30 ir dziaugiuosi esu tik auksta daznius pakeites. Saip man ju uztenka  |
|
|
|
|
|
 |
Re: turiu |
Parašytas: 2010 02 03, 22:17 |
|
|
|
|
| noxia rašo: |
Turiu as s-30 ir dziaugiuosi esu tik auksta daznius pakeites. Saip man ju uztenka  |
Senesnės temos iškast jau negalėjai
Kad jau tema prikelta, pasakysiu - S-30 nėra blogos kolonėlės, jei buvo prižiūrėtos ir dugnais negrotos. Savo garso kokybe su brangiais gaminiais jos lygintis negali, bet savoje kainų kategorijoje tai vertas dėmesio pasirinkimas. Turiu tris latviškas S-30A ir porą S-30B, visos beveik kaip naujos, prižiūrėtos. Nė už ką jų neatsisakyčiau, tiek, kiek į jas įdėjau, parduodamas jau nebeatgaučiau... |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2010 02 04, 07:31 |
|
|
|
|
Ogo, tikrai senoka tema, mano postas prieš 4 metus su trupučiu rašytas Kai pats S-30B turėjau... Nostalgija Šeip atsimenu, kad sukišau aš jom Visatono kondikus, tai kažkiek tik aukšti mažiau "smėlėti" tapo, bet šeip nieko tiunint ir neverta, paskysiu kaip senam savo poste... Savo atgroja ir dar su kaupu. Aišku, aukštų dažnių ir skaidrumo joms trūksta, bet čia neaiški problema, vieni sako, kad AD garsiuko, kiti, kad filtro. Šeip sako persidaryt tą filtrą reikia į labai paprastą Solen Split 1 eilės - 1 kondikas ir 1 ritė. maždaug originaliam filtre per ilgai garsas "keliauja" Tik kiek ten Hz pjauti nepaskysiu, bet kiek pamenu ties 2500-3000Hz. Nežinau kiek tame tiesos, nebeturiu aš tų S-30, tai pasižaist negaliu. Nors pamenu, kai dar jas turėjau, lyginau su tėvuko Radiotehnika Compact Box kolonėlėm, ten tie patys garsiukai, tik uždaro tipo kolonėlės, ir filtravime tik prie AD kondikas, tai skambėjo žymiai ryškiau ir švariau nei S-30B... |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |