|
Forumas » Akustika » garso koloneles (reikia info)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
garso koloneles (reikia info) |
Parašytas: 2010 10 18, 14:35 |
|
|
|
|
Sveiki. Tikiuosi neužsipulsit, kad rašau čia. Norėčiau nusipirkti kolonkes. Man tikrai nereik brangaus varianto, tiesiog mėgstu pasiklausyti muzikos. Ir bėda ta kad nežinau ką rinktis. Dairausi aišku iš naudotų, kad kaina neviršytų 300LT. Dar nežinau nuo kokio stiprintuvo jungsiu. Gal susilituosiu ką nors iš šio puslapio pateiktų schemų. Arba nuo BRIG y 001, jei susitvarkysiu jį. Taigi, reiktų kolonkių. Radau skelbimuose štai tokias. Čia Pioneer CS-501 ir Magnat 144 008 Kaip manot, ar jos vertos kainų, nurodytų skelbime? Ir kokia jų kokybė maždaug? Kurios jų geresnės? (mėgstu žemus dažnius ) Aišku reik klausytis, kad pamatyt, bet manau čia yra žmonių kurie šitame reikale kažką raukia ir gali man patart, o aš visiškai žalias. Ačiū. |
|
|
|
|
|
 |
 |
garso koloneles (reikia info) |
Parašytas: 2010 10 18, 21:41 |
|
|
|
|
| Butum is marijampoles apylinkiu pasakyciau kur geru ir nebrangiu kolonu isigyt. Del situ tai nzn. Tau paciam ju paklausyt reikia, nes yra zmoniu kuriem ir s 30 gerai groja... |
|
_________________ Prašau skirti 10 metrų kabelio jaunimo auklėjimui.
Kabelio neturit? tiks ir "lenciugas"  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|