|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 26, 14:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Signalizacija naudojant mobiluji ryši
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Signalizacija naudojant mobiluji ryši |
Parašytas: 2011 03 11, 21:43 |
|
|
|
o tarkim uz atligi padarytum ?
jei taip tai koks jis butu?
tarkim reikia taip:
patalpos garazo tipo 130 m2 aukstis apie 4 m. su trimis durimis ir vienose duryse yra mazos durys zmonem vaiksciot
1. keturi magnetukai ant duru
2. trys judesio davikliai patalpoms
3. trys dumu davikliai patalpoms
4. garsinis signalas
5. betkuriam is davikliu suveikus i mobilu paskambina ar zinute kokia atsiunciama siaip nera cia svarbu ar skambutis ar zinute svarbu kad butu perduota informacija apie suveikima
6. veikti viskas turi nuo 220V taip pat turi but akumas jei dingtu elektra
7. viskas pajungiama ant laidu
na pokolkas tokios tik mintys kad patalpas apsaugot  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 12, 11:48 |
|
|
|
Man labai idomu kaip galima sukurti sedevra uz 80 lt. kai daviklis kainuoja apie 30?
Poto kai apibombins nutars kad reikia prisijungti pri kokios saugos tarnybos ir tada visas suburtas sedevras eina per borta o bus irenginejama normali signalke.
Skupas moka du kartus. Bet tokia jau ta lietuviu filosofija.
Siaip tai normali signalizacija susideda is centrales davikliu ir rysio priemones.
Minimalus komplektas apie 300 - 400 litu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 12, 12:22 |
|
|
|
klaustukas rašo: |
o tarkim uz atligi padarytum ?
jei taip tai koks jis butu?
tarkim reikia taip:
patalpos garazo tipo 130 m2 aukstis apie 4 m. su trimis durimis ir vienose duryse yra mazos durys zmonem vaiksciot
1. keturi magnetukai ant duru
2. trys judesio davikliai patalpoms
3. trys dumu davikliai patalpoms
4. garsinis signalas
5. betkuriam is davikliu suveikus i mobilu paskambina ar zinute kokia atsiunciama siaip nera cia svarbu ar skambutis ar zinute svarbu kad butu perduota informacija apie suveikima
6. veikti viskas turi nuo 220V taip pat turi but akumas jei dingtu elektra
7. viskas pajungiama ant laidu
na pokolkas tokios tik mintys kad patalpas apsaugot  |
KLAUSTUKE, iš aprašymo galima spręsti, kad tau reikia maždaug 8 zonų
normalios sistemos, o ne "macharaikos". Jeigu esi Vilniuje, važiuok į Akropolį, prieš Ermitažo kasas yra stendas su veikiančia sistema (SMS, GSM,GPRS), lygiai tokia - kokios tau reikia. Pasižiūrėk , kaip viskas atrodo, po to skambink į EUROCASH,
http://www.eurocash1.lt/pages/intro.php
įdės tau sistemą pagal AKCIJĄ ir tavo garažas bus apsaugotas |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 03 13, 21:34 |
|
|
|
dekui labai uz informacija
gaila bet as kaunietis
kad samdyti pastoviai saugos firma tikrai siai dienai nematau reikalo
beto as pats nepertoliausiai nuo tos vietos gyvenu tai jai suveiks atvaziuosiu pats ir patikrinsiu
pati teritorija gan gerai saugoma tai cia tik toks kaip priedas kad ramiau miegoti
is esmes sakau man to sprendimu su pranesimu i mobileka pilnai pakanka nes saugos firma apie 100 Lt i menesi kainuotu
is esmes kainos gan aiskios tik butu smagu kur kaune pabendraut su kokiu pardaveju gal zinot kur jomis prekiauja ir signulkes pavyzdziu yra padeta vitrinoj ? nes dabar toks vaizdas kad tik is zmoniu ja nusipirkti gali o as noreciau i kokia pardotuve nuait  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 03 14, 23:54 |
|
|
|
[quote="klaustukas"]dekui labai uz informacija
gaila bet as kaunietis
kad samdyti pastoviai saugos firma tikrai siai dienai nematau reikalo
beto as pats nepertoliausiai nuo tos vietos gyvenu tai jai suveiks atvaziuosiu pats ir patikrinsiu
pati teritorija gan gerai saugoma tai cia tik toks kaip priedas kad ramiau miegoti
is esmes sakau man to sprendimu su pranesimu i mobileka pilnai pakanka nes saugos firma apie 100 Lt i menesi kainuotu
is esmes kainos gan aiskios tik butu smagu kur kaune pabendraut su kokiu pardaveju gal zinot kur jomis prekiauja ir signulkes pavyzdziu yra padeta vitrinoj ? nes dabar toks vaizdas kad tik is zmoniu ja nusipirkti gali o as noreciau i kokia pardotuve nuait [/quote]
apsilankyk Kaune , Pramones prospekte, viska parodys
http://www.aivex.lt/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=20&Itemid=30 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 05 14, 09:34 |
|
|
|
Na zinoma galima ir paciam nuvaziuoti paziureti po kokio pusvalandzio ir konstatuoti fakta kad nuostoliai dideli:) Na bet kiekvienam savo.
