|
Forumas » Autodiagnostika » Siuntiniai is Kinijos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 01, 23:01 |
|
|
|
|
| daede jau ta muitine mane,gauni laiska,iskart nusiunti pirkimo dkus,ir lauki paskui 2sav kol jie iki pasto malones atsiust.pirkau ir as emuliatorius kelis po 10$,tai issiunte po 3 sav nuo apokejimo,dar neatejo i muitine net.zodziu ant kaledu tureciau gaut. |
|
|
|
|
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 03, 01:05 |
|
|
|
|
paaiskinkit prasau,man neismaneliui,kodel tie immo emuliatoriai kainuoja nuo 10 iki 200 USD? Net gi, 200 EUR buvau rades.Gal tie brangieji is aukso,ar tiesiog pardavejai iesko gal koks durnius uzkibs?
Ar nebandet kas nors nuskaitinet tu emuliu atminties ?Kiek skaiciau,jie apsaugoti nuo skaitymo. |
|
|
|
|
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 03, 01:07 |
|
|
|
|
| xyznia rašo: |
| daede jau ta muitine mane,gauni laiska,iskart nusiunti pirkimo dkus,ir lauki paskui 2sav kol jie iki pasto malones atsiust.pirkau ir as emuliatorius kelis po 10$,tai issiunte po 3 sav nuo apokejimo,dar neatejo i muitine net.zodziu ant kaledu tureciau gaut. |
viena karta pakliuves ten, visa laika eina i muitine. as padares paprastai po tokio ivykio, kita adresa naudoju. ir viskas  |
|
|
|
|
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 03, 20:35 |
|
|
|
|
| art64 rašo: |
paaiskinkit prasau,man neismaneliui,kodel tie immo emuliatoriai kainuoja nuo 10 iki 200 USD? Net gi, 200 EUR buvau rades.Gal tie brangieji is aukso,ar tiesiog pardavejai iesko gal koks durnius uzkibs?
Ar nebandet kas nors nuskaitinet tu emuliu atminties ?Kiek skaiciau,jie apsaugoti nuo skaitymo. |
Todel , kad tie po 10$ veikia tik vienas is desimties.  |
|
|
|
|
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 03, 20:55 |
|
|
|
|
| liuxx rašo: |
Pirma karta isgirdau.Neseniai pats siulei pirkti ne po 10$,bet siek tiek brangesnius.O kas ten su jais negerai-gelezis(ta prasme kazkokie komponentai neatitinka savo parametru) ar programiskai jie negeri? |
|
|
|
|
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 03, 21:29 |
|
|
|
|
| art64 rašo: |
| liuxx rašo: |
Pirma karta isgirdau.Neseniai pats siulei pirkti ne po 10$,bet siek tiek brangesnius.O kas ten su jais negerai-gelezis(ta prasme kazkokie komponentai neatitinka savo parametru) ar programiskai jie negeri? |
Nusipirkau 3vnt pabandymui is sinosells . Visi veike . Paskui is ecutolls uzisakiau 10vnt. Is ju 7 vw ir 3 reno. Tai is 7 veike 1!.Renault nebuvo laiko visu ismegint , bet viena idejau veikia. |
|
|
|
|
|
 |
Siuntiniai is Kinijos |
Parašytas: 2011 03 03, 21:41 |
|
|
|
|