Elektronika.lt
 2026 m. vasario 12 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 12, 18:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » LED lempuciu mikrsejimo modulis
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 LED lempuciu mikrsejimo modulis
PranešimasParašytas: 2011 06 19, 01:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
AudiFanas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Evaldas_S rašo:
Wolume rašo:
o atsitrenkes, butu kaltas, nes nesilaike saugaus atstumo ir psio Smile

O davai, gal padarom eksperimentą ? Tu užsidėk tą diskoteką, aš įvažiuosiu apsidraudęs civilinę ir CASCO. Man daugiau nieko nereikės daryt, nei advokato samdyt, nieko, viską padarys draudimas ir nuoširdžiai padarys tikrai viską, nes nenorės mokėti savo bapkių.

ok,rudeni busiu lt galesi ivaziuoti i mano masina,pas mane begiojantis stopas idetas trecias,ziema technikine praejo ir viskas buvo ok.tai yra trecias stopas,gamykliniai stopai nemodifikuoti ir vien delto viskas ok.net technikinej chebra paziurejo ir pasake,kad grazu,ir sake tik kad gamykliniai turi degti,o cia yra tik paildomas.tad nuramink savo nervus ir atark zmogui,o jei negali patarti patylek nesamoniu nesnekejes.
PranešimasParašytas: 2011 06 19, 20:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
AudiFanas rašo:
k,rudeni busiu lt galesi ivaziuoti i mano masina,pas mane begiojantis stopas idetas trecias,ziema technikine praejo ir viskas buvo ok.tai yra trecias stopas,gamykliniai stopai nemodifikuoti ir vien delto viskas ok.net technikinej chebra paziurejo ir pasake,kad grazu,ir sake tik kad gamykliniai turi degti,o cia yra tik paildomas.

Ok, pažiūrėsim kaip teismas atsižvelgs į to serviso murziaus, oi atsiprašau TA mechaniko ! nuomonę Smile
Ekspertas ple. Geriau KET pasiskaityk mulki.

PranešimasParašytas: 2011 06 19, 20:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Deividas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Evaldas_S rašo:
AudiFanas rašo:
k,rudeni busiu lt galesi ivaziuoti i mano masina,pas mane begiojantis stopas idetas trecias,ziema technikine praejo ir viskas buvo ok.tai yra trecias stopas,gamykliniai stopai nemodifikuoti ir vien delto viskas ok.net technikinej chebra paziurejo ir pasake,kad grazu,ir sake tik kad gamykliniai turi degti,o cia yra tik paildomas.

Ok, pažiūrėsim kaip teismas atsižvelgs į to serviso murziaus, oi atsiprašau TA mechaniko ! nuomonę Smile
Pastebejau pas teve tik neravai, keiksmazodziai, o padejimo zmogui nera nei biski kuo tu rupinies kaip savo sunumi tegu daro kanori tu tik jam padek, nieks uz ta 3 mirksincia lempa nebaus mana pusbrolis turi ta lempa ir nieko jau 3 kartus tech. praejo nieko nesake, mentai buva sustabde irgi nk nesake. Taigi tu tik padek zmonem ko jie nesupranta ir ko jie praso. Evil or Very Mad Very Happy
PranešimasParašytas: 2011 06 19, 21:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
AudiFanas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Evaldas_S rašo:
AudiFanas rašo:

mulkiu vadink save,as pats C kategorija laikiau lapkriti ir sekmingai,dar ir destytojo del to klausiau,sake jokiu bedu MULKI Smile
PranešimasParašytas: 2011 06 19, 21:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Variantas nr1 (mikrovaldiklis). Nusiperki pigiausią mikrovaldiklį (attiny11 ar pic12f629), 78l05 stabilizatorių, jei ta papildoma stop lempa nepajungta prie masės (minuso), tada perki kokį irfz44n mosfetą, jei masė pajungta, tada 12v reliukę pagal lempos srovę, maketinę plokštę schemos bandymui, rd smulkmenoms randi kokią seną radijukę ar kitą nereikalingą prietaisą, perskaitai temą "avr mikrovaldikliai pradedantiems", atrandi kompą su lpt portu, pasidarai penkių laidukų programatorių, perskaitai mikrovaldiklio datašytą, ir bandai kurti schemą ir programą. Kai ji sugebės pamirksėti tiap kaip tau tinka, tada sulituoji viską ant normalios spausdintinės plokštės ir dedi kur tau reikia.

