|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » 2 modemai vienoje telefono linijoje
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
2 modemai vienoje telefono linijoje |
Parašytas: 2010 12 11, 16:10 |
|
|
|
|
| valdasmarijonas rašo: |
| jei pas tevus kambari laptopas galima su wi-fi, jei stacionarus turetu but kokiu priedu kad priimtu wi-fi, bent jau mane tai nervoja tie kabeliai |
Pas tevus statsionarus kaip ir pas mane kiti 2. Visi su kabeliais tik dabar gautas naujas su wi-fi usb imtuveliu. Tai galima ir ta naudot, greicio uztenka |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 11, 22:56 |
|
|
|
|
varot kazkur ne ten....
Karoce. Jei modemas atjungiamas is elektros tinklo, o tu nori vistiek tureti ineta, jungi lygiagreciai ant tos pacios telefonines linijos kita modema( tik nejungi maitinimo, kol kitas ijungtas). Kai pagrindinis modemas isjungiamas, isijungi saviski, uz 5 min(anksciau buvo 1 val) jis prisijungia prie TEO routerio ir tu numalsini savo internetine abstinecija . . Ir pox tevai, kad jie uzdraudzia naudotis kompu ir internetu. Tegyvuoja kompiuterine priklausomybe! Kai ateis laikas ir prades jusu karta laidot, tai vietoj rozanciaus, manau, i rankas ikis laptopa....  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 12, 11:05 |
|
|
|
|
| sweg rašo: |
varot kazkur ne ten....
Karoce. Jei modemas atjungiamas is elektros tinklo, o tu nori vistiek tureti ineta, jungi lygiagreciai ant tos pacios telefonines linijos kita modema( tik nejungi maitinimo, kol kitas ijungtas). Kai pagrindinis modemas isjungiamas, isijungi saviski, uz 5 min(anksciau buvo 1 val) jis prisijungia prie TEO routerio ir tu numalsini savo internetine abstinecija . . Ir pox tevai, kad jie uzdraudzia naudotis kompu ir internetu. Tegyvuoja kompiuterine priklausomybe! Kai ateis laikas ir prades jusu karta laidot, tai vietoj rozanciaus, manau, i rankas ikis laptopa....  |
Man nenolifint reikia ^^ Serveri statysiu linkomanijos seedinimui ir gal kokio geimo  |
|
_________________ Jei nedurnas, pasidarysi viska |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 12, 13:47 |
|
|
|
|
| tai sukisk i sita serva ir intero isdalinima. cia pigiausias ir maziausiai elektros ryjantis variantas. beto galesi valdyt srautus per programas, apribot, kad vienas kompas neuzkistu kitam trafiko. paprasti modemai ar routeriai retai turi tokias galimybes. jie tik isdalina srauta pagal principa - "kas pirmesnis - tas gudresnis" . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 13, 05:40 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
| tai sukisk i sita serva ir intero isdalinima. cia pigiausias ir maziausiai elektros ryjantis variantas. beto galesi valdyt srautus per programas, apribot, kad vienas kompas neuzkistu kitam trafiko. paprasti modemai ar routeriai retai turi tokias galimybes. jie tik isdalina srauta pagal principa - "kas pirmesnis - tas gudresnis" . |
Prie ko cia tas viskas? Vaikui tata su mama modema atjungia, kad tas nenupushtu sededamas prie interneto. Cia yra tokia priklausomybes profilaktikos forma. O vaikas nori ishdurti tevus. Va mes cia ir mastom kaip jam padet....  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 13, 15:53 |
|
|
|
|
man atrodo cia kitas atvejis, kai is skupumo isjungia visus irenginius su lemputem, kad neimtu elektros ar netycia nesugestu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 13, 17:30 |
|
|
|
|
As nesuprantu jus manot man 14 metu, kuris nolifina prie kompo? Nu ir siauras jusu mastymas...
Nors istikruju man 14 Bet as nesedziu bei nenolifinu prie pc, man tevai duoda neribota sedejima prie pc, kitaip sakant "kiek reikia-tiek sedek", bet neta isjungia del to jei naktimis nesusprogdintu modemo zaibas per audra ir del pacio modemo "sveikatos".
Man tokios sistemos reikia del svetaines, serverio zaidimui gal ir seedinimui torrent.lt ir linkomanijoj...
Tai jei neturit ko pasiulyti situ klausimu, tada sudo nerasinekit.. |
|
_________________ Jei nedurnas, pasidarysi viska |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 12 13, 19:18 |
|
|
|
|
tu tevam paaiskink, kad daznas isjungimas-ijungimas jautriai aparaturai kenkia ne maziau kaip zaibas.
jei nesupras ir puls gincytis, pradek kalba apie taupiasias lemputes. sakyk visieems durniams aisku ir visur raso, kad kuo dazniau jas isjungineji - tuo trumpiau sviecia. kai sutiks - tada sakyk - o kuo tos taupios skiriasi nuo paprastu. o gi tuo, kad taupiosiose prideta ELEKTRONIKOS, ir genda butent ji. tada sakyk kad modemai yra irgi elektronika! ir kai atjungineja nakciai - genda irgi!
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 13, 20:58 |
|
|
|
|
| Yra du keliai: arba kaip as patariau su antru modemu, arba kaip patare Zamolskis savo paskutiniame poste-imtis diplomatijos. Diplomatiskai susitarus naudotis inetu butu paprasciau ir patogiau. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |