|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 26, 21:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Brig stiprius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Brig stiprius |
Parašytas: 2005 09 29, 21:25 |
|
|
|
|
As cia esu skaites ir zinau apie tuos dB klausyk,jei as junksiu tarkim 120W koloneles ant kt808a ,tai man geriau gros negu ant kt818gm/19....?? |
|
|
|
|
|
 |
Brig stiprius |
Parašytas: 2005 09 29, 21:27 |
|
|
|
|
Beje,manau as pastebesiu skirtuma nuvazeves pas pardaveja ir juos abu pajunges ant tu paciu koloneliu  |
|
|
|
|
|
 |
Brig stiprius |
Parašytas: 2005 11 08, 01:53 |
|
|
|
|
| na cia visi tau patarinejo, stengesi ... o tu ir neparasiai koks tas skirtumas |
|
|
|
|
|
 |
Brig stiprius |
Parašytas: 2005 11 14, 23:48 |
|
|
|
|
| Simas rašo: |
Siaip brigas su kt808a tranzais stovi pas mane mokykloje,tik biski pagedes.....tik man idomu kaip jis apmaitindavo venta koloneles
|
Pas mus mokykloj irgi stovi brigas naujesnis (ne pirmukas), ir Venta garsiakalbis (jau be savo vidinio stiprintuvo ) Tai tikrai smagiai groja, garso pakanka Avariniu atveju teko su Brig'u ir ta Venta mokyklos sokius vesti, nes nespejom susitvarkyti kitos aparaturos Na, zinokit kazkur 120 kvdr. m. sale ir visai padoriai skambejo, aisku garso trukumas jautesi, bet ka padarysi, na likus 2 valandoms iki sokiu pabaigus parvaziavo 1kW rms 4x15" zemadazniai + 2xHorn'ai 300W rms + aukstu 120W rms Na tada Venta pasistatem monitoringui Tokiai salei per ziauru tiek garso, bet tada zemu dz stiprintuvus +6dB pastatom ir rezonuodamos sales durys vaiksto ~1cm  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Brig stiprius |
Parašytas: 2005 11 19, 13:37 |
|
|
|
|
gal yra tokiu, kurie turi brig maitima parduoti arba bent galintys man patarti kaip ji persivynioti, nes nunesiau meistrams ji taisyti, reikejo tik tranzus pakeisti, o atgavau visiskai sudeginta  |
|
|
|
|
|
 |
Brig stiprius |
Parašytas: 2005 12 14, 22:52 |
|
|
|
|
| sweiki as ir tueiu briga 001 y! pas mane wat.. noreciau suzinot jusu nuomone apie jy ir ar galiam jy butu modefikuoti ? kad isgauti swaresni garsa? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |