|
Forumas » Akustika » Is Evitos RADIOTEHNIKA X-Line FS 10.1
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Is Evitos RADIOTEHNIKA X-Line FS 10.1 |
Parašytas: 2011 09 19, 13:54 |
|
|
|
|
Maniškis TA-F420. Ne stebuklas, bet kaip už 300Lt mano poreikius patenkina 100% (turėjau specifinių kriterijų renkantis, šitas atitiko viską). O dėl kokybės, tai labai subjektyvus dalykas - man, pvz., jis skamba gerai ir jo kokybės pakanka, kitas gi tą patį daiktą su šūdais ir žemėm maišo... Taip kad griebk tą Marantz'ą ir manau nenusivilsi... Visgi jį audYofYlas parduoda  |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 19, 16:01 |
|
|
|
|
SONY 530ES pats prasčiausias iš ES serijos ir mokėti tokią sumą tikrai nesąmonė, pas lenkus jau 300 litų ribose jie eina. geriau 505 ar 570, nes 570 modelis vėl š....
kilti reikia į 7 seriją, bet kainos ten jau kitos.
gal geriau žiūrėti kokį seną resiverį ir stiprintuvai neblogi ir radija bus ? pavyzdžiui Sansui, kaip tik www.skelbiu.lt yra. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 19, 16:41 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
Maniškis TA-F420. Ne stebuklas, bet kaip už 300Lt mano poreikius patenkina 100% (turėjau specifinių kriterijų renkantis, šitas atitiko viską). O dėl kokybės, tai labai subjektyvus dalykas - man, pvz., jis skamba gerai ir jo kokybės pakanka, kitas gi tą patį daiktą su šūdais ir žemėm maišo... Taip kad griebk tą Marantz'ą ir manau nenusivilsi... Visgi jį audYofYlas parduoda  |
Mano reikalvaimai neperdidziausi, kadangi tevukas naudos tai kad butu kuo primytivesnis valdymas, tik potenciometrai, jokiu skaitmeniniu nesamoniu ant stiprintuvo, tembrams reaguliuot tik zemi ir auksti, zinoma kuo kokibiskesnis ir grazesnis skambesys (cia kaip minejai labai jau individualu) ir dizainas pagal koloneles tamsus, tai pakolkas tas Maranzas labai jau vilioja.
Beja tevukas turejo Odisej 002 pakol as kazkada nepasiciupes is jo galo nepadariau 2xAV160
Beabejo sutinku geriau isgirsti, bet kai pats esu 3000Km nuo tevynes nelabai kas iseina  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 19, 16:54 |
|
|
|
|
| vinor rašo: |
SONY 530ES pats prasčiausias iš ES serijos ir mokėti tokią sumą tikrai nesąmonė, pas lenkus jau 300 litų ribose jie eina. geriau 505 ar 570, nes 570 modelis vėl š....
kilti reikia į 7 seriją, bet kainos ten jau kitos.
gal geriau žiūrėti kokį seną resiverį ir stiprintuvai neblogi ir radija bus ? pavyzdžiui Sansui, kaip tik www.skelbiu.lt yra. |
Siaip SONY kiek dirbau su auto apratura, blogi prisiminimai, apie buitine nei puse zodzio neturiu ko pasakyt gerai blogai nzn.
Zvalgiausi ir i resyverius, seno labai taipogi nesinori, nes meteliai kiti ir prasides ligos nuo visokiu isdziuvusiu kondencatoriu ar dar kokiu besu. Taip radijas bus reikalingas, bet bus reikalingas ir CD, tai zvalgysiuos kazkokio grotuvo, taip pat primytivesnio ir solidiskesnes isvaizdos be kruvos knopkiu pigiu plastmasiu ar pan. Zodziu cia sekantis etapas kada stiprintuvas jau gules salia koloneliu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 19, 16:54 |
|
|
|
|
ko jus traukia tie seni s..xD, yra nauju neblogu su didesnem panaudojimo galimybem ;
aisku yra senau s laiko patikrintu, bet mane vistiek labiau traukia siulaikiski dalykai..vien ka kalbet apie siuolaikinemis schmu surinkimo galimybemis..