Variantas nr2 (analoginė schema). Susirandi internete informacijos apie multivibratorius, laiko rėles, kai supranti jų veikimo principus ir dažnio, laiko parametrų paskaičiavimus, bandai iš modulių suprojektuoti tavo poreikius atitinkančią schemą, surenki ją ant maketinės plokštės, derini. Jei veikimas tave tenkina - renki ant spausdintinės plokštės ir montuoji kur tau reikia.

Variantas nr3 (renkam iš to ką turim po ranka). Palėpėje randi seną telefono aparatą su diskiniu numerio rinkimo mechanizmu. Kaip žinia jo mechanizmas pasukus iki 3 ir paleidus diską atgal, jis duos tris impulsus. Troselių, spyruoklių ir tvirtinimo varžtelių pagalba tą diską tvirtini šalia stabdžio pedalo taip, kad atleistas stabdis pasuktų diską iki skaičiaus 3, o paspaudus nedaug leistų jam grižti atgal ir tolimesnis pedalo spaudimas neįtakotų disko judėjimo. Tuos du kontaktus, kurie duoda impulsiukus, kartu su kitais dviem kontaktais ant to diskinio sukimo mechanizmo sujungi nuosekliai ir panaudoji tavo stop signalo įtampos padavimui.
PranešimasParašytas: 2011 06 19, 21:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
AudiFanas rašo:

mulkiu vadink save,as pats C kategorija laikiau lapkriti ir sekmingai,dar ir destytojo del to klausiau,sake jokiu bedu MULKI Smile

Galėjau pats susiprasti, kad ginčijuosi su šoferiu. Suprantu, kad beviltiška, bet paskaityk čia, netyčiom, gal ką nors suprasi.
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=327063&p_query=&p_tr2=

Kadangi abejoju ar šoferio sugebėjimai pakankami rasti tai ką reikia tai va prašau
8. Draudžiama naudoti nenumatytus arba draudžiamus naudoti apšvietimo ir šviesos signalizacijos prietaisus.

O kalba ėjo ne apie tai ką mano koks nusmurgęs 8 klases baigęs TA darbininkas ar mentas, o apie tai ką manys teisme kai į jį kreipsis kas nors kieno protas siekia daugiau nei serviso murziaus ar mento.

PranešimasParašytas: 2011 06 19, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
http://www.autonews.lt/lt/?article=45

Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
PranešimasParašytas: 2011 06 19, 21:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Jakaz rašo:

Tikrai neskiri avarinio stabdymo nuo paprasto stabdymo ? O eismo sąlygų greitkelyje, nuo miesto ?
Įsivaizduoji kas darysis miesto kamštyje kai kas antras mirksės diskotekomis ? Jau pakanka ir debilų su įjungtomis priešrūkinėmis.
Straipsnis 2005, bet kaip tais nesimato tų gamyklinių mirksinčių Mercedesų. Išvada - arba čia buvo tik gamyklos marketingistų užsakytas straipsnis arba TUVas nifiga neleido jiem to daryt arba kaip supratau iš straipsnio veikia tik avarinio stabdymo metu, (kas tas avarinis stabdymas bbž)

PranešimasParašytas: 2011 06 19, 22:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Evaldas_S rašo:
Jakaz rašo:

Tikrai neskiri avarinio stabdymo nuo paprasto stabdymo ? O eismo sąlygų greitkelyje, nuo miesto ?
Įsivaizduoji kas darysis miesto kamštyje kai kas antras mirksės diskotekomis ? Jau pakanka ir debilų su įjungtomis priešrūkinėmis.
Straipsnis 2005, bet kaip tais nesimato tų gamyklinių mirksinčių Mercedesų. Išvada - arba čia buvo tik gamyklos marketingistų užsakytas straipsnis arba TUVas nifiga neleido jiem to daryt arba kaip supratau iš straipsnio veikia tik avarinio stabdymo metu, (kas tas avarinis stabdymas bbž)

nesigilinau skaityti i ta numesta nuoroda,bet asmeniskai man netrugdo tie diskotekininkai ar tie kas ruklempem ijungtom vazineja,svarbu tik dega ar mirksi kazkas,o vat pas ka isvis nedega arba kas posukiu nerodo,tada tai nelabai patinka Twisted Evil

