|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 20, 21:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » PARDAVĖJAS: parukau = mrjack = parukau2
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
PARDAVĖJAS: parukau = mrjack = parukau2 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:59 |
|
|
|
sneikaz rašo: |
parukau2 rašo: |
Aš galiu kelti kainas už savo daiktus kiek noriu, jokios taisyklės to nedraudžia. net ir dvigubai galiu užsidėti, kas tau darbo?
visi rašo komentarus bet niekas taip ir nepaaiškina |
Tai paaiskink kam susikurei antra useri? Reikejo su tuo paciu su kuriuo paskelbei aukciona kelti kaina. Aisku butu zmones pasipizdavoja truputi is tokio aukciono, bet nebutum likes uz sukciu. |
tam kad pakelčiau kainą. savo prekės kainos kėlimas dar nei vieno žmogaus nepadarė sukčiumi.
jeigu aš sukčius, o jūs teigiate kad toks esu. kurį aš apgavau? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 21:01 |
|
|
|
tam kad pakelčiau kainą. savo prekės kainos kėlimas dar nei vieno žmogaus nepadarė sukčiumi.
Tau medalis jau garantuotas
P.S Sneikai, mldc  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 21:16 |
|
|
|
Tau gal medalį pakabint už sumanumą?
prieš 22minutes sukūrei taisykles ir bandai man jas pritaikyti?
ir vėl gi grįžkime prie to pačio, nes kiek matau neatsiranda nei vieno kuris man paaiškintų. Kur Jūs Čia Matote Sukčiavimą???
kažkaip nuojata kužda kad šio klausimo taip ir neįstengs niekas atsakyti. |
kitu aukcionuose gali kelti kaina kiek tinkamas,tik nepamirsk nusipirkti jei laimesi jei nori normalios kainos dek iskarto,kai prisijungi kitu vartotoju ir apsimeti kad pirksi,tai ir yra sukciavimas.Administratoriu vietoje as deciau bana ant ip kad isvis neprisijungtum gyvenime.Tamsta esi niekas kitas kaip SUKCIUS! |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 21:19 |
|
|
|
mystery rašo: |
Administratoriu vietoje as deciau bana ant ip kad isvis neprisijungtum gyvenime. |
Būčiau jų vietoje tai būtų jau padaryta. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 21:50 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Administratoriu vietoje as deciau bana ant ip kad isvis neprisijungtum gyvenime. |
Aš manau, kad administratoriai elgiasi labai išmintingai ir kantriai, duodami šansą pasitaisyti. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 22:04 |
|
|
|
sneikaz rašo: |
Aš galiu kelti kainas už savo daiktus kiek noriu, jokios taisyklės to nedraudžia. net ir dvigubai galiu užsidėti, kas tau darbo?
visi rašo komentarus bet niekas taip ir nepaaiškina |
Tai paaiskink kam susikurei antra useri? Reikejo su tuo paciu su kuriuo paskelbei aukciona kelti kaina. Aisku butu zmones pasipizdavoja truputi is tokio aukciono, bet nebutum likes uz sukciu. |
Apsimetinejimas kitu zmogumi keliant savo prekes kaina yra sukciavimas kitu zmoniu atzvilgiu. Jei tau atrodo, kad tai NERA sukciavimas, tai isivaizduok, kad administratoriai gerbdami bendruomene atmete debila, netinginti dar ir tarp accountu junginetis, kad ta kaina pakeltu. Protingas zmogus paraso minimalia kaina ir tuo viskas pasakyta. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 22:18 |
|
|
|
Deja, bet siais laikais IP banas lengvai apeinamas.. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 22:20 |
|
|
|
ampmod rašo: |
Aš manau, kad administratoriai elgiasi labai išmintingai ir kantriai, duodami šansą pasitaisyti. |
Zmogus vel prisiregines nauju acc ir rekiantis kad nieko blogo nedare tikrai nesupras ir nepasitaisys... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 22:38 |
|
|
|
didshirshis rašo: |
Per proxy ? Na taip, bet per proxy tikra kančia, greitis labai krenta. Ar sakai prisipirks Mezonų Omniconectų ir t.t. ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 22:49 |
|
|
|
Per proxy ? Na taip, bet per proxy tikra kančia, greitis labai krenta. Ar sakai prisipirks Mezonų Omniconectų ir t.t. ? |
Ne, jei dinaminis IP, tai jokiu problemu, routeri perkrauni ir vsio Kadangi dabar dinaminiu mazai, tai bana reiktu ant IP  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 22:49 |
|
|
|
ne tiesiog yra toks dalykas, kad ip adresai nera statiniai, ant zebros bentjau man pasikeicia kas puse metu mzdg, ant skynet matyt kad irgi keiciasi jeigu ne brangiausias planas  |
|
_________________ SPL in my blood... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 23:01 |
|
|
|
bet ar j8s nesuprantante , kad savos kainos kėlimas nėra sukčiavimas ir niekada toks nebuvo. tai yra visiškai legalu |
Prisipažink, - tu tikrai nevisprotis ar tik taip sėkmingai prisimeti ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 23:02 |
|
|
|
bet ar j8s nesuprantante , kad savos kainos kėlimas nėra sukčiavimas ir niekada toks nebuvo. tai yra visiškai legalu |
Gal ir legalu, bet elgiesi kaip skuduras  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 23:10 |
|
|
|
Gal ir legalu, bet elgiesi kaip skuduras  |
Pritariu.
Jeigu čia būtų tikras aukcionas su dalyvių įnašais tai mat jį šunys tegu kelia kainą. Turėtų nupirkti iš savęs arba palikti įnašą ir tiek.
Ten net nereikėtų įtraukti tokios taisyklės, tik debilas galėtų pats sau kelti kainą.
Bet čia nėra aukcionas, nėra oficialių taisyklių, yra tik moralinės bendražmogiškos ir jis jų nesilaiko. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2010 11 12, 23:16. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|