Man patikdavo vieno buvusio komisaro pasaka apie tai kaip reguoji pats i suveikima: Visada yra du pasirinkimai: Vaziuoti arba ne:)
Jei vaziuoji tai arba nieko nerandi arba randi vagis:)
Kai randi vagis - arba stovi ir lauki kol jie pasisalins arba eit gelbeti turta pats.
Kai eini gelbeti turta pats- vagys issigasta ir pabega arba uzpuola tave pati.
Kai uzpuola tave pati- Apsigini ir pabegi, arba gauni i galva ir guledamas ant soniuko nepotogioj pozoj ziuri kaip jie baigia savo darba.
Tave randa laiku arba randa paveluotai:) Toliau manau testi nereikia.....
Na bet buna ir kitu situaciju:) pas tave niekas neina vogti ir tu sedi ramus nes zinai kad signalke uz 80 lt tave saugo paikimai ir viskas ciki:)
Siaip tai sakyciau bet kuriuo atveju reikia verini rizika, saugoma turta ir galimus nuostolius del vagystes.
Bet visada galioja merfio desnis:) taigi pries kazka darydami pasikolsuntuokit ir surinkit daugiau informacijos o ne tik pasiikekit forume issakya kazkieno nuomone:) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 15, 21:27 |
|
|
|
dekui ZANN bet bijau kad galiu ir neiveikti pats to viso reikalo ir dar viska apsunkina rusu
ja as bet ne ant tiek gerai
kas liecia regavima i suveikusia signaliacija tai beabejo apie tai galvojau
siaip is paziuros tai atrodo nieko sudetingo bet manau kad nupirkes visa bloka jau pagaminta labai daug neprarasiu gaila kad niekas neaprase lietuviskai savo signalizacijos gamybos proceso  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 17, 18:46 |
|
|
|
Aš neseniai susidomėjau(po to kai prieš pora savaičių mano dukros draugo gaima sakyti vos ne iš po langų pavogė 2m.HONDA)papildoma signalizacija mobilaus telefono pagrindu.Nes standartines matomai spec generatorių pagalba išjungia,nesivargina su užvedimu ir užsitrauke ant traliuko nusiveža.Čia galėtų pagelbėti seni vilkai forumiečiai.Kviečiu padiskutuoti,gal kas turi pasiūlimų. |
|
|
|
|
 |
signalizacija |
Parašytas: 2011 12 13, 01:17 |
|
|
|
|
Paskutinį kartą redagavo ZANN, 2011 12 13, 01:48. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2011 12 13, 02:53 |
|
|
|
ir man tapo aktualu signalizacija
mastau apie GSM
kaip suprantu pigiau, tvrakingiau ir efektyviau pirkti jau gatava
http://signalka.ucoz.net/index/gsm_sim_3/0-10
kiek paziurejau cia pateikta nuoroda kur paaiskinta kaip paciam pasidaryti tai speju be kokiu puses metu studijavimo neiveiksiu esu iveikes tiktai LM3886 stiprintuva
gal turit ka parekomentuoti kas parduotu gal net pigiau yra kazkas
reikalavimai parpasti, kad pranestu i mobilu kai suveikia daviklis
davikliu noreciau laidiniu
taip pat noreciau ir dumu davikliu
is esmes noretusi minimum bent kokius du paprastus ir du dumu daviklius pajungti  |
Nepirkit gal geriau.. visokiu PSEUDO signalizaciju...
Yra gi gamikliniu centraliu su GSM moduliu... daug funkciju atlieka... pleciamos su ispletejais... kelis pultelius galima prijungti... iskaidyti i kelis pogrupius.... komplektas su deze ir trafu berods kainuoja truputi virs 500 lt..
Geriau tokiai pasitaupykyt.. nei pirkti bileka... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 12 13, 20:43 |
|
|
|
Alexx rašo: |
ir man tapo aktualu signalizacija
mastau apie GSM
kaip suprantu pigiau, tvrakingiau ir efektyviau pirkti jau gatava
http://signalka.ucoz.net/index/gsm_sim_3/0-10
kiek paziurejau cia pateikta nuoroda kur paaiskinta kaip paciam pasidaryti tai speju be kokiu puses metu studijavimo neiveiksiu esu iveikes tiktai LM3886 stiprintuva
gal turit ka parekomentuoti kas parduotu gal net pigiau yra kazkas
reikalavimai parpasti, kad pranestu i mobilu kai suveikia daviklis
davikliu noreciau laidiniu
taip pat noreciau ir dumu davikliu
is esmes noretusi minimum bent kokius du paprastus ir du dumu daviklius pajungti  |
Nepirkit gal geriau.. visokiu PSEUDO signalizaciju...
Yra gi gamikliniu centraliu su GSM moduliu... daug funkciju atlieka... pleciamos su ispletejais... kelis pultelius galima prijungti... iskaidyti i kelis pogrupius.... komplektas su deze ir trafu berods kainuoja truputi virs 500 lt..
Geriau tokiai pasitaupykyt.. nei pirkti bileka... |
o gal butu imanoma kokia nuoroda gauti tokios signalizacijos ?  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |