|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 08:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » Elektros energetikos technologijos KTU
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Elektros energetikos technologijos KTU |
Parašytas: 2011 09 12, 14:43 |
|
|
|
O as ar ka tau sakau apie mokslus man idomu buvo suzinot apie specialybe kaip ten kas,kas pranasiau |
|
_________________ Miega tik silpnieji |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 14:54 |
|
|
|
gnu rašo: |
Geras,dekui uz atsakymus . matau reikes pradet stengtis matieka mokytis labiau )). Na del apsisprendimo tai jau pora kartu esu pakeites jau mazdaug slifuoju tai ka noreciau veikt,kas domina ir bent i kuria sriti bandyciau lyst isidarbinti. nebent visai i kita puse nuviliotu koks nerealus pasiulymas su transporto inzinerija.
Kiek ziurejau studijuojamo dalyko aprasa,tai matematika ten dominuoja 1-2-3 semestrus. toliau ji dingsta,bet is jusu pasakymoju speju,kad per tuos semestrus spesiu atsikast jos . Idomu tik kokia konkurencija sitam sektoriui  |
Taip, man sakei. O va tai ką tu pats parašei (paryškintai), aš tau sakiau prieš du metus. Ir tai jau buvo per velu pradėti stengtis O šiaip tai stenkis jau nuo užvakar juk valstybinis matematikos ant nosies  |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 13, 21:15 |
|
|
|
O ka manot apie Transporto priemoniu inzinerija VGTU? Mane tikrai domina toks rinkimo darbas,remontas ir pan. Kokios jusu paciu nuomones?
ko galbut jau reiketu pries stojant ten |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 13, 22:18 |
|
|
|
Jei nori inžinerinių mokslų rinkis KTU. Jie turi geresnę bazę. O šiaip apskritai nėra skirtumo kur ten bestudijuosi. Diplomas tas pats, galva ta pat, na ir košės arba tiek pat, arba daugiau
Stojant į inžinerinius mokslus. Kaip visada: pagrindinis egzaminas, matematika, fizika ir užsienio kalbos metinis. Valstybiniai turi didesnį koeficientą. Taip pat užsienio kalbos metinis geriau būtų kuo aukštesnis. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 13, 22:56 |
|
|
|
O ka manot apie Transporto priemoniu inzinerija VGTU? Mane tikrai domina toks rinkimo darbas,remontas ir pan. Kokios jusu paciu nuomones?
Juokdarys, kaip ir dauguma. Ko tu į tą univerą trauki, jeigu automechaniku nori būt? Eik į profkę ir rami galva.
kionig rašo: |
Stojant į inžinerinius mokslus. Kaip visada: pagrindinis egzaminas, matematika, fizika ir užsienio kalbos metinis. Valstybiniai turi didesnį koeficientą. Taip pat užsienio kalbos metinis geriau būtų kuo aukštesnis. |
Šiai dienai, stojant į technologinius mokslus visiškai vienodai, kokie pas tave egzaminai, tuo labiau jų įvertinimai. Krepšelius gauna visi stojantys, išskyrus gal tik tuos, kurie tingėjo ateit prisirašyt. Į tą pačią energetiką gali laisvai įstot su dailės egzaminu ir fizikos net nesimokęs. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 13, 23:24 |
|
|
|
VytasSi rašo: |
Šiai dienai, stojant į technologinius mokslus visiškai vienodai, kokie pas tave egzaminai, tuo labiau jų įvertinimai. Krepšelius gauna visi stojantys, išskyrus gal tik tuos, kurie tingėjo ateit prisirašyt. Į tą pačią energetiką gali laisvai įstot su dailės egzaminu ir fizikos net nesimokęs. |
Kad galima, tai nereiškia, kad būtina tai daryti. Jei taip darysi, o dažnai taip daugelis ir daro, tai jau seniai Lietuvoje ir aukštasis mokslas bei pats diplomas yra devalvuotas iki tualetinio popieriaus.
Turintys galvą ant pečių, o ne kopūstą, manau kad taip tokie žmonės nesielgs t.y bet kur ir bet kaip stotų.
Geriau pasirinkti kas yra arčiau prie širdies.
O dar neapsisprendusiems, patarimas tik vienas - plačiau domėtis, kas vyksta aplinkuj.
Kadangi mokykla yra mokykla, kai dar galėdavai durą stumti, o kai reikia išeit į gyvenimą ir tapt žmogumi... basta  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 13, 23:30 |
|
|
|
Tai kuo tu ruošiesi būti baigęsTransporto priemoniu inzinerija ?
Serviso murzium ? (bet tada kam tas universitetas?),
ar serviso direktoriumi (bet tada reikėtų rinktis vadybą)
ar sąvininku ? (tada px ką rinktis)
O greičiausiai būsi kokiu nors priėmėju/registratoriumi. Žavi toks darbas ? |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 14, 08:19 |
|
|
|
As tiesa sakant nelabai suvokiu pats, ko ten moko, bet matau ir jis pats nelabai supranta Jokio ten remonto ir kitu nesamoniu nebus. Geriausiu atveju ishmoksi teisingai sankryza popieriaus lape nupiesht
Pamirskit visokius remontus, litavimus, surinkinejimus ir t.t. universitetuose. Norit tokiu darbu - tam yra profesines mokyklos! |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 14, 13:19 |
|
|
|
jei neklystu transporto inžinerijoj bus medžiagų atsparumai visokie, kelių srauto skaičiavimas (nežinau kaip išsireikšt) ir panašiai, turėk omeny, kad transportas nėra tik automobilis, tai ir traukiniai ir lėktuvai, vėliau dalykas būtent į siauresnę sritį ir susikirsto. Remontuot tikrai ten nieko neremontuosit, čiupinėsit viską teoriškai kaip ir visur..  |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 14, 13:35 |
|
|
|
fubs rašo: |
jei neklystu transporto inžinerijoj bus medžiagų atsparumai visokie, kelių srauto skaičiavimas (nežinau kaip išsireikšt) ir panašiai, turėk omeny, kad transportas nėra tik automobilis, tai ir traukiniai ir lėktuvai, vėliau dalykas būtent į siauresnę sritį ir susikirsto. Remontuot tikrai ten nieko neremontuosit, čiupinėsit viską teoriškai kaip ir visur..  |
Gal iš jaunesnių nelabai kas žino, bet taip pat ir vamzdynai yra tranportavimo rūšys. Turėtų būti ir elektros linijos, nors dėl šito nesu garantuotas. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 14, 14:46 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Gal iš jaunesnių nelabai kas žino, bet taip pat ir vamzdynai yra tranportavimo rūšys. Turėtų būti ir elektros linijos, nors dėl šito nesu garantuotas. |
Elektros ne, nes elektra yra energija, o ne produktas. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 14, 15:11 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Tai kuo tu ruošiesi būti baigęsTransporto priemoniu inzinerija ?
Serviso murzium ? (bet tada kam tas universitetas?),
ar serviso direktoriumi (bet tada reikėtų rinktis vadybą)
ar sąvininku ? (tada px ką rinktis)
O greičiausiai būsi kokiu nors priėmėju/registratoriumi. Žavi toks darbas ? |
visiskai teisingai kalbi. pats po kiek laiko pagalvojau,kad unikuose niekas nemoko remontuot automobliu .
Tam radau kiek kitokia specialybe- http://www.vtdko.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=121%3Astudij-programos-automobili-techninis-eksploatavimas&catid=67%3Astudijos&Itemid=354
taciau mazai pasitikiu kolegijomis kazkodel . Kaip kad sakot nors ir lietuvoje aukstojo mokslo popieriaus verte prilygsta tualetiniam ,tai bent jau sitokias studijas baiges igausi amata. pagriskit arba paneikit sitoki sprendima,nes kuo toliau tuo labiau sitas dalykas mane vilioja |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 14, 16:20 |
|
|
|
Jei yra košės dėžėje ir noro rinkis inžinerinę profesiją. Ne kokią vadybą ar viešąjį administravimą.
Tame reikalas ir yra kad universitete tave moko projektuoti kurti idėjas. Kolegijoje mokoma projektų įgyvendinimas.
Tai jei nori remontuoti geriau rinkis profkę ar kolegiją.
Bet mano nuomonė jei jau yra smegenų tai imk univerą. O kolegijos ar profkės mokomų dalykų išmoksi pats, jei ne, darbo biržoj persikvalifikuosi.
Turiu keletą bendradarbių elektromonterių kurie gavo (tiksliau nusipirko) kolegijos diplomą. Ir kas iš to? Toliau lentynas montuoja ir kabelius kloja. O aukštasis neuniversitetinis. Juokas net ima. Vienas iš jų perėjo į kitą cechą beveik jau metai, negali elektrosaugos išsilaikyti. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 15, 13:56 |
|
|
|
Na viskas,apsisprendziau daug maz rimtai jau ka noriu studijuoti . dekui visiems uz nuomones  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 15, 14:10 |
|
|
|
Na viskas,apsisprendziau daug maz rimtai jau ka noriu studijuoti . dekui visiems uz nuomones  |
Tai ką visgi pasirinkai ?  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|