P.S kazkada turejau šefa,kuris savo amenines problemas atsinesdavo i darba,dabar labai panasus variantas su tamsta,kur beskaitytum vien nepasitenkinimas,truputi pralinksmekim Wink

PranešimasParašytas: 2011 06 19, 22:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Jakaz rašo:

bet asmeniskai man netrugdo tie diskotekininkai ar tie kas ruklempem ijungtom vazineja,

Tikiu, kad gyvenant Šakiuose ir man netrukdytų. Wink o tu Vilniuje valandą kamštyje pastovėk kai jau sutemę.

Citata:
kur beskaitytum vien nepasitenkinimas, truputi pralinksmekim

Bandau su mulkiais kovot, bet jų daugiau, daug daugiau Sad
Ir argumentai jų nenuginčijami, "TA apžiūros murzius sakė" arba "mentas sakė".

PranešimasParašytas: 2011 06 19, 22:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
stovejas tuos kamsciuos sociai,nors as tu diskoteku mazokai matau,bet kai matau tai man jie neuzkliuva,juolab kai autorius nor kad jam pora ar tris sek sumirgsetu Rolling Eyes

P.S kas cia per mastymas,kad tarkim zmogus gyvena Sakiuose,tai jis butinai ten ir vazineja,nevaziuoja nei i didmiescius niekur? Wink

PranešimasParašytas: 2011 06 19, 22:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Jakaz rašo:

P.S kas cia per mastymas,kad tarkim zmogus gyvena Sakiuose,tai jis butinai ten ir vazineja,nevaziuoja nei i didmiescius niekur? Wink

Todėl, kad yra skirtumas tarp to kai tai matai retkarčiais ir visai kas kita kasdieną.
Nu tikrai gal aš keistas, nu bet mane piktina kvaili žmonių poelgiai, mastymas ir visiškas nesiskaitymas su aplinkiniais. Tokie naiviais abrozdėliais sako: - nu ir kas, kad kiniški zenonai kitus akina - užtat AŠ gerai matau ir tai MAN padeda išvengti avarijų, nu ir kas, kad priešrūkinis mieste nafig nereikalingas ir akina kitus, bet užtat MAN taip gražiau ir t.t. ir pan.

P.S. pabandykit Vokietijos gatvėse pasirodyt su kokiom nors diskotekom, priešrūkiniais kai jų nereikia ir pan., matysit kiek tai kainuoja tenykštėmis kainomis.
Deja - čia runkelių kraštas.

PranešimasParašytas: 2011 06 20, 16:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Aš stengiuosi avarinių situacijų nesukelti, nes nenoriu tampytis po teismus, draudimo kompanijas ir tt, net jeigu ir aš teisus. Dėl to visuomet stabdau spaudžiodamas pedalą, kad iš paskos važiuojančiam lempos mirksėtų ir dauguma žioplių lengviau pamatytų. Manau tam skirtas įrenginys geras dalykas.

PranešimasParašytas: 2011 06 20, 16:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Prancuzas
Naujokas
Naujokas
Evaldas_S rašo:
... nu bet mane piktina kvaili žmonių poelgiai, mastymas ir visiškas nesiskaitymas su aplinkiniais.

man rodos nuo pat pirmojo posto tu darei ta pati Wink

zmogus nori informacijos ir tada tebunie jau jo asmeninis reikalas kaip ja panaudos. Gal tada dar uzsiregistruok i forumus kur kanapes augina ir svadarbes bombas gamina ir ten skleisk "tikejimo zodi" matydamas aplink vientik kvailus zmones?

Susirasiau su Omedita, uzsakys visa moduli. Ir jei kada mieste pamatysi gatvej mirksinti stopa, islipk paklausk kur pirkau.

O del tokiu svieto lyguntoju kaip tu pasistatysiu kurnors ramioj vietoj jungikli ir visi draugiskai pasijuoksim is tavo istoriju kai man atsitrenksi i uzpakali Wink
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, RDR2 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“