|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 17, 03:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » ip adreso susekimas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 20, 21:03 |
|
|
|
sauka rašo: |
esme tame kad as is to uzsidirbu ir man tai yra nuoostolis. |
Kreipkis i policija!  |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 20, 21:44 |
|
|
|
jajgu as kazka galeciau yroditi kreipciausi, bet mano veikla nera oficiali ir nieko gero is to nebus. Jau parasiau laiska mezon.lt tikiuosi bent jau jie yspes vartotoja jajgu man nesuteiks jokios informacijos apie jy.. Del desros.. tai as esu moksleivis, o ne studentas ir gyvenu su tevais, uz tuos pinigus as perku ledus(ir daugumai projektu skirtas detales ) taigi man tai yra kaip ir pirmas darba prie kurio praleidziu penkiolika minucių per diena, ir man tikrai labai gaila, kad iš manęs kažkas voge ir aš nieko negaliu padryt!!!!  |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 20, 23:47 |
|
|
|
Zaidimo taisyklese parasyta, kad tai draudziama veikla? Tai ziurek dar pats uzsidirbsi lysdamas ikyriai visiem i akis, gausi ban ant savo accaunto ir galesi kukuoti. Patarimas: pasikeisk slaptazodi, nesilankyk kompiuterinese ir nusiimk rozinius akinius. Niekas tu tavo lemonu neieskos ir su tavim neuzsiims. |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 01:16 |
|
|
|
Jau parasiau laiska mezon.lt tikiuosi bent jau jie yspes vartotoja jajgu man nesuteiks jokios informacijos apie jy.. |
naivuolis  |
|
|
|
|
 |
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 02:11 |
|
|
|
jajgu as kazka galeciau yroditi kreipciausi, bet mano veikla nera oficiali ir nieko gero is to nebus. Jau parasiau laiska mezon.lt tikiuosi bent jau jie yspes vartotoja jajgu man nesuteiks jokios informacijos apie jy.. Del desros.. tai as esu moksleivis, o ne studentas ir gyvenu su tevais, uz tuos pinigus as perku ledus(ir daugumai projektu skirtas detales ) taigi man tai yra kaip ir pirmas darba prie kurio praleidziu penkiolika minucių per diena, ir man tikrai labai gaila, kad iš manęs kažkas voge ir aš nieko negaliu padryt!!!!  |
tai "kontrabandistas" i tesima duoda "vagi" kad is jo pavode saziningos kontrabandos budu uzdirbtus pinigus
siap zinai tas zaidimo savininkas galetu ir tavo ip paprasyti ir policija nususti kad paimtu is taves bauda iz zaidimo taiskykliu pazeidima.
internetas tam ir yr kad tokiu nauvuolius apvagineti. kirta karta gal busi protingesnis ir siusdamas cytinimo programas pasitiktinsi kad prie ju nera priedo kuris visa tavo "saziningai" uzdirbta turta perduoda geram dedei kuris tau ta programele dave
(ir nemanyk kad antivirusine cia tau kuo nors pades)
zinai man ne karta buvo atveju kai tokius kaip tu apvagia po keleta kartu per menesi. net jei jie kaskart windows perinstaliuoja po kievienos vagystes. taigi pziuresim ar taves neapgrabys po menesio antra karta ir dar is to paties ip adreso  |
|
|
|
|
 |
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 14:50 |
|
|
|
Digix, gerbiu jus del jusu elektronikos ziniu, bet ne del charakterio nes:
1.Nenaudoju jokiu cytinimo programu nes ten ju ir neina naudoti (jajgu tokios ir yra)
2. NEPRASAU PATARIMU KAIP GYVENTI. |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 15:11 |
|
|
|
Si karta tik pkartosiu kito sito forumo "genijaus" pasiuluma,
Jeu nenori kad is taves juoktusi nekalbek nesamoniu.
Tai kad sugebejai keylogeri pasigauti vadinasi garantuotai darei(bandei) kazka nelegalaus arba buvai labai labai durnas ir tikrai vertas pajuokos.
As tavo vietoje net negadinciau savo imidzo ir apie savo durnuma nekudakuociau ant viso pasaulio.
Ipac kad tu esi toks pats nusikaltelis kaip ir tas kuris is taves pavoge.
Gyventi taves niekas ir nemoko, o kad jau kudakuoji apie savo kvailuma tai neuzdarusi ir pasijuokti is taves. |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 17:18 |
|
|
|
Jo.. As ar kausiu apie antivirusines? Ar ka man naudot? Nesuprantu kas is to forumo pasidare.. |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 17:49 |
|
|
|
Jo.. As ar kausiu apie antivirusines? Ar ka man naudot? Nesuprantu kas is to forumo pasidare.. |
Niko nepsidar, cia daznai ateina ivairus asmenys su prasymasi padeti pagaminti kosmini laiva, atomini reaktoriu arba susekti zmogu pagal ip adresa. |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 18:01 |
|
|
|
Digix rašo: |
cia daznai ateina ivairus asmenys su prasymasi padeti pagaminti kosmini laiva, atomini reaktoriu arba susekti zmogu pagal ip adresa. |
Ypač tokių pageidavimų padaugėja per pilnatį kaip yra dabar |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 18:33 |
|
|
|
Jo.. As ar kiausiu apie antivirusines? Ar ka man naudot? Nesuprantu kas is to forumo pasidare.. |
Kreipkis i policija! |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 19:23 |
|
|
|
siaip pasaulyje nemazai durniu, kur perka virtualius pinigus, arba virtualias paslaugas uz grynus. aisku santykis nevisada buna 1 prie 1 esu issigrynines taip apie 160lt, bet cia atsipirko nebent tik pacio interneto islaidos, menkas biznis siaip manau cia populiarus dalykas turintis ateiti. siuo metu kolkas daugiausiai uzsikala zaidimo serverio adminai, bet jei zaidimas populiarus ir susirenka i ji bent 2-3 tukstanciai - tada imanoma uzsikalt ir patiems zaidejams. |
|
|
|
|
 |
ip adreso susekimas. |
Parašytas: 2011 02 21, 19:23 |
|
|
|
Pats rakink ,tavo juk tema. |
|