pvz pazekit kaip atrodo mot.plokste pries 10-15 metu, ir kaip atrodo dbr ; |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 19, 16:58 |
|
|
|
|
| drambliukas rašo: |
ko jus traukia tie seni s..xD, yra nauju neblogu su didesnem panaudojimo galimybem ;
aisku yra senau s laiko patikrintu, bet mane vistiek labiau traukia siulaikiski dalykai..vien ka kalbet apie siuolaikinemis schmu surinkimo galimybemis..
pvz pazekit kaip atrodo mot.plokste pries 10-15 metu, ir kaip atrodo dbr ; |
prie sito dar truktu pavyzdziu nes cia klausimas ar tu nupirksi ta siuolaikiska uz 750 kuris atgros taip kaip tas tariamas nesiuolaikiskas beja kaip minejau nereik jokiu skaitmeniniu navarotu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 23, 17:56 |
|
|
|
|
| Enshteinas rašo: |
Tai va, koloneles yra GSP - LV130-3 , stiprintuvas Marantz PM80 mkII yra. Paskutinis galvos skausmas grotuvas, su CD ir radiju. Gal butu kokiu pasiulymu ? ar bent jau i kokias firmas atkreipt daugiau demesi. |
Tiek radiją (kurios praktiškai neklausau), tiek CD ar kitą muziką man atstoja PC - kokybės per ausis, o praktiškumo neatstos joks prietaisas, išskyrus kitą PC. Turiu ir DVD grotuvą, ir tiunerį, ir kasetinę deką - jau senai nenaudoju nė vieno iš jų. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 23, 19:29 |
|
|
|
|
| Kaip jau sakiau cia tevui perku. Leisiu isivaizduot kaip viskas atrodys, sitting room'as dvi dailios koloneles (stiprintuvas gal ir lenkia kokybes atzvilgiu na bet nesvarbu) grazus dailus stiprintuvas, parastas taip pat solidiskesnes isvaizdos grotuvas, dar istrauksiu is palepes sena tevo patefona, viskas sudeta i ta spintele staliuka ar kaip ten ji kur aparuros pribombasai susikisa, any way... salia sudetos senos tevui gerai zinomos ploksteles, ir disku stovas su ju megiamais CD. Tai va PC cia visiskai ne prie ko. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 23, 20:26 |
|
|
|
|
A klasės 25W ? Juk čia kokie 200W šilumos iš stiprintuvo....
Matau, kad stiprintuvas persijunginėja AB-A klasė ir kad ramybės srovė A klasėje apie 210mA, tad į 8R apkrovą A klasė pasibaigia ties kepenis purtančiais 0,32W. Prie 4R pasibaigia ties 0,16W. Kame čia gerumas? |
|
Paskutinį kartą redagavo assembled, 2011 09 23, 20:52. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 23, 20:55 |
|
|
|
|
| Aš nekritikuoju jūsų pirkinio - jis atrodo šauniai, man tiesiog įdomu jo inžineriniai sprendimai. Pasitaisau dėl galios, A klasėje galinis kaskadas kambariui duos maždaug 20W, AB klasėje tik kelis vatus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 23, 21:15 |
|
|
|
|
Assembled atrodo tik vakar pradejote dometis marketingo suktybemis )))
Juk pilna pavyzdziusu tom A klasem, AA klasem, AA+, A+ ir t.t. klasem. Juk ir gramofone neseniai buvo imete stipreko visaus foto kur tranzai prie korpuso tik prisukti ir taip pat neva A klase su bijau sumeluot berods 40 ar 50w... Nu zodziu Koks skirtumas ka ten raso ant priekines paneles, jei groja gerai ir geriau nei tipiskas AB tai ko daugiau noreti>? kolonos ir gi ne tokios kad gryna a klase 5W jungti |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |