|
Forumas » Elektronika žaliems » Mini stiprintuvas ausinems
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Mini stiprintuvas ausinems |
Parašytas: 2011 04 04, 17:04 |
|
|
|
|
Kokybės turėtų pakakti... Brangu nėra, tik ar pavyks, jei žinių nulis... Na nebent tikėkimės schemą sekti gerai moki.  |
|
_________________ Nėra geriau už IBM/Lenovo ThinkPad! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 17:05 |
|
|
|
|
| Citata: |
Ten aš schemą įmečiau gitaros stiprintuvėliui, tau pakaks:
|
Gal gali paaiskint kokiu cia detaliu reiks? Nes dar ne viska suprantu, nes fizikas is manes ne koks (Nu tiksliau didelis tinginys mokytis as ) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 17:07 |
|
|
|
|
| *Ričardas rašo: |
Kokybės turėtų pakakti... Brangu nėra, tik ar pavyks, jei žinių nulis... Na nebent tikėkimės schemą sekti gerai moki.  |
Na ne toks jau ir grynas nulis, mokiaus 11-12 klasej a lygiu fizika,, 5 iseidavo pusmetyje ;D Seip moku schema sekti, laborus visus gerai darydavau, maziau 7 nebuvau gaves. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 17:11 |
|
|
|
|
| 3 kondensatorių, 1 rezistoriaus, 1 potenciometro, 1 LM386 mikrės montažinės plokštės ir kuokšto laidų... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 04 04, 19:12 |
|
|
|
|
| PsYcH rašo: |
| *Ričardas rašo: |
Na ne toks jau ir grynas nulis, mokiaus 11-12 klasej a lygiu fizika,, 5 iseidavo pusmetyje ;D Seip moku schema sekti, laborus visus gerai darydavau, maziau 7 nebuvau gaves. |
Aš dar tik 12-tokas, mokausi irgi A lygiu, išeina 9 kolkas, bet kad elektronikos šūlėje mokytų dar neteko girdėti... Patys pagrindai gal... Bet schemotechnikos niekas neaiškino, net pnp ar npn sandūros nebuvo... O ženklus visgi suprasti jau turėtum (kondikas, rezistroius) ir prie jų parašytus vienetus, tai ko dar tau reikia, viskas parodyta...
Jei maža atsidaryk google.lt parašyk "lm386 datasheet" ir atsisiųsk pdf failiuką, ten viskas ko tau reikia, nuo a iki z... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 04 04, 19:56 |
|
|
|
|
| lm386 neverta daryti, labai jau dideli iskraipymai, gidaros mini ampui tiko, muzikai apsoliuciai netinkamas daiktas (is patirties sakau) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 20:40 |
|
|
|
|
| Ibanez rašo: |
| lm386 neverta daryti, labai jau dideli iskraipymai, gidaros mini ampui tiko, muzikai apsoliuciai netinkamas daiktas (is patirties sakau) |
Pritariu
Mano pats pirmasis stiprintuvėlis ir buvo su lm386 , bet rezultatais buvau nusivyles... Bandžiau pajunkti ir nuo gitaros ir nuo mp3 iškraipymai dideli. koki 70%  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 20:47 |
|
|
|
|
| xaler rašo: |
| Ibanez rašo: |
Pritariu
Mano pats pirmasis stiprintuvėlis ir buvo su lm386 , bet rezultatais buvau nusivyles... Bandžiau pajunkti ir nuo gitaros ir nuo mp3 iškraipymai dideli. koki 70%  |
mano irgi buvo pirmas tyrimu objektas, kuris galiausiai tapo overdrive pedalu (gitaros efektas) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 04, 22:05 |
|
|
|
|
Minimaliais garso lygiais normaliai man grojo, gal su ausinėmis ir labiau iškraipymai girdėtūsi... Šiaip manau, kad autorius nori tik pasibandyti elektronikos žinias ir ausines kaip rašė, tai manau pradžiai tiks... O jei ką rimčiau tai link'ą turi...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 05, 06:56 |
|
|
|
|
| Na as tuoj is rastu detaliu lemonoj pabraizysiu schemele, ir pasakysit ar nesusvildinsiu nieko taip jungdamas... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 05, 11:06 |
|
|
|
|
Prasau nepulkit kolioti tik
Kokiu reiktu laiduku? Na kokio tipo, storio ir pan?
Koki potenciometra imt?
Ir kokia plokstele pirkt (kaip ten jos pavadinimas...) kur visas sitas detales lituot reikia